Şimdi Ara

Çakının üstüne kolanya dökülmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kullanışla çakılarda isveç çakıları gibi koyduğum yerde kolanya varmış bi şekilde kolanya dökülmüş bıçakların,vida açacaklarının arasında kurumuş ancak pas gibi ama değil çıkmıyor bıcaklarda çok zor açılıyor. Bunu nasıl çıkartabilirim aralarından pas sökücünün içine atsam düzelir mi sizce yada önereceğiniz başka bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzer durum, evet ne yapilir beyler

• Çok güzel bi çakı arasam zor bulurum bunun gibisini o yüzden uğraşıp düzelteyim diyorum yoksa uğraşmam. Beyler yardım edin halledelim

• Hocam bıçakları yarı açıkken oynat.Ben WD40 ve selülozik tiner sürmüştüm.İlk günden bile daha rahattı.Victorinox markalı bir çakı mı?

Not:İsveç değil, isviçre çakısıdır.Bilginiz olsun.

• wd40...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuurker

Hocam bıçakları yarı açıkken oynat.Ben WD40 ve selülozik tiner sürmüştüm.İlk günden bile daha rahattı.Victorinox markalı bir çakı mı?

kusuruma bakmayın isviçre çakısıydı doğru diyorsunuz, benim ki isviçre çakısı olduğunu düşünmüyorum ama 10 tane kullanım aleti var o yüzden isviçre çakısı gibi olduğunu belli edeyim dedim marka olarak fivestar meridyen yazıyor. Selülozik tiner nalburlarda var mıdır ?
  • cakı paslanmayi sevmez aslanim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: powled

quote:

Orijinalden alıntı: tuuurker

Hocam bıçakları yarı açıkken oynat.Ben WD40 ve selülozik tiner sürmüştüm.İlk günden bile daha rahattı.Victorinox markalı bir çakı mı?

kusuruma bakmayın isviçre çakısıydı doğru diyorsunuz, benim ki isviçre çakısı olduğunu düşünmüyorum ama 10 tane kullanım aleti var o yüzden isviçre çakısı gibi olduğunu belli edeyim dedim marka olarak fivestar meridyen yazıyor. Selülozik tiner nalburlarda var mıdır ?

kabzası plastikse tiner mafeder plastığı eritir.sıcak suya tut yıka.sonrada kuruyunca ince makina -silah yağıyla eklemleri yağla duzelir..

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

wd40...

Sağolun bunula çözerim sanırım.
    quote:

Orijinalden alıntı: SicilGökay

cakı paslanmayi sevmez aslanim

Tam olarak pas olduğu söylenemez ama beyaz katı bi şekli var o şey yüzünden bazıları açılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.