Şimdi Ara

Çakarlı BMW ve Fluence'e yol vermedim ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
8.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunter06

Ankarlilar olarak biz alisigiz :)) onlar oyle taciz ederler yol versenizde olur vermesenizde fark etmez . Illa yolu bosaltmaniz gerekseydi motorizeler sizi zorla sag seride suruklerlerdi :) zaten bir nevi zor kullanma oldugu icin ceza felan yazmazlar hatta bagirip cagirsanizda takmazlar basar giderler

Geçen Honda akkortla kapıştık yolda vermedim bide beni geçince önüne kırdım delirttim adamı en son çarpıyordu, bende geleceğim yere gelmiştim. Yani merso olsa anlarımda hondada çakar olunca ben pek takmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Belenenses B kullanıcısına yanıt
    helal qanqa ben olsam üstüne sürerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Ocak ayında Kanal D'nin İstanbul Polisiyle yaptığı haber...

http://www.youtube.com/watch?v=FBkPkbZBBOM

Oradaki cesur ve görevini hakkıyla yapan memurların yerleri değişmemiştir diye umut ediyorum. Hiç olmazsa, amirleri çağırıp uyarmıştır. Sadece bu örnek bile, 3. Dünya Ülkesi olduğumuzun bir örneğidir.
  • ben öyle durumda dörtlüleri açıyorum bakıyorum keyfime.. trafiğin ortasında sellektörde neyin nesi? çok ayarsız insan var yahu...
  • Ankaralilar olarak alisigiz siz yinede yol verin ceza yazdirabiliyorlar bunlara dalasacagina caliya dolas daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karsi bina komsum eski milletvekili,bir partinin eski genel baskan yardimcisi 7.40L bmw var tabi cakarli,su an herhangibir aktif gorevi unvani yok,camda milletvekili karti altta cakarli 7.40 arkandayken ne yaparsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

karsi bina komsum eski milletvekili,bir partinin eski genel baskan yardimcisi 7.40L bmw var tabi cakarli,su an herhangibir aktif gorevi unvani yok,camda milletvekili karti altta cakarli 7.40 arkandayken ne yaparsin..

canımımı alacak
    bazen anlayamıyorum , fazla abartıyoruz gibi geliyor
    sakın yok o kadar da demeyin

bakın bir hikaye ne yapılıp ne yapılamayacağı ile ilgili

acemi bitti usta birliğine çankırı il jandarmaya gönderildik
    9 kişi transit şoförü ilçeler dağıtılacak , kademe ye verdiler bizi
    2 hafa orada takılıp sonra ilçelere
    kademe komutanı başçavuş ve silahı yok , rdm , rütbeli rdm ilk ve son kez orada gördüm
    kademenin kadrolu askerlerinin çarşısı kitli 6 aydır çıkılmıyor
    bizimde son günler geldi , çankırının ilçesinden ne olur bari son kez buradeyken bi çarşıya çıkıp öyle ilçelere gidelim dedik
    gittik usta askerlere dedik böyle böyle , adamlar dedi siz manyakmısınız lan 6 aydır biz çıkmıyoruz adam rdm bir şey denmez
    hakkatten dememişler ki 6 aydır çarşıya çıkmıyorlar , dedim ben gider konuşurum
    gittim tekmili çaktım , komutanım durum böyle böyle ilçelere gitmeden il merkezinde çarşıya çıkmak istiyoruz dedim
    adam bize 2 gün izin verdi , usta askerler kös kös bakarken 2 gün çarşı yaptık

pratik te aynı değil ama teoride aynı kapıya çıkabiliyor
    çok büyütüyoruz bazı insanları
    milletvekili özünde benim vekil atadığım biri değil mi ?
    son cümle de teoride doğru ama pratik te değil malesef bu ülkede , ama bari doğru olanı konuşalım en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Aslında çakar değilde plakaları özel olacak..önemli kişi olduğunu öyle anlayacaz.Mesela Geçiş Öncelikli Taşıtı kodlasalar plakaya bizde arkadan gelirken plakaya bakıp yol versek show radyoda dj olan Nihat Sırdar abimiz hep bunu önerir,Geçiş Öncelikli Taşıt

devlet bakanının geçiş önceliği var mı mesela ?
    o da uçağa yetişecek ben de ?
    hasta taşımıyor , kazaya ve ya yangına gitmiyor ?

Afferim sana 2sn.'lik yol verme olayını yapmadın ve egolarını tatmin etmiş oldun madalyanı evinemi gönderelim iş yerine mi ?

askerdemi kaldın

Ustegmenim askerde kalmam ben ordu evinde kalirim kapagi evinemi is yerinemi gondereyim

dostum beni anlamadin sanirim,ben diyorumki benim komsu su an siradan vatandas ama ayricalikli davraniyor ayricaliklarini surduruyor,bende sinir oluyorum ama napican?

az once topkapi cevizlibagda aksam trafiginde bir latitude,bir avensis bir mondeo sireni cakari otture otture gidiyordu, millette yol veriyordu,dedim arkadas bu istanbulda ne vip adam varmis herkesin altinda cakarli arac...bizden bir halt olmaz boyle gelmis boyle gider...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

quote:

quote:

quote:

Aslında çakar değilde plakaları özel olacak..önemli kişi olduğunu öyle anlayacaz.Mesela Geçiş Öncelikli Taşıtı kodlasalar plakaya bizde arkadan gelirken plakaya bakıp yol versek show radyoda dj olan Nihat Sırdar abimiz hep bunu önerir,Geçiş Öncelikli Taşıt

Afferim sana 2sn.'lik yol verme olayını yapmadın ve egolarını tatmin etmiş oldun madalyanı evinemi gönderelim iş yerine mi ?

sizin gibi düşünenler olduğu sürece ,bu çakarlı araçların sonu gelmez.

