Bildirim
Çakmaklık girişli mp3 çalar var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
micro sd li fm transmitter alacaksin gucu cakmaktan alacak. Ilindeki bos frekansa atayip radyoyu ona ayarlayacaksin.
sunu ogrenmek faydali olur sana ve soranlara
cakmaklik sadece guç yani elektrik alabilecegin bir ortamdir. Radyo sistemine herhangi bir baglanti saglamaz. neden yaziyorum cakmakliga usb guc adaptoru takip flash baglayip niye calmiyor diyeni de gordum forumda hamdolsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Şubat 2017; 21:17:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beş sen önce almıştım fm transmitter, hiç birşey e yaramıyor. Yenileri bilmeme ama denmedn alma. Araç çalışırken ses parazit yapıyor. Yerine tam uyan bir teyp al bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: nitro
beş sen önce almıştım fm transmitter, hiç birşey e yaramıyor. Yenileri bilmeme ama denmedn alma. Araç çalışırken ses parazit yapıyor. Yerine tam uyan bir teyp al bence.
üstad haklısın sanırım fm transmitter hep cızırtılı oluyormus özellikle biz istanbulda yasayanlar için .çok frekans kayması oluyor nedense .
teyp konusunda ise direksiyon tuşları kullanılmaz hale geliyor teyp takınca bu yüzden arada kalmış durumdayım -
hocam linkteki ürün gibi stok teybin arkasındaki soketlerden birine takılan aparatlar satıyorlar, daha ucuzunu bulabilirseniz deneyebilirsiniz, başka rast geldiğim bir ilanda da direksiyon kumandalarının çalıştığını iddia ediyorlardı.
-
Kaset çalar var ise şu şekilde kaset çalara takıp diğer ucuna ses veren bir aygıttan ses alabileceğiniz ürünler var
Bu ürünün ucuna mp3 veya telefon bağlayıp kullanabilirsiniz. Hatta bazı transmitterlerde kulaklık çıkışı da var diye biliyorum. Batarya pil derdi olmasın derseniz böyle bir şey de olabilir.www.aliexpress.com
Page Not Found - Aliexpress.comhttps://www.aliexpress.com/item/New-Hot-Universal-Car-Cassette-Tape-Stereo-Adapter-Tape-Converter-For-iPod-For-iPhone-MP3-4/32598594498.html?spm=2114.13010608.0.0.9YBAmL
Ayrıca kasetlerin içine sd kart takılanları da var şarj ediyorsunuz, SD kartınıza mp3 leri atıyorsunuz. Kumandadan değişim şarkı değiştirme yapabiliyorsunuz. Kablosuz bir çözüm isterseniz bu olabilir.
Ben diğerini kullanıyorum bunu kullanmadım ama çalarken hem de sarj etme durumu varsa yine kesintisiz dinleme şansınız olur.www.aliexpress.com
Page Not Found - Aliexpress.comhttps://www.aliexpress.com/item/2016-Brand-New-Portable-Retro-Car-Telecontrol-Tape-Audio-Cassette-SD-MMC-MP3-Player-Adapter-Kit/32694564474.html?spm=UJH2sm
-
valla hocam bende uzun yıllar bir çok model kullandım. Çakmaklıktan çalışan fm transmitterleri.
Ben çok memnundum. çok prazit ile karşılaşmadım.
Aşağıda videosu olan ürün benim son kullandığım ürün
Mikrafonu haricinde oldukça başarılı bir ürün; videoda izmir merkezde çekilmiş bir video
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X