Şimdi Ara

Çakma şarj aleti kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu salonda şarja takmıştım benim görmediğim bir anda kedi kabloyu parçalayıp kullanılmaz hale getirilmiş hafta içi olduğu için telefona ihtiyacım var akşam çıkıp yakındaki bir telefon dükkanından 20 liraya çakma bir şarj aldım orijinalini anca 15ine alırım artık o güne kadar kullansam bunu bir sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: newfoundglory

Arkadaşlar telefonu salonda şarja takmıştım benim görmediğim bir anda kedi kabloyu parçalayıp kullanılmaz hale getirilmiş hafta içi olduğu için telefona ihtiyacım var akşam çıkıp yakındaki bir telefon dükkanından 20 liraya çakma bir şarj aldım orijinalini anca 15ine alırım artık o güne kadar kullansam bunu bir sorun olur mu?

Acimasiz bi cevap olacak ama, EVET BİR SEY OLUR.

Aciklayayim;
    2 ay once iPhone 5 cihazimi cakma sarj aleti ile sarj ediyordum (Paleon markaydi hatirliyorum), 7 dk sonra bi mesaj sesi duydum ve telefonuma gittim. Kablo erimisti, ardindan duvardaki priz patlayip uzerime uctu halıya dustu. O gunden sonra telefonumu sarj edemedim, sarj entegresi bozuldu ve tamirciler yapmadi. En sonunda birisi denedi, su an telefon hic acilmiyor. Hatira olarak kutusuyla sakliyorum, 6S aldim gecen hafta bu yuzden ama iPhone 5'imi özlüyorum kesinlikle .

Sonuc olarak, her ne kadar zor durumda kalsan da sakin cakma sarj aleti kullanma. 5 dakika sarj edeyim ya ne olacak ki diye dusunursen benim gibi yanarsin, ya da 1 haftalik idare etsin orijinal alana kadar falan da deme. Gir bak hepsiburada'ya, kutusuz orijinal kablolar 40₺ maksimum. Kutulusunu da Apple store satiyor, sanirim 99₺. Cok ucuk fiyatlar oldugunun farkindayim, bi kabloya o para verilir mi ya diyor insan. Yine de orijinalinden şaşma, telefonuna bir zarar geldiginde bir hak iddia edebilme durumun da olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarj aleti önemli kesinlikle dandik bir şey almanı önermem
  • Adaptör orijinal kablo sahte olsa bir sorun çıkarır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chuckly kullanıcısına yanıt
    Önermem kullanmanızı. Çünkü lightning kablonun çakma olanında kullanılan kabloların kalitesi aynı olamaz asla. Lightning kablonun ucuna bakarsanız 8 pin altındır. Ama çakmalarında altın renkli bakırdır. Sonuçta çakma yani iyi bir şey olsa kesin alın derdim ama cihazınıza zarar vermesi olası bir durum. 100 lira için 500 lira zarara değer mi, değmez mi siz düşünün..
  • Kesinlikle orijinal kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap konu başlığında gizli;

"Çakma Şarj Aleti Kullanma"k

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20w şarj adaptörü orjinal mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • piyasadaki en ucuz adaptör ve kabloyu kullan gönül rahatlığı ile, tonlarca para vermene gerek yok.

bugüne kadar 4,5,5s,6,ipad mini hep çin'den getirttiğim 1 dolarlık alet ve kablolarla şarj ettim gerek arabada, gerek prizden, gerekse de tv, notebook gibi 5v usb çıkışı sağlayan kaynaklardan, hiç bir sorun yaşamadım. para kolay kazanılmıyor, sokağa atma
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    Sen sorun yaşamamış olabilirsin belki şans eseri ama önerdiğin insan zarar görebilir. Cihazına veya fiziksel zarar verme olasılığı yüksek olan yan sanayi ürünlerini önermeniz kabul edilemez.
  • Eve gelen misafir şarj cıhazımı adaptör ile "ÇALDI"
    Mecbur alıcam TTECH alsam sorun olur mu ?
    Edit: Haftasonuna kadar idareten REDLİFE adlı bir şarj aldım.

Telefona ediyor afedersiniz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 10 Aralık 2015; 12:17:16 >
  • Bugün çakma şarj ile ipad şarj edeyim dedim. Patladı resmen ışığı gördüm. Gece şarja takıp yatsaydım durum vahim olabilirdi. Çakma ürün almayın.
  • nahege270 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bişi söylücem şu amazonda falan apple onaylı diye 8 dolara satılanlarda zarar veriyo mu biliyomusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Kardeş bişi söylücem şu amazonda falan apple onaylı diye 8 dolara satılanlarda zarar veriyo mu biliyomusun ?

Amazon'daki urunler hakkinda bilgim yok maalesef fakat ne olur ne olmaz, siz yine Apple Store'dan orijinal urun alin. Biliyorum asiri ve gereksiz pahalilar fakat telefonun arkasindan bi bardak su içmekten iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Paran orijinal olana yetmiyorsa eğer;

Energizer, Belkin, iLuv ve Philips markalarının Apple-iPhone onaylı ürünlerini kullanabilirsin.

Diğerleri için bir şey diyemem.
  • Cakma kullanıyorum adaptor cakma lg kablo cakma İphone

Edit 4ay oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 10 Aralık 2015; 10:27:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.