Şimdi Ara

Çakarlı BMW ve Fluence'e yol vermedim ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
2
Favori
8.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen bir tane Starex böyle geldi arkama.. Be en sağdayım.. Basın ekspress yolu.. İlla yol istiyor.. Baktım emniyet şeridi yettiği kadar sağımdan sıkıştırıyor. Ben de yol vermedim.. emniyet şeridi genişleyince yanımdan geçti.. Bir baktım siyah plaka imiş.

Anlamıyorum.. En sağdaki benden ne yol istersin.. bu arada en sağ şerit yağ gibi akıyordu, sol tıkalı idi
  • Yengem milletvekili, onun 2 arabasındada var. Polis kornası gibi bişeyde var. Bayada para tutmuştu tesisatları. Aslında yasak, geçiş üstünlüğüde yok. Ama açıyorlar, yol vermezlersede öttürüyor kornayı. kim durdurabilir ?

Yol vermezseniz çok gıcık olursa plakanıza cezada yazdırabilirler. Sonra iptal ettirirsiniz belki ama uğraşırsınız. Ben şahsen yol veriyorum, ne uğraşıcam 1 araba arkada kalırım daha iyi. Birde sivil polis çıkar sonra uğraş dur.
  • Bugünde bir tane polis arabası arkasında S klas Mercedes ve onun arkasında siyah Passat konvoy gibi zaten sıkışık olan trafikte yolu açarak ilerliyordu.5-6 kez sabahları bu 3 arabaya mutlaka denk geliyorum.Polisin derdi makam arabasının yolunu açmaktı.Mercedes'te ki kim de bu kadar önemli bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue spirit kullanıcısına yanıt
    ceza çeşitliliği konusuna katılıyorum.Dediğim gibi yazarsa bile ki yazmayacağı büyük bir olası bu konuda,yazsa bile cezaya itiraz hakkı var.İtirazını yaparsa ben ödemeyeceğini düşünüyorum.En azından ben öyle davranırdım ve ödemezdim.
  • Öyle bir ceza yazarlar ki şaşırıp kalırsınız. Aracın sağ arka koltuğunda oturan şahsın emretmesi yeterli. Milletvekilleri ceza yememek için yasa çıkardı bu ülkede gerisini siz düşünün.

• Benimde başıma geldi. Sabah okula yetişecem. Işıklar bozulduğu için acayip bir trafik var. Bir tane çakar lambalı Fluence. Dikiz aynasından baktım. Şöför koltuğunda takım elbiseli bir adam yan koltuğunda muhtemel liseye giden üniformalı bir çocuk. Sirenler selektörler falan yapıyor. Ben hiç takmadım. Camdan elini falan çıkartıyor. Işıkları geçtik sağımdan hızlı bir şekilde geçti gitti. Bende arkasından güzel sözler ile uğurladım. Çok arttı bu çakarlı arabalar. Köprü yolunda sabahleyin sağ şeritten belki 9-10 tane geçiyor.
  • İyidir iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Öyle bir ceza yazarlar ki şaşırıp kalırsınız. Aracın sağ arka koltuğunda oturan şahsın emretmesi yeterli. Milletvekilleri ceza yememek için yasa çıkardı bu ülkede gerisini siz düşünün.

eğer öyleyse çok da fifi
    ben yol vermedim ya
  • Aynısı başıma geldi, corolla çakarlı falan böyle deli gibi sellektör yapıyor. E5'deyiz 140la giderken yol istedi herif m.köye doğru.. Yol verdim geçtim arkasına bende sellektör yaptım bastı bastı sonra sağdan geçtim herifi

Bilmiyorum ne olur en son 170di ibre sonra sağdan levent yoluna girdim
  • Gecen bi benzeri de Kartal sahilde benim basima geldi . En sol da simsiyah bi fluence gidiyor . Buyuk ihtimal belediye baskani arabasiydi cunku siyah tabanli altin renkli kabartmaliydi plaka. Ama yol oyle bi vaziyetteki fluence'i millet sagindan basip onune geciyor sol seritte oyle yavas gidiyor . İcindede onunu bile belki zor goren tifil bi sofor var . Arkasi bi dolu oldu kartal sahilde hic umrunda degil . Yetismem gereken de yer vardi bu tin tin gittigi icin sinirlendim bende . Gectim bunun onune onun baskalarina yaptigini bende ona yaptim . Ne olsa begenirsiniz . Hemen cakarlar sirenler kornalar . Yaklasik 5dk kadar arkamda cakar siren Allah ne verdiyse yakti basti . Ama vermedim tabi o yolu sonra anladi heralde ki tepkimi daha sonra orta serite gecti . Trafikte hic inatlasmayi sevmem ama boylelerine dayanamiyorum !

