Şimdi Ara

Çakma adidas kullanan/kullanan tanıdığı olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok merak ediyorum gittigidiyorda flan 66 liraya ayakkabılar var, dikkatli bakmayan, ya da sahte miymiş bi bakıyım demeyen insan pek farketmiyo bazı modellerinin sahtelik/gerçekliğini .. Orijinali gibi olmaz ama adidas 2 yıl gidiyorsa bu ayakkabılar 1 yıl gider mi rahatlık olarak nasıl ... falan filan

Bazen modelini beğendiğim , numarasını bulamadığım ayakkabılar oluyor .. Aha orada çakması Bi de adam ithal orijinal geliyor yazmış altına

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çakma Adidas Kullananların Dikkatine

Çakma Adidas ürünleri, orijinal Adidas markasının izinsiz olarak kopyalanmış versiyonlarıdır. Bu ürünler genellikle düşük kaliteli malzemelerden üretilir ve orijinal ürünlerin görünümünü taklit etmek için tasarlanırlar.

Çakma Adidas kullanmak, çeşitli riskler taşır:

• Düşük Kalite: Çakma Adidas ürünleri genellikle düşük kaliteli malzemelerden yapılır ve dayanıklı değildir. Kısa süre içinde yırtılabilir veya bozulabilirler.
    • Marka İhlali: Çakma Adidas kullanmak, Adidas markasının fikri mülkiyet haklarının ihlalidir ve yasal sonuçları olabilir.
    • Zararlı Maddeler: Çakma Adidas ürünleri, orijinal ürünlerde bulunmayan zararlı maddeler içerebilir. Bu maddeler cilt tahrişine, alerjik reaksiyonlara ve hatta solunum sorunlarına neden olabilir.
    • Sağlık Riskleri: Çakma Adidas ayakkabılar, uygun desteği sağlamayarak ayak ağrılarına ve yaralanmalara neden olabilir.

Çakma Adidas kullanmakla ilişkili risklerden kaçınmak için yalnızca yetkili satıcılardan orijinal Adidas ürünleri satın almanız önerilir. Orijinal ürünler, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir, marka ihlaline neden olmaz ve sağlığınız için güvenlidir.

Çakma Adidas kullanan veya kullanan tanıdıkları olanlar, bu riskleri göz önünde bulundurmalı ve orijinal ürünlere yönelmelidir. Sağlığınızı ve markaların fikri mülkiyet haklarını korumak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  Çakma adidas kullanan/kullanan tanıdığı olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

öyle değil yav :D birebir çakma benim dediğim

• :D herşeyi anlıyomda nike in ortasındaki fazlalık nedir ya
  • Bende Çakma Adidas eşofman altı var, orjinalinden hiçbir farkı yok. 20 liraya aldım

• @Benisecbeni

Bekle SS geliyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pilot tanıdığı olan var mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pazarcı şükrü abi fabrikasından kaliteli yapıp getiriyo valla ordan alıyolar.
  • Çakma Adidas Kullanan Arkadışım ******* :D Ama Pek Harbisine Benzemiyodu... Ayakkabının Önleri Hayvan Gibiydi
    ****** : Bu Forumdan Söylersem Döver :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunuSandıkçı -- 17 Temmuz 2010; 17:25:52 >
  • ABİBAS

arkadaşımın alt eşofmanı idi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sasuke_

Bende Çakma Adidas eşofman altı var, orjinalinden hiçbir farkı yok. 20 liraya aldım

bende de var 1 tomar kullanım klavuzu bile çakmışlar :D ama ayakkabı konusunu merak ediyorum :D
  • adiclas kullanan gördüm tanıdık diil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmynick -- 17 Temmuz 2010; 17:30:30 >
  • Benim dediklerim böyle şeyleeer diiiiiiiiiiiiillll :D
  • quote:

@Benisecbeni

Bekle SS geliyo

20 liraya aldım. Orjinaline 150 lira vermeye gerek yok. Orjinalden farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 17 Temmuz 2010; 17:37:31 >
  • Valla arkadaşım biz o adidasları denedik.Aynısı barkoduna kadar herşey aynı ama giydikten 1 ay sonra büyük ihtimal converse tipine döner.Giydiğin anda ayağının şekline dönüyor.Ayrıca hiç rahat değil.
    Bizde almaya gittik ama almadan çıktık
  • quote:

quote:

@Benisecbeni

Bekle SS geliyo

20 liraya aldım. Orjinaline 150 lira vermeye gerek yok. Orjinalden farkı yok

kalite/fiyat olarak da 20 liralık gayet uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

Valla arkadaşım biz o adidasları denedik.Aynısı barkoduna kadar herşey aynı ama giydikten 1 ay sonra büyük ihtimal converse tipine döner.Giydiğin anda ayağının şekline dönüyor.Ayrıca hiç rahat değil.

böyle bir cevap bekliyordum saol duydu biri sesimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: amet42

quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

Valla arkadaşım biz o adidasları denedik.Aynısı barkoduna kadar herşey aynı ama giydikten 1 ay sonra büyük ihtimal converse tipine döner.Giydiğin anda ayağının şekline dönüyor.Ayrıca hiç rahat değil.

böyle bir cevap bekliyordum saol duydu biri sesimi

önemli değil

• adasdas görmüştüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.