Şimdi Ara

Cake Defi 1 ay Yatırım ile 40$ Kazan ✅

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
4
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kampanya güncellendi, artık 50$ yatırıp 1 ay boyunca kilitli stake etmek gerekiyor (staking veya liquidity mining). Stake ettiğinizde anında ödülleriniz tanımlanıyor. Bunu yaptığınızda 30$ değerinde hoşgeldin bonusu alacaksınız ve 10$ testlerden alıp toplam 40$ kazanmış olacaksınız.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    Nasıl Katılıyoruz:

    👉Kayıt linki: https://cakedefi.com/?ref=517419

    Kod isterse yazmayı unutmayın lütfen.Kod:517419

    1-Kayıt olduktan sonra maili onaylayın.

    2-Kimlik doğrulaması yapın. Kimlik belgesi ve adres kanıtı isteyecek, adres kanıtı için isminizin yazdığı fatura olabilir.(Selfie çekerken ad soyad günün tarihi ve cake yazdığınız bir kağıt)

    3-Google 2fa aktif hale getirin

    4- 50 dolar değerinde Dash veya Ltc gönderin ( en düşük fee ücretleri) .Ben ltc gönderdim, garanti olsun diye 52 dolarlık atarsanız daha iyi olur.

    5- Gönderdiğiniz Dash veya Ltc'yi 1 ay boyunca kilitli stake etmeniz isteniyor. Liquidity Mining veya Staking diye geçiyor. Bunu yaptığınızda ödül hesabınıza tanımlanıyor. 1 ay sonra yatırdığınız tutarı çekebilirsiniz.



    Bu işlemlerle 50$ değerinde DFI token kazandık, testlerden kazandığınız tokenler 1 ay, geri kalanı 6 ay kilitli kalacak. Kilitli kaldıkları süre zarfında stake getirisi sağlayacaktır(%43.6). Piyasanın ilerde artacağını düşünürsek DFI fiyatı da artarsa tadından yenmezCake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅ .


    Kampanya hakkında detaylar: https://support.cakedefi.com/hc/en-us/articles/360035886591-What-is-the-withdrawal-fee-for-Cake- (Transfer ücretleri)

    Referanssız katılım(bonus yok): https://cakedefi.com

    Cake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅


    Testin cevapları:1-A 2-B 3-C 4-B 5-D


    Kayıt olurken iletişim bilgilerimi göster seçeneğine tıklayın ki 5$ ödemenizi yapabileyim. Aşağıdaki resimde ''On'' yazan seçeneğe tıklamanız lazım diğer türlü kimin kaydolduğunu net olarak göremem.

    Cake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅

    Not: Forum dışı arkadaşlar telegram üzerinden iletişime geçebilir:

    Cake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅
    Cake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅telegram
    JustFroglee
    https://t.me/JustFrog



    Not 2: Arkadaşlar freezer kısmından auto renew yazan kutucukta off seçeneğini seçmezsek 6 ay sonunda kilitleme tekrar devam eder.Bilginize.

    Cake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅


    Cake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅ 



    Diğer Kazandıran Konularıma da Göz Atın


    Nexo üye ol, 100$'ı 1 ay Beklet 42$ Kazan



    Swissborg 50 euro yatır-çek 3-150 euro Kazan






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 30 Nisan 2022; 18:5:56 >







  • $5 BTC ve $5 ETH testleri ileri zamanda gelecektir.

    Cake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅
  • kyc onayı çok bekliyor mu

  • 2-3 gün sürüyor evrakları eksiksiz yüklerseniz. Dikkat etmeniz gereken şey fotoğraf ile yüklediğiniz adres bilgilerini, istenen kutucuğa virgülüne kadar aynı yazarsanız en kısa zamanda onaylarlar.

  • Sizin ref üzerinden kyc vs. yapıp 50$ yolladım, bonusunuz gelmiş olması lazım. Ama başkaları ref üzerinden kayıt olana 10$ veriyodu, sizde yok sanırım Cake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅ 

  • Mrmikda kullanıcısına yanıt

    Sizi mi kırıcam hocam, istediğiniz 10 dolar olsunCake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅ . Ama şöyle ki bonuslar da 6 ay kilitli kalıyor anca o zaman ödeme yapabilirim ve DFI' ın değeri artarsa veya azalırsa(ki muhtemelen artacaktır) o oranda yaparım. O zaman burdan da duyurmuş olayım linkimden üye olan herkese 10$ değerinde DFI da bendenCake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅ 

  • Bu arada üye olucak arkadaşlar 52$'lık coin yolladığınızda geri çekmek 3 gün sürebilir diyor ama gönder dedikten 3dk sonra işleme alındı, 10dk sonra problemsiz tamamlandı. Bilginiz olsun.

  • Son 8 gün.

  • Hocam referansınızla üye oldum,sormak istediğim kyc için beklemeli miyim yoksa hemen gönderebiliyor muyuz birde binance de halihazırda shiba coinim var onu gönderebilir miyim yoksa herhangi bir coin mi alıp göndermemiz gerekiyor.
    @JustFroglee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wilym@n W kullanıcısına yanıt

    Hocam gönderim için Kyc onayını beklemekte fayda var, onaylandıktan sonra shiba gönderemiyoruz burda transfer edebileceğimiz coinler ve fee ücretleri yer almakta:https://support.cakedefi.com/hc/en-us/articles/360035886591-What-is-the-withdrawal-fee-for-Cake-?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    En düşük fee ücretli olarak dash var.Ben şahsen 52 dolar değerinde ltc yollayıp sorunsuz halletmiştim.

  • Güncel

  • Refinizle üye oldum hocam, belgeleri gönderdim onaylanmayı bekliyorum

  • Legolas270 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam, ilk denemede ret verebilir birkaç bilgi gözden kaçabiliyor ve ince eleyip sık dokuyolar biraz eğer takıldığınız bir yer olursa özelden veya burdan yardımcı olurum.

  • Son 6 gün kaldı, kyc onay süresini hesaba katarak elinizi çabuk tutmakta fayda var.

  • Dün belgeleri gönderdim, adres bilgisini ikametgah belgesinden aynı şekilde kopyalamıştım bugün onaylandı hesabım 55 $ dash gönderdim 50$ defi ödülü anında yüklendi. artık kilitler açıldığında 10$ lık ödülümü bekliyorum sizden :)

  • Teşekkürler hocam, kilitler açıldığı anda ödemenizi yapacağımCake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅ . Bu arada freezer kısmından otomatik stake özelliğini off a getirmenizde fayda var yoksa tekrar 6 ay kilitliyor, ilk mesaja da ekleyeceğim şimdi.

  • 1 gün içinde tüm işlemler halloldu, yardımlarınız için teşekkürler.

  • Küp Sucuk K kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam, asıl ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

  • Arkadaşlar son 5 gün kaldı, kyc onayı biraz uzayabiliyor bunu dikkate alarak erkenden kaydolmakta fayda var.

  • Refinizle üye oldum kyc onaylanmasını bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.