Şimdi Ara

ÇALINTI EKİPMANLAR (ARKADAŞLAR OKUYUN LÜTFEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

quote:

Bu ay başında Ankarada bir üniversite lojmandan çalınan malzemelerin listesi ve seri no ları ve fotoları aşağıdadır.

Satın almayı düşündüğünüz malzemenin seri nosuna dikkat ediniz, bilmeden çalıntı mal alabilirsiniz!

Bilen görenlerin insaniyet namına polise veya bu 0312 2901740 ya da 0312 2901661nolu telefona bildirmeniz rica olunur.

(NOTEBOOK)
    MacBook seri no W8716E4WWGL

(FOTOGRAF MAKINASI)
    PANASONIC DMC-FZ50 seri no J6SC14725 R

(VIDEO KAMERA)
    JVC EVERIO S seri no GZ-MS95SEUM 164C1789

FK'DA İLGİLİ KONU İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN LÜTFEN:
    http://www.fotokritik.com/forum/114356

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 18 Mart 2010; 10:37:43 >

• Of of of, yaktınız adamın ciğerlerini be, kötü olmuş
    İnşallah hayrını göremezler ve sahibine döner... Elektronik eşyanın bulunma süreci daha hızlı, sonuçta tüm ID ler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist64

Of of of, yaktınız adamın ciğerlerini be, kötü olmuş
    İnşallah hayrını göremezler ve sahibine döner... Elektronik eşyanın bulunma süreci daha hızlı, sonuçta tüm ID ler var.

amin.. inşallah hayırını görmezlerde.. bu elektronik eşyaları alan/almayı düşünen arkadaşlarınız varsa lütfen bilgilendirin arkadaşlar.. bugün ona yarın bize Allah korusun.. birbirimize destek olalım..
  • Valla Allah kimsenin başıne getirmesin. Ancak LÜTFEN elektronik eşya sigortası yaptırın. Geçen ay arkadaşım 8.000 liralık elektronik eşya sigortasını 1 yıllığına 15 lira karşılığında yaptırdı. Herşey dahil (yangı, hırsızlık, sel, deprem, yangın, komşularda oluşan hasar gibi) 1 yıllık sigorta 70 lira.
    LÜTFEN SİGORTA YAPTIRIN. ÇOK KOMİK RAKAMLARA BU GİBİ ŞEYLERDEN KENDİNİZİ KORUMUŞ OLURSUNUZ.
  • ama sigorta için sıfır ürün almak gerekiyor, buradaki herkes sıfır ürün almıyor ki. ben mesela teknosadan aldığım telefonu gene teknosada sigortaladım.Sadece ürünü aldığın anda sigortalatabiliyorsun, aynı faturada geçmek zorunda.
  • üzücü gerçekten ,hırsızın hırszlık yaptığı kolu keseceksinki hem bir daha yaparken düşünsün,vede örnek olsun,olmayan cezalara karşı suç oarnları patlama yaptı,geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

ama sigorta için sıfır ürün almak gerekiyor, buradaki herkes sıfır ürün almıyor ki. ben mesela teknosadan aldığım telefonu gene teknosada sigortaladım.Sadece ürünü aldığın anda sigortalatabiliyorsun, aynı faturada geçmek zorunda.

alpabi nin dediği o değil hocam. Evin içindeki eşyaları sigortalatıyorsunuz. Sigorta firması ürün faturalarının birer nüshasını falan alıyor. Evdeki laptoplar ve diğer bilgisayarlar alındıktan yaklaşık 6 ay kadar sonra bu şekilde sigortalandı. Tabi ev sınırları içinde. (Ya da iş elbette).

Bu arada teknokask ı bilmiyorum fakat garantex vb diğer tüm firmaların sağlamış olduğu hizmetler sigortacılık kanununa tabi değil. Zamanında garantex ile uğraştığım için gerek tükoderden gerekse sigortacılar birliği ile sıkı fıkı olup konu ile ilgili bilgi almıştım. (Örneğin sigortacılık kanununda zarar gerçekleştikten sonra 1 ay içinde tazmini yükümlülüğü vardı yanlış hatırlıyor olabilirim tabi. Ancak bu firmalar hukuki mahiyetleri sigortacılık ile alakalı olmadığından bu ve benzeri yükümlülüklere tabi değiller. Öyle olunca da şikayet var gibi sitelerde görebileceğimiz gibi zarar gerçekleştikten 6-7 ay sonra bile hala tazmin edilmeyen durumlar söz konusu)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.teknokask.com.tr adresini ziyaret ederek bilgi edinebilirsin www.ekask.com.tr adresindende sigortanı online olarak temin edebiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.