• Poliste olsa görevde olmadığı sürece çakar ve siren kullanması yasaktır !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Benimde başıma geldi. Sabah okula yetişecem. Işıklar bozulduğu için acayip bir trafik var. Bir tane çakar lambalı Fluence. Dikiz aynasından baktım. Şöför koltuğunda takım elbiseli bir adam yan koltuğunda muhtemel liseye giden üniformalı bir çocuk. Sirenler selektörler falan yapıyor. Ben hiç takmadım. Camdan elini falan çıkartıyor. Işıkları geçtik sağımdan hızlı bir şekilde geçti gitti. Bende arkasından güzel sözler ile uğurladım. Çok arttı bu çakarlı arabalar. Köprü yolunda sabahleyin sağ şeritten belki 9-10 tane geçiyor.

Kac 9-10 tanee . Zaten artik her fluence,ford transit connect , hyundai accent ve accent era larda cakar siren var kopru yolunda . Mesela bu aralar cok sık bi sekilde range roverlar, mercedes s class lar bmw 5 ve 7 serileri faln . Kendi icimden diyorum acaba hangi devlet memuru! bu araclari makam araci olarak kullaniyor diye ?

• hep istanbul da oluyor böyle tipler, geçen birini durdurdular çakarlı lambalı audi a6 istanbul berberler odası başkanıymış
  • Bu çakar dedikleri şey tam olarak ne sis farı gibi birşey mi?
  • Oğuz06 kullanıcısına yanıt
    Öyle vallahi hocam. Ben size izah edeyim. Okuldan bir arkadaşımın babası siyasi bir partinin İstanbul'un bilmem kaçıncı bölge başkanımı ne. Parti ismi vermeyim. Arkadaşın anlattığına göre babasının şöförlü A6'sı varmış.
    Aile'ye de Fluence vermişler. Bu araçlarda da muhtemel olarak çakar lambalar vardır. Aslında senden bende farkı olmayan böyle insanlar kullanıyor.
  • Aslinda haklisiniz. Iyi yapmissiniz yol vermemekle ama isin iki yonu var.

Basima benzer seyler geldi eger gercekten polisse inip yakaniza yapisirsa deger mi? (polis kimligini goster dedim diye yakama yapisti) (arka sis farini kapat dedim diye dovmekle tehdit etti.)
    Yetksini haksiz kullanip ceza yazarsa ya da icerideki makamini kullanip ceza yazdirsa bunlar icin para odemeye deger mi?
    UStunuze kirsa carpsa kaza yaptirsa deger mi (basima geldi karli yolda ustume kirdilar eskortlariyla beraber zor kurtardim.) boyle bir durumda sizi haksiz cikartacaklari da garanti.

Yapmazsak ise de bu tiplere boyun egmis oluyoruz o zaman da bak millet koyun zaten ses cikarmiyor denip daha da tepemize biniliyor. Iki ucu seyli degnek yani... Ben basima geleceklere ve ugrasmaya raziyim diyorsaniz devam edin ama basima bela alamam iki tane pislik yuzunden diyorsaniz bulasmayin.

Yok iste bir sey olmaz hic bir sey yapamazlar diyenler ya Turkiye`de yasamiyorlar ya da hic bir sekilde bu tip olaylarla karsilamamis her seyi toz pembe sanan insanlardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

hep istanbul da oluyor böyle tipler, geçen birini durdurdular çakarlı lambalı audi a6 istanbul berberler odası başkanıymış

Berbere yetişmek için taktırmış

• saveyourself S kullanıcısına yanıt
    polsin tepede takılı olan mavi-kırmızı ışığı varya ona dneiyor.LÜks araçlarda ve sivil polis araçlarında ön ızgaranın içine ufak yerleştiriyorlar ya da portatif yukarı takılandan.
  • Mr.Power kullanıcısına yanıt
    Bizim insanimiz ayricalikli olmayi sever . Gecen kurban bayraminda mesaim bitti hastaneden ciktim zor bela tophaneden kendimi e5 e attim (nasil gittim hic bilmiyorum :D ) caglayanda trafik iptal oldu zaten . Motorsikletli bi polis baska bi motorla carpismis ve sehit olmustu bilenler bilir . Tabi trafik felcin de felci . Sozde bide bayramda trafik rahatladi deniyordu :D . Neyse . Mkoy metrobus hizasinda bi yol ayrimi var bilenler vardir yolun kiyisinda da motorlu ekipler bekliyor . Bi baktim 3-4 tane alabildigine tum bosluklarina cakar yerlestirilmis passatlar geliyor . Trafik gitmiyo millet kontak kapatmis polisler bu haldeki trafikte onlara oncelik verdilet ve adamlar basip gittiler . Kim bilir kim vardi icinde , ama bayram vakti hangi devlet memuru mesaideydi saglik personeli disinda ? Heralde el opmeye yetismeye calisiyolardi :D

• Güçlü araban olacak top gibi oynayacaksın bunlarla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.