Şimdi Ara

Çalıntı cep telefonu IMEI sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
113.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.egm.gov.tr/asayis/ceptelefonuara.asp
    (BU link ile ilgili açıklama)
    Telekomünikasyon kurumunca oluşturulan sistem ile kayıp ve çalıntı cep telefonları bloke edilerek kullanıma kapatılmaktadır.

Ayrıca kaybolan veya çalınan cep telefonlarının IMEI numaraları C.Savcılıklarınca GSM operatörlerine bildirilerek kimin tarafından kullanıldığını tespit etmek için teknik takibe alındığından "Kayıp ve Çalıntı Cep Telefonlarını IMEI Numarasına Göre Sorgulama" başlıklı program işlerliliğini yitirmiş ve 31.12.2006 tarihi itibariyle kullanıma kapatılmıştır.

http://www.ankara.pol.tr/html/online/telefon/index.php

bu linki herkese dağıtırsanız en azından bu forum uzerınden sonrasında tüm nette belkide telefonculara kadar çalıntı tel satılmasını engellemiş oluruz meke den de ricamız bunu sabitlerse herkese faydalı olur dıye düşünüyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme -- 27 Ocak 2007; 23:57:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş çok güzel düşünmüşsün
  • Polise intikal etmeyenleri de unutmayın tabi...
  • UMARIM HERKES YARARLANIR
  • arkadaşlar telefonum zannedersem çalıntı olmasından ötürü açıklıdğında ekranında " contact service" yazıyor..her kartta aynı şeyi yazıyor..acaba ne yapmalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyhat

arkadaşlar telefonum zannedersem çalıntı olmasından ötürü açıklıdğında ekranında " contact service" yazıyor..her kartta aynı şeyi yazıyor..acaba ne yapmalıyım

o cihazın arızalı olduğunu söylüyor korkma daha önce benimde bir çok kere başıma geldi tamir edilebiliyor ama masraflıydı iyi bir tk. serv. götürürsen kesin sonuç alırsın tabii değecek bir telse....

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bence Çalıntı Arıyosan Bit Pazarına Gitcen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: akrep

http://www.ankara.pol.tr/html/online/telefon/index.php

bu linki herkese dağıtırsanız en azından bu forum uzerınden sonrasında tüm nette belkide telefonculara kadar çalıntı tel satılmasını engellemiş oluruz meke den de ricamız bunu sabitlerse herkese faydalı olur dıye düşünüyorum....

Bence ülke genelindeki verilerden aratacak olursanız daha sağlıklı olacaktır. Yoksa sadece Ankara da tel. çalınmıyorhttp://www.egm.gov.tr/asayis/ceptelefonuara.asp Bunu da üst konuya ilave ediverin bi zahmet

• burda bu tel calıntıdır ıbaresini goren oldumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOND

burda bu tel calıntıdır ıbaresini goren oldumu

Gören sence dürütçe 'ewet benim telefonun çalıntıymış' deyip başını belaya sokar mı dersin?
  • ya kaçak telefonlara mesaj göndereceklerdi.

o olay noldu haberi olan var mı? yaw..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_18

ya kaçak telefonlara mesaj göndereceklerdi.

o olay noldu haberi olan var mı? yaw..

Var kardeş 2006 içinde o msj ve emai onayı yapılacak alt yapı bu yıl sonuna kadar yetişmemiş(miş)
  • valla bende bi tane spot telefon var.imeisi klonlanmış.300 ytl verdim..napcam bilmiyom.imei değiştirme yapıyolarmış.ucuz telefonumu feda edicem onun imeisini yüklettircem yaparlarsa.napim başka.çöpe atamam ya 300 ytl yi
  • her telefon modelının kendine has ımeı senkronizasyonu var motorolanın ımeısını nokia ya yazdıramazsın ...
  • bence bu iş daha uzar o kadar cok faturasız telefon var ki hangi birini takip edecekler
    yada o kadar insanı madur edemezler diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lamagra

bence bu iş daha uzar o kadar cok faturasız telefon var ki hangi birini takip edecekler
    yada o kadar insanı madur edemezler diye düşünüyorum

tamamen haklı arkadaşımız..
    benimde telofonum çalındı hemde yıl gecti.. bildirdik çalıntı die hiç bir sonuç alamadık..
    faturasızlara gelince o kadar cok ki
  • arkadaşlar merhaba...

benim sizden şöyle bir ricam var... 6670 kullanıcısıyım... telefonumun symbian adlı bir işletim sistemi tarafından yönetildiğini bugün öğrenmiş bulunmaktayım... nette çok aradım nemenem bişeydir bu sistem, açıklayıcı hiçbirşeye ulaşamadım... sorum şu:

symbian bir kenara, yüklemeye çalıştığım oto. tuş kilidi ya da temaları telefonum desteklemediğini söyleyerek reddediyor.. sanırım nette varolan tüm programlar symbian 7.0 os. ve üstü için.... telimde ise symbian 6 gibi bişeyler var sanırım... bu symbian 7.0 bir yerlerden yüklenebilir mi? nedir ne değildir? + oto. tuş kilidi olan var mı? + sizler de böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

Bwitch...
  • arkadaşlar bu bahsettiginiz im numarasımıdır nedir o neresinde yazıyor telefonun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbaz

arkadaşlar bu bahsettiginiz im numarasımıdır nedir o neresinde yazıyor telefonun?

imei numarasını ana ekrandan *#06# yaparak görebilirsin ya da telefonunun bataryasını çıkarırsın altında üretildiği bölge ve seri no imei no gibi bilgiler yazar. Onların içinde imei numaranda vardır. Ya da kutuluysa kutunun üstünde beyaz satış etiketinde yazar. Aldığın yer fatura kestiyse faturada yazmak zorunda..
  • Benim 6630 çalınmıştı ama yazınca çalını demiyor...

Telefon 22 mayısta gasp sonucu gitti ama daha ne gapçılardan haber var ne telefondan...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.