Şimdi Ara

çakmaklık hava kompresörü ve dijital lastik hava basıncı ölçer hakkında soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. şimdi bu çakmak girişinden çalışan hava basma aletlerinden boş bir lastik kaç dk de şişer. bu aletler düzgün iş yapıyomu. bu tip aletleri kullananlar yorum yazarsa merak edenler için de aydınlatıcı olur. diğer sorum da resimdeki dijital lastik hava basıncı ölçen alet hakkında. normalde araba lastiğine benzinlikteki pompalardan 32 basıyorum. lastikteki basıncı aletten ölçtüğümde ise 2.10 yazıyo bu dijital aletin ölçü birimi tam olarak ne bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutaslan -- 6 Haziran 2013; 13:01:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutaslan

merhaba arkadaşlar. şimdi bu çakmak girişinden çalışan hava basma aletlerinden boş bir lastik kaç dk de şişer. bu aletler düzgün iş yapıyomu. bu tip aletleri kullananlar yorum yazarsa merak edenler için de aydınlatıcı olur. diğer sorum da resimdeki dijital lastik hava basıncı ölçen alet hakkında. normalde araba lastiğine benzinlikteki pompalardan 32 basıyorum. lastikteki basıncı aletten ölçtüğümde ise 2.10 yazıyo bu dijital aletin ölçü birimi tam olarak ne bilgi verirseniz sevinirim.

Üzerindeki basınç birimi 'bar' dır. 1 Bar 14 psi eder, benzinliklerde kullandıklarınız psi birimidir. 2.3-2.5 arası basmanız lazım. Saygılar...

• bim'den aldım 9,90 tl ye

cesaret edemedim, ya şişirmezse diye.

bildiğim kadarı ile yavaş şişirir ama iş görür. binek otomobil için bagajda durmasında fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

bim'den aldım 9,90 tl ye

cesaret edemedim, ya şişirmezse diye.

bildiğim kadarı ile yavaş şişirir ama iş görür. binek otomobil için bagajda durmasında fayda var.

bence araba ve kompresörle benzinliğe git kompresörden basmayı dene. lastiği indirirse benzinlikten basarsın. acil durumda çalışıp çalışmadığını denemektense şimdi denemen daha mantıklı.

• ben bir kere kullanmak zorunda kalmıştım. yaklaşık 15/20 dakika arasında şişirmişti. lastik değiştirmektense...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutaslan

merhaba arkadaşlar. şimdi bu çakmak girişinden çalışan hava basma aletlerinden boş bir lastik kaç dk de şişer. bu aletler düzgün iş yapıyomu. bu tip aletleri kullananlar yorum yazarsa merak edenler için de aydınlatıcı olur. diğer sorum da resimdeki dijital lastik hava basıncı ölçen alet hakkında. normalde araba lastiğine benzinlikteki pompalardan 32 basıyorum. lastikteki basıncı aletten ölçtüğümde ise 2.10 yazıyo bu dijital aletin ölçü birimi tam olarak ne bilgi verirseniz sevinirim.

Üzerindeki basınç birimi 'bar' dır. 1 Bar 14 psi eder, benzinliklerde kullandıklarınız psi birimidir. 2.3-2.5 arası basmanız lazım. Saygılar...

teşekkürler yorumlar için şöyle bir tablo buldum bu da dursun belki bakanlar olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: aneksi

ben bir kere kullanmak zorunda kalmıştım. yaklaşık 15/20 dakika arasında şişirmişti. lastik değiştirmektense...

kesinlikle mantıklı hava bastıktan sonra lastikçiye kadar götürse yine yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstteki resimde olandan var bende. İnik lastiği yaklaşık 4 5dk da sisirdi. Kesinlikle arabada olması gereken bir alet..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ... biri gece 2 lastiğimi birden indirmiş, araç lastiğe basınç yaparken pek işe yaramıyor ama kriko ile kaldırıp lastik havada iken çalıştırısanız iş görüyor. Benzinliğe gidecek kadar hava basıp sonrasında normal kompresör ile lastik havlarını eski haline getirmiştim. Çok güvenmeyin bu tarz aletler yarı yolda bile bırakabilir.
  • Bimden aldığımı dün denedim. Basinci 24 e düşürüp sisirdim. 30 a kadsr 2 dk da sisirdi. Tam guvenilmez ama is görür. Top falan sisirilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.