Şimdi Ara

çalınan telefonumu bloklatmak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 26.12.2005 tarihinde telefonum calındı bunun üzerine savcılığa dilekçe verdim. bir sonuç tabiki çıkmadı bende telefonumu bloklatmak istiyorum ne yapmam gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acimakarna -- 23 Şubat 2006 14:34:07 >

PEŞİNDEYİZ HERYERDE
  • normalde savcılık halledecek ve tel telekominikayon merkezine bildirecek ve teli acıldığında ME ına bu tel çalıntıdır msj gitmesi lazım diye biliyorum yani otomatik olması lazım bu islerin senin birsey yapmana gerek yok diye biliyorum ama tam emin değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 25 Şubat 2006; 4:43:57 >

Hukuk sistemimizin ben.. Gidicem anasını satim yurt dışına bende 2 sene sonra...

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

22 mayısta telefonum gasp edildi gereken herşeyi yaptım 9 ay oldu ses soluk yok... Bu ülkede böyle şerefsizlikler önlenmediği sürece yaşanmaz..

Hukuk sistemimizin ben.. Gidicem anasını satim yurt dışına bende 2 sene sonra...

geçmiş olsun ya
    ne kötü bi olay

o kadar emek edip çalışıp kazanıp alıyoruz telefonları sonrada serefsiz hırsızlar telefonlarımızı çalıyorlar

Allah belalarını versin hepsinin

• benim cep telefonu tam polis merkezinin karşısında çalındı, gece arkadaşlarla eve giderken bir anda serserinin birisi ile bir itiş kakışın içine girdik arbedeyi ayıranlar da polislerdi. karakolda şikayetçimisin değilmisin derken karşı tarafla barıştık karakoldan bir çıktım eve telefon edicem cep yok hayda bu sefer cep tlf nu peşine düştük dilekçedir bilmem nedir yazdırdık memur beye ama okumadan imza yı bastık elime yeni gecen mahkeme kağıdına bir baktım benim telefon çalınmamış ben kaybetmişim memur bey o şekilde tutanak tutmuş. bu yüzden de savcılık aramaya gerek görmemiş.
    siz siz olun emniyet memuru bile olsa okumadan bir şeye imza atmayın.
    PEŞİNDEYİZ HERYERDE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.