Şimdi Ara

Çakılan Otomotiv satışları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
7.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    *ocak ayında otomotiv pazarı yüzde 34.2 düşüşle 29.545 oldu-odd

06/02/2012 11:18
    *ocak ayında otomobil satısları yüzde 29,4 azalarak 21.077 adet oldu-odd

06/02/2012 11:18
    *ocak ayında hafif ticari araç satışları yüzde 43,6 azalarak 8.468 adet oldu-odd

06/02/2012 11:20
    *2012 yılı otomotiv sektörü toplam pazarının 775-825 bin adetler aralığında gerçekleşeceğini öngörmekteyiz-odd

Yorumsuz ...

Kaynak:http://www.bloomberght.com/sondakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 6 Şubat 2012; 12:01:14 >

• İyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 6 Şubat 2012; 11:58:02 >
  • Fazla bile...
  • 825 Adet satacaklarmış Ocak ayından 25 bini düşersek geri kalan 11 ayda 800.000 Araç satacaklarmış...

Yok satan Civic,jetta,passat vesaire hakikaten yok satıyor çünkü yok...

Euro 2.29 arkadaşlar indirim yapmıyorlar çünkü satışları çakıldı ama buda onları kurtarmayacak zira %30-40 lık düşüş öyle ZAM ile sübvanse edilecek bir değer değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 6 Şubat 2012; 12:04:07 >
  • bu fiyat politikası ile fazla bile. kazık atmayan tek bir firma yok. bir iki modelde yanlışlıkla çok kazık atamıyorlar o kadar. bu nasıl iş ya.
  • 44.892 den
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    29.545'e düşüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 6 Şubat 2012; 12:13:24 >
  • Güzel haber.Dahada güzeli indirim haberi olur inş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha da düşer inşallahhhhhhhhh
  • odd satış raporu hala internete konmamış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mürted

odd satış raporu hala internete konmamış?

odd 1-3 güne anca koyar internet sitesine hep öyle oluyor zaten...

kaynağımı belirttim ve doğruluğu %100 e yakındır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aadrty

quote:

yanlış anlamayın güvensizliğimden değil marka bazında ocak ayı satış rakamlarını çok merak ettiğimden sordum raporu
  • Ayrıca Kur artışı ve Develüasyonu fırsata çevirip,halkımızında lüks tutkusunuda iyi kullanıp 35.000 TL lik arabaları 55.000 TL ye zıplatan bu arkadaşlar DAHA BETER OLSUNLAR...Bu kadar kısa sürede kimsenin maaşı bu kadar artmamışken hep KAZAN-KAZAN felsefesi ile hareket edenlere en iyi tokat bu rakamlardır...Adamlar 3-5 fazla araç satıyor dite stok tutmuyor diye Zam üstüne zam üstüne yapmaya hakkı yoktur,yeter artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 6 Şubat 2012; 12:27:58 >
  • transporter 2.0tdı 102 ps camlıvan 55600 idi şimdi 52.700 tl vw de kim görmüş 3.000 tl indirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aadrty

quote:

yanlış anlamayın güvensizliğimden değil marka bazında ocak ayı satış rakamlarını çok merak ettiğimden sordum raporu

Yok Üstadım sadece belirtmek istedim,bakmak istersin diye...
    Bende çok merak ediyordum bunu ilk açıklayan genelde kaynaktaki adres oluyor sabahtan beri bekliyordum görünce hemen buraya koydum içimin yağları eridi desem yeridir...

• Bunun 10 misli düşer inşallah 15 bin lira zam yapmayı biliyorlar, alacakları parayı aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

transporter 2.0tdı 102 ps camlıvan 55600 idi şimdi 52.700 tl vw de kim görmüş 3.000 tl indirim

Ticarilerde durum daha vahim %44 lük bir düşüş var.
  • Aralık ayında zibil gibi araba satışı oldu. Her yılın ilk ayları sakin geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Aralık ayında zibil gibi araba satışı oldu. Her yılın ilk ayları sakin geçer.

Aralık 2010 148.000 Adet
    Aralık 2011 127.000 Adet

Ordada 21.000 Adetlik bir düşüş var önceki aylarda başlamıştı bu düşüş...
    Bu etki genelde 3-5 ayda görülüyor zaten ve görülmeye başlandı...

Artık eskisi gibi Aralık ayı indirim ayı değil ki satışlar aralığa toplansın Ocak tada ciddi bir düşüş olsun...
    Bu olması gereken düşüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 6 Şubat 2012; 12:35:52 >
  • Polo tdi dsg siparis ettim birkac opsiyonda eklettigim icin 4 ayda gelecek , kac haftadir euro dusuyor dogus hala polonun fiyatini guncellemedi adamlar euro yukseldimi hemen ertesi gun zammi dayiyordu simdi uyuyorlar fiyatlarin illaki dusecegini dusundugumden istedigim opsiyonlari ekletip beklemeyi sectim yoksa ellerinde baya var tdi dsg polo , bu fiyatlardan itelemeye calisiyorlar.
  • Bu fiyatlarla bu kadar satılması bile fazla bence
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.