Şimdi Ara

Çağrı Semt Marketleri Kapanıyor - Kapatıyoruz indirimi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
8.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çağrı semtler kapanıyor arkadaşlar (a101 satın almış hepsini)
    Bu yüzden birçok üründe %50 den fazla indirim var. Özellikle temizlik ürünlerinde rakamlar çok çok iyi.
    Bu arada şok marketleri de a101 'in satın aldığına dair duyum aldım emin değilim. Ama çağrı semt marketler kapanıyor ondan eminim.

vernel max 720 ml normalde 6 lira. 2,5 liraya aldım.
    Cif 750 ml Tüm yüzeyler bahar temizliği - Normalde 7 lira , 3 liraya aldım.
    Güzellik sabunları 1,5 liradan 50 kuruşu düşmüş. Duş jelleri %50 indirimli vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtuna -- 17 Haziran 2016; 19:12:58 >

• Sadece sizin oradaki olmasın.. Geçen gün gittim, çok incelemedim ama öyle büyük indirimler yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün 1 alana 1 bedava konusu da açılmıştı sanırım. a101 alacaksa ürünleri alıp kendi mağzalarında ya da isim değişitrip aynı yerde satsa da zarara girmese olmaz mıydı acaba :)

gerçi mağazalar tadilata girecek, mevcut malları da taşıma/depolama maliyeti vs olacak ondan dolayı da indirime gidip bitirmeye çalışıyor olabilirler gibi :)
  • Enson ne zaman gittiniz bilmiyorum ama 2 gündür böyle.

• takip, yarın bir bakayım
  • file market varken çöp gibi.

• 1 alana 1 bedava kampanyası 26 hazirana kadar devam edecek.dileyen tek ürünü %50 indirimli olarak alabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 18 Haziran 2016; 11:28:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM VE A101 MAĞZA AÇILIŞLARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ernet klozet bloğu almayın, leş gibi kokuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

file market varken çöp gibi.

nasıl çöp gibi? kaç tane ürün fiyatı karşılaştırdin? çöp yazanlar gibi otomatik cevap mı yazdın?

• Temizlik ürünleri çok iyi. Bir çok üründe de 2 tl indirim var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapaniyor mu :( daha 1 hafta once 2 tane sube actilar mahalleye. Ne ara kapanacak bunlar. 10 tane a101 var zaten mahallede. Her sokakta var neredeyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çağrı semt marketler A101^den daha iyi ve ferah marketti. aslında çağrı semt A101i satın alsaymış daha iyi olurmuş...
  • Adese ye de kayyum atanmış a101 almasa bari ;))

• Harika indirim

• Ben de severdim çağrı marketi.

• Gittiğim bir ailede. Genç te aynısını söyledi çağrıda semt