Şimdi Ara

Çakmak Yerinde Mp3 Player (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
176.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denemek amaçlı bende aldım bir tane arka planda çalarken çok çızırtı yapıyor bunun önüne nasıl geçebiliriz acaba,
  • renault clio 2001 model bir aracım var çok temiz bir araç bedne düşündüm bu üründen almak istiyorum ama aracımın orjinal kendi teybi olduğu için arkadaşlarıma danıştığımda bana arabanın orjinalliğini bozma diyorlar ben esas usb girişli hafıza akrtlı bir teyb almak istiyordum arkadşalarıdma arabanın orjinalliği bozulmasın diye bu çakmak yerine takılan aleti gösterdiler acaba teyb alsam orjinalliğiden bir şey kaybedermiyim
  • arkadaslar ben bugun aldim ve taktim,sag on ve arka kolonlar calisiyor fakat sol on ve arkadan cok ciliz ses geliyor! bir tahmniniz varmi?
  • bu ürünü alıp kullanan varmı arkadaşlar? ben megan hb 2012 modelı için almayı düşünüyorum işe yarıyormu yanı normal ses sistemınde çalısıyormu?
  • Arkadaşlar bende ford focus war ve cd çalar bozuk sanırsam her türlü cd yaptım çalışmadı buyrun bende çakmaklık da çalışan mp3 beyndim bu olur mu lütfen acele cevap verinn....

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/kablosuz-mp3-player-fm-transmitter-kumandali-61780717
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleyhandro

Arkadaşlar bende ford focus war ve cd çalar bozuk sanırsam her türlü cd yaptım çalışmadı buyrun bende çakmaklık da çalışan mp3 beyndim bu olur mu lütfen acele cevap verinn....

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/kablosuz-mp3-player-fm-transmitter-kumandali-61780717

Olur hocam, neden olmasın?
  • bende bundan kullanıyorum gayette memnunum altına birde flash bellek takıyosun at pc den müzikleri dinle ama güneşte felan tutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleyhandro

Arkadaşlar bende ford focus war ve cd çalar bozuk sanırsam her türlü cd yaptım çalışmadı buyrun bende çakmaklık da çalışan mp3 beyndim bu olur mu lütfen acele cevap verinn....

olur olur birde flash bellek al takıl dum tıs dum tıs

• arkdaşlar.geçen gün birinden çakmak mp3 ler için frekans vermişler özel diye duydum.varmı böyle bişey.başka bi şehire gidince frekanslar karışıyor sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Sakın bulaşma ses kalitesi yok aynı paraya usb ve hafıza kartlı çalılşan tonlraca teyp var onlara yonelmeni öneririm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenboztepe

Sakın bulaşma ses kalitesi yok aynı paraya usb ve hafıza kartlı çalılşan tonlraca teyp var onlara yonelmeni öneririm :D

saol yorumun için bende bunlardan düşünüyordum
  • ben aracımın orjinal teybini sevdiğim için sorunu şu şekilde çözdüm.

1 adet yalancı kaset hepsiburada da 8 tl
    1 adet mp3/4 mümkünse lioon bataryalı olsun 30-100 tl arası bütçenize uygun bulabilirsiniz.
    1 adet çakmaklıktan lion bataryayı şarj edecek usb

atın mp3/4 ünüzün hafızasına müzikleri cd kalitesinde dinleyin.
  • Dandik bunlar tafsiye etmem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

ben aracımın orjinal teybini sevdiğim için sorunu şu şekilde çözdüm.

1 adet mp3/4 mümkünse lioon bataryalı olsun 30-100 tl arası bütçenize uygun bulabilirsiniz.

kaset takarak cd kalitesinde müzik dinleyemeyi nasıl başarıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Dandik bunlar tafsiye etmem :D

Tavsiye etmeseydin olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Güzel yerden yakaladın Eyvallah :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Herkesin kalite anlayışı farklı tabi daha önce çizik cdlerden müzik dinlemiş arkadaş heralde.
  • İki hafta önce MediaMarkt'dan aldım. Ucuz da değil 59 lira verdim, Goldmaster marka. Aşağı inip otoparkta taktım hemen. Sonra götürüp iade ettim. Kesinlikle tavsiye etmem, fakat içinizde kalmaması için gidin büyük marketlerden alın bir tane, hemen deneyin götürüp "Çakmak girişime uyumlu değil" diyerek iade edin. İade konusunda Mediamarkt ve Darty sorun çıkarmaz.
  • arkadaşlar bu cihaz araçlarında doldurma cd ve mp3 çalayamayanlar için bulunmaz hint kumaşı. fakat bu mp3 frekans cihazını alacağınız zaman fiyatlarını araştırın.mesela 40 tl ye satanda var 100 tl ve üzeri satanda var. yüksek standardını aramayın .bir arkadaşın burada belirttiği gibi hepsi çin üretimi. cihazı değişim yapabileceğiniz kişi ve satıcıdan alınız . bozuk çıkma ihtimalide olabilir. sonra mağdur olmayın. ben carrefourda çalıştığım dönem. yani 1 sene önce bu cihazdan geldi. ve 40 tl den satıldı. tabi o anki kampanyadır. şu an ise çok yüksek fiyatla satıldığını zannetmiyorum. genede dikkat edin. saygılarımla.
  • cd çalar track okuyordur.
    mp3 olarak cd yaparsan okumaz. @DenizBaransel! track olarak kaydetmeyi denedin mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.