dr.com.tr mağduriyeti
Özellikle elektronik ürün alacaksanız bu sitede iade seçeneğiniz olmadığını bilerek alın. Bir kişiyi bile önceden bilgilendirmiş olsam iyi olur niyetiyle başıma gelen olayı paylaşmak istiyorum.
9 Haziran 2026 tarihinde dr.com.tr üzerinden “Arçelik 6310 s Filtre Kahve Makinesi” adlı ürünü satın aldım. Ürün 10 Haziran 2026 tarihinde tarafıma teslim edildi. Daha ürün kargodayken vazgeçtiğim için gelen kuryeye iade olacağını söyledim ancak kurye kendileri için daha zor olduğunu teslim alıp iade başvurusu yapmamın daha iyi olacağını söylemesi üzerine teslim aldım ve aynı gün iade talebi oluşturup ertesi gün kutusunu hiçbir şekilde açmadan ve ambalajına zarar vermeden 11 Haziran 2026 tarihinde kuryeye teslim ettim. İade kargomun 12 Haziran 2026 tarihinde firmaya ulaştığı bilgisi tarafıma iletildi.
15 Haziran 2026 tarihinde ise dr.com.tr tarafından yapılan bilgilendirmede, ürün kutusunda deformasyon olduğu gerekçesiyle ürünün “açılmış” sayıldığı ve bu nedenle iade talebimin reddedildiği bildirildi. Ürünün koruma bantları kesinlikle açılmamış, herhangi bir müdahalede bulunulmamıştır.
Bunun üzerine yaptığım araştırmada malum şikayet sitesinde de aynı gerekçeyle şikayet eden çok sayıda tüketici olduğunu gördüm. Bu da firmanın bunu kasten yaptığını kanıtlıyor zaten.
2299 tl sorun değil de güvenilir diye görünen büyük bi firmanın böyle küçük oyunlarla tüketiciyi aptal yerine koymaya çalıştığını her platformda yazmaya devam edeceğim.
Açılmış diye bana gönderdikleri fotoğrafları ekliyorum.

Kapalı garajı olmayanlar
Merhabalar,
Yeni bi eve taşınma sürecindeyim ama kapalı garaj yok. Kapalı otoparkı olmayanlar aracınızı nasıl koruyorsunuz acaba
Hepsiburada dağıtıma çıkan ürünü iptal etti.
17 Aralık 2025 tarihinde 104.099 tl den sipariş verdiğim iPhone 17 Pro Abis renk cihazım aynı gün kargoya verildi. O gün akşam fiyat 106.099 oldu. Ertesi gün dağıtıma çıkan ürün bas teslim edilmeden iptal edildi iade ediliyor şeklinde bi mesajla hepsijet tarafından teslim edilmedi.
Senelerdir bunlara premium ücreti ödüyorum. Bu küçük hesaplar peşinde koştukça Hiç bir zaman bi Amazon olamayacaksınız.
Amazon’dan aldığım çift kollu Playstation 5 hakkında
Bir garip digiturk yan oda sorunu?
|
Digiturk yeni abonelik
|
Necmettin Erbakan Üni Tezsiz
|
450 Gündür Aktif Güven veren yatırım sitesi
|
TTNET ve Port olmaması ?
|
TTNET ve Port olmaması ?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 218
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0