2918 sayılı, Karayolları Trafik Kanunu ve bu kanunun yönetmeliğinde yer alan geçiş üstünlüğüne sahip araçlarla ilgili kurallar düzenlenmiştir.

bakan vs herkes buna dahildir.

Arkadaşa trafikteki bu hak gaspına destek vermeniz gerekirken,birde dalga geçmişsiniz kendi çapınızda.

Aracin gecis ustunlugunun olmadigini nerden biliyorsunuz arac belliki koruma araci ve gecis ustunlugu var egolarinizi tatmin icin ben buna yol vermedim yok ambulansa yol vermedim yok polise yol vermedim diyerek kendinizi mutlu etmenize hayranim gecis ustunlugu olan araca yol vereceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Ankarlilar olarak biz alisigiz :)) onlar oyle taciz ederler yol versenizde olur vermesenizde fark etmez . Illa yolu bosaltmaniz gerekseydi motorizeler sizi zorla sag seride suruklerlerdi :) zaten bir nevi zor kullanma oldugu icin ceza felan yazmazlar hatta bagirip cagirsanizda takmazlar basar giderler

Geçen Honda akkortla kapıştık yolda vermedim bide beni geçince önüne kırdım delirttim adamı en son çarpıyordu, bende geleceğim yere gelmiştim. Yani merso olsa anlarımda hondada çakar olunca ben pek takmadım.

Ben kapismiyorum tam tersine 80 yasindaki teyzeler gibi suruyorum sinyal veriyorum bi saatte serit degistiriyoum :)) deli suruyorlar sagdan soldan surter felan benden uzak olsun :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

askerdemi kaldın

Ustegmenim askerde kalmam ben ordu evinde kalirim kapagi evinemi is yerinemi gondereyim

üsteğmenmisin ? bu daha da iyi ya
    kapak dedin ya , ona mahsuben
    her gördüğün üstüne tekmil vermekten arkanda gördüğün her çakarlıya yol verme isteği uyanıyor heralde
    biz askerliği bitireli çok oldu ya serin serin takılıyoruz , çakar falan görünce de bu ne lan diyoruz takılıyoruz kafamıza göre

kapağın gelir yarın hadi selametle.

Bürokrasi ye yol vermeseniz bisey olmazda , Abdullah gülün konvoyuna hic denk gelmediniz sanirim . oyle yol vermemek gibi bir secenek olamiyor maalesef

• quote:

Bürokrasi ye yol vermeseniz bisey olmazda , Abdullah gülün konvoyuna hic denk gelmediniz sanirim . oyle yol vermemek gibi bir secenek olamiyor maalesef

ne yol vermiyosun
    zaten yolu kapatıyolar :) olmadı boşaltıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

askerdemi kaldın

her gördüğün üstüne tekmil vermekten arkanda gördüğün her çakarlıya yol verme isteği uyanıyor heralde
    biz askerliği bitireli çok oldu ya serin serin takılıyoruz , çakar falan görünce de bu ne lan diyoruz takılıyoruz kafamıza göre

Senin gibiler benim gibilere selam verip tekmil veriyor aslan parcasi hemde hazir ol vaziyette olurda birgun seferberlik cikarsa o zaman kapagi kimin kime verecegi belli olmaz

• Trafikte başınızın ağrımaması için kesin çözüm: Beyaz Connect Trend + zindan edition cam filmi + ızgaraya mavi çakar. Sivil polis gibi dolanmak şart oldu artık.
  • Apartman yöneticileri de çakar taksın onların neyi eksik
  • Çakarlı araçlara yol vermenin modası zaten artık geçti.

En mantıklısı geçemeyecekleri şekilde şeridi kapatmak.

Önüne gelen uyduruk insanlar çakar takıp kendince uyanıklık yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Yengem milletvekili, onun 2 arabasındada var. Polis kornası gibi bişeyde var. Bayada para tutmuştu tesisatları. Aslında yasak, geçiş üstünlüğüde yok. Ama açıyorlar, yol vermezlersede öttürüyor kornayı. kim durdurabilir ?

Yol vermezseniz çok gıcık olursa plakanıza cezada yazdırabilirler. Sonra iptal ettirirsiniz belki ama uğraşırsınız. Ben şahsen yol veriyorum, ne uğraşıcam 1 araba arkada kalırım daha iyi. Birde sivil polis çıkar sonra uğraş dur.

A ile başlayan partiden olmadığına bahse girerim.

Çünkü benzin vergilerini eleştirmişsin daha önce. Eğer malum partili olsan böyle açık sözlü olmazdın. "Ülke eyiye gediyi..." derdin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

askerdemi kaldın

Senin gibiler benim gibilere selam verip tekmil veriyor aslan parcasi hemde hazir ol vaziyette olurda birgun seferberlik cikarsa o zaman kapagi kimin kime verecegi belli olmaz

Sonra Ergenekon ve balyoz davalarına niye üzülmüyorsun diyorlar.

Bu kadar egolu insan barındıran bir kurum daha yoktur bu ülkede.

Memursunuz beyefendi asker olmanız bir şeyi değiştirmez bu ülkenin bir çalışanısınız ve amacınız bu millete hizmet etmek.

Bir öğretmenden, doktordan veya sıradan bir vatandaştan hiçbir farkınız yok burası da sizin kışlanız değil.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.