Şimdi Ara

Çakarlı BMW ve Fluence'e yol vermedim ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
8.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hemican

Aslinda haklisiniz. Iyi yapmissiniz yol vermemekle ama isin iki yonu var.

Basima benzer seyler geldi eger gercekten polisse inip yakaniza yapisirsa deger mi? (polis kimligini goster dedim diye yakama yapisti) (arka sis farini kapat dedim diye dovmekle tehdit etti.)
    Yetksini haksiz kullanip ceza yazarsa ya da icerideki makamini kullanip ceza yazdirsa bunlar icin para odemeye deger mi?
    UStunuze kirsa carpsa kaza yaptirsa deger mi (basima geldi karli yolda ustume kirdilar eskortlariyla beraber zor kurtardim.) boyle bir durumda sizi haksiz cikartacaklari da garanti.

Yapmazsak ise de bu tiplere boyun egmis oluyoruz o zaman da bak millet koyun zaten ses cikarmiyor denip daha da tepemize biniliyor. Iki ucu seyli degnek yani... Ben basima geleceklere ve ugrasmaya raziyim diyorsaniz devam edin ama basima bela alamam iki tane pislik yuzunden diyorsaniz bulasmayin.

Yok iste bir sey olmaz hic bir sey yapamazlar diyenler ya Turkiye`de yasamiyorlar ya da hic bir sekilde bu tip olaylarla karsilamamis her seyi toz pembe sanan insanlardir.

ama bu işler belli olmaz , öyle her polis asker diye de fazla büyütmemek lazım
    dengesizi görünce polis vatandaş farketmiyor herkes R yapıyor

bizim kahve vardı bi dönem
    delinin biri karsını karşıdaki kahveye sokup dövüyor bütün mahallenin önünde
    cam çerçeve iniyor , herkes kahveden dışarı çıkıyor
    ekip geliyor 2 tane polis iniyor , adam bildiğin linç edilmelik
    durum biraz ciddi olduğundan polisler silah ellerinde giriyorlar kahveye
    sonra olan oluyor
    amcam elinde kola şişesiyle ''ulan siz o silahla beni vuracaksınız'' diye
    o 2 polise ağza alınmayacak en pis en rencide edici küfürleri ediyor
    ve memurlar ekip otosuna binip bütün mahallenin gözü önünde uzaklaşıyorlar
    kadıncağızda yediği dayakla kalıyor

tabiki hep böyle olmaz neler neler gördük yaşadık
    senin verdiğin nasihatın bin katını ben her tanıdığıma veriyorum doğru
    ama yapı meselesi , kimisi sallamıyor , kimisi hemen tepki veriyor
    bizim de memleket gereği kan biraz hızlı dolanıyor heralde
    adam haksızlığı yaptığı zaman o daika orada cevabını vermek istiyor insan

bunlar uzun kısmı da
    kısacası sen haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz06

Bizim insanimiz ayricalikli olmayi sever . Gecen kurban bayraminda mesaim bitti hastaneden ciktim zor bela tophaneden kendimi e5 e attim (nasil gittim hic bilmiyorum :D ) caglayanda trafik iptal oldu zaten . Motorsikletli bi polis baska bi motorla carpismis ve sehit olmustu bilenler bilir . Tabi trafik felcin de felci . Sozde bide bayramda trafik rahatladi deniyordu :D . Neyse . Mkoy metrobus hizasinda bi yol ayrimi var bilenler vardir yolun kiyisinda da motorlu ekipler bekliyor . Bi baktim 3-4 tane alabildigine tum bosluklarina cakar yerlestirilmis passatlar geliyor . Trafik gitmiyo millet kontak kapatmis polisler bu haldeki trafikte onlara oncelik verdilet ve adamlar basip gittiler . Kim bilir kim vardi icinde , ama bayram vakti hangi devlet memuru mesaideydi saglik personeli disinda ? Heralde el opmeye yetismeye calisiyolardi :D

cumhurbaşkanı aksarayda düğüne yetişecek diye konya yolunda bütün araçlar benzinliklere sokuldu
    cumhurbaşkanının konvoyuda 250 ile bastı gitti

