Şimdi Ara

Çakmakla Soda / Bira Açmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Masa, tornavida, yan keski, ingiliz anahtarı vb her şeyle açabilirim şimdi penayla deniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fullmetal Chemist -- 15 Kasım 2014; 22:37:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bacanağım çakmakla açıyor, tavandan seken kafama çarpıyor o derece hızlı açıyor.
  • hatuna birsey ikram edecektim,acacak yoktu masayla actim kizin gozunun onunde. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler ne kadar yardımcı oldunuz anlatamam :D dün sırf bunu denemek için 5 6 soda aldım hepsinide açacakla açıp içtim hiçbirinde başarılı olamadım
  • Amerikan pastasi geldi aklima lan.Ne gunlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol elinle sodanın kapağının biraz altından sıkıca tutacaksın, soda kapağıyla baş parmağının arasına çakmak girecek kadar yer bırakıp kavrayacan yani. sonra sağ elinle çakmağın arkasını sol el baş parmağınla kapak arasına geçirip sol el baş parmağını yerinden hiç oynatmadan sağ elinle çakmağa bastıracaksın. biraz kuvvet gerektiren bir durum. eğer parmaklarınız küçükse yapamazsınız.
  • aga acayip hoş oluyor ancak soğuk sodalarda daha rahat açılıyor, ama kaşık tercihimdir soğuk değilse içecek genelde tavanda izi kalır o derece fırlıyor

Dipcik aman diyim göze dikkat, dikkat etmezsen sakat iş
  • Cakmak bicak kasik catal emniyet kemeri 1 tl ile acabilirim ve gayet basit

Edit:sisenin kapagini cart diye acarsaniz kapak firlar once sisenin havasini almaniz lazim hava alininca kapak firlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkguleryuz -- 16 Kasım 2014; 10:43:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çakmağı kapağın altına daya. parmağını çakmağın altına koy ama o parmak çok sağlam durucak. Sonra böyle bir kaldıraç sistemi oluşur çakmağın uzun kısmını aşağı çek ama bastırarak kaymayacak şekilde ve parmağın kaymayacak şekilde çek. Bu sistem biraz da çift kullu kaldıraça da örnek olur.

• Geçen şişeyi kapı koluyla açayım dedim kapı kolu elimde kaldı

• anlayamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

sol elinle sodanın kapağının biraz altından sıkıca tutacaksın, soda kapağıyla baş parmağının arasına çakmak girecek kadar yer bırakıp kavrayacan yani. sonra sağ elinle çakmağın arkasını sol el baş parmağınla kapak arasına geçirip sol el baş parmağını yerinden hiç oynatmadan sağ elinle çakmağa bastıracaksın. biraz kuvvet gerektiren bir durum. eğer parmaklarınız küçükse yapamazsınız.

saol kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEPLIS

Amerikan pastasi geldi aklima lan.Ne gunlerdi

Striptiz yapan kızlara bira açtırdıkları sahne mi yoksa
  • En kolayı dişle açmak

• StrawHatLuffy kullanıcısına yanıt
    Utku reiz hiçbirşeyi kaçırmıyor ya :D
  • Babam aciyodu bi tanidik da dişiyle aciyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

Utku reiz hiçbirşeyi kaçırmıyor ya :D

Şşşşt çocuk olma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.