Şimdi Ara

Lütfen Yardım!! digiturk den kurtulmak istiyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dijital yayın olsun çanak receiver olsun, lnb olsun bunların hiçbirinden bir bilgi sahibi değilim. o yüzden sizin yardımlarınızı istiyorum.
    bizim evde 3 adet digiturk oldu. bunların ikisi giriş paketi. bu paketleri iptal ettirmek istiyorum. zaten salonda bir digiturk var.
    bunların yerine nasıl bir alternatif önerebilirsiniz?
    bu iki tv den amacımız genel ulusal kanalları izlemek fakat sağdan soldan duyduğumuz dijital uydu yayınları digiturk kadar iyi göstermediği yönünde.
    bu kanaat sizce doğrumudur? bize bu iki tv için ne gibi öneride bulunabilirsiniz.
    yanlız yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da istemiyoruz. önerilerinizde fiyat uygunluğunu göz önünde bulundurursanız sevinirim çünkü zaten salonda 55" samsung 3d led ve digiplus + hd smart var.
    Belki salondaki hd smart ı odadaki tv lerden birine transfer edebilirim.
    Bu durumda sadece bir tv için uydu çözümü düşünebilirim.

yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: udenizli
    sağdan soldan duyduğumuz dijital uydu yayınları digiturk kadar iyi göstermediği yönünde.

digitürk bu konuda , teknolojik olarak geridedir. yanlış yönlendirilmişsiniz.
    led tv de, mevcut olan hdsmartı kullanın. diğer tv için , piyasadaki herhangi bir uydu alıcı ile ( next, goldmaster gibi) normal yayınları daha kaliteli izlersiniz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.