• Enteresan, İzmir'de hiç göremedim
  • İzmir'de yaşıyorum daha hiç denk gelmedim,bikaç gün önce memlekette Uşak'taydım trafik vardı biraz arkamda Tempra vardı o yapmış çakarı daha doğrusu ızgaranın içine kırmızı mavi led yapmış o yanıyo birde korna calıyo direk plakayı bildirdim polise BMW Fluence falan neysede Tempra hiç inandırıcı değil
  • Bana da bir kere haliç civarında denk gelmişti. Orta halli bir trafikte en sol şeritte siyah, 7 kasa bmw 70 kmh civarı ile ilerliyordu. Orta şerit falan boş, bende selektör çaktım buna. Adam arka çakarları açtı kapattı . Bende gıcıklığına 4-5 selektör arka arkaya çaktım. Sonrasında adam da tırstı heralde geçti direk orta şeride ( Bende siyah symbol vardı ondan tırsmıştır belki.)
  • Bu durumdan dolayı ceza yemiştim adamlar kendileri yazamıyor yada yazmıyorlar trafik sıkıştığında emniyet şeridinde bekleyen trafik polisinin yanına yanaşıp konuşmuştu heralde orda söyledi. ama adamlar yol vermedin filan diye yazmıyorlar bir açık bulursa yapıştırıyor benim arka plakam yok ondan yazmışlardı. adam kılıfına uydurur gıcık olursa kemer takmıyordu, telefonla konuşuyordu filan diye yazdırır belki

Ben olsam bu tip çakarlı ve önüne lamba takmış arabaya verirdim yol. Niye ensemde onun sürekli sellektör ve tacizini görerek yol alayım ki? Veririm yolu önde ki düşünsün derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.youtube.com/watch?v=FBkPkbZBBOM

Orijinalden alıntı: Mendieta58

......Geçiş Öncelikli Taşıt ......

Selam,
    Memlekettekilerin karakteri göz önüne alındığında böyle potasız basket gibi olmuş....
    Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olmayalım.
  • tepe lambası olmadıgı surece gecıs hakkı yok dıye bılıyorum...
  • Ambulans, İtfaiye ve bunun gibi geçiş üstünlüğü olan araçlar haricinde bir Allah' ın kuluna yol vermem. Sol şeritte 50 ile giden çakarlı araçlarında gözüne selektörü çakarım. Çekilsin abicim babasının yolu değil. Benim verdiğim vergiyle yapılıyor o yollar. Ankara' yı bilenler bilir, Çukurambar ışıklarda ( Ambrossia' nın olduğu kavşak ) bakan plakalı Mercedes S serisi en sağ şeritten sola dönmeye çalışıyor. Açmış çakarları milletin önüne önüne geçiyor. Uleynn uyanık, babanın yolu mu ? Benim önümede geçmeye çalıştı, yolo vermedim. Sonra şoför tip tip baktı, bende ona baktım. Gıkını çıkartamadı, arkada da bakan vardı. Hiç öyle ceza falanda gelmedi.

İslam ÇUPİ
  • olayın diğer boyutu resmi plakalı makan aracı ve korumaları, ya sen kimsin vatandaşı kaza yaptıracak şekilde taciz ediyorsun. bir gidişleri var Allah'a emanet. tampona kadar girer saniyede konvoy olarak şerit değiştirirler. nere gidiyorsan git de kimsenin canını tehlikeye atma.
  • yere düşen bmwleri napıyorsunuz

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Güçlü araban olacak top gibi oynayacaksın bunlarla

Hocam aynen senin dedigini yaptim. Iskenderundan Istanbula gelirken Ankarayi gectim , sol seritte 130 gidiyorum otobanda , baktim siyah passat guncel kasanin bir onceki kasa ( en sevdigimdir ) cakarlari acmis sellektor yaparak geliyor. Uyuz oldum bende tam arkama yapistigi anda bastim yetisemedi , sonra yavasladim yine geldi orta seride gectim , tam beni gececekken bir daha bastim fark yine acildi eglenceliydi baya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Tacox

hep istanbul da oluyor böyle tipler, geçen birini durdurdular çakarlı lambalı audi a6 istanbul berberler odası başkanıymış

durduracaksın böylelerini yoldan geçen herkese söyleyip saydıracaksın nasılsa bi halt yiyemez .

Heralde Benim superb siyah camli ve 06 plaka diye siren veya selektor yapmadi bir sure pesimden geldi viaportun orada saga gecti gitti

Ayrica o yolda sadece resmi plakaya yol veririm,ambulans olur,irfaye olur polis olur,bakan olur basimla beraber ama her siyah audi alip cakar takana yol yok. Cok istiyorsa emniyet seridinden bassin gitsin...

Ankarada her milletvekilinin arabasinda zaten cakar var biktim valla,birde istanbulda ugrasmayalim...

Meclis grup baskanvekilleri ,milletvekilleri,siyah passatlariyla geziyorlar valla azcik hakkim varsa hepsine haram olsun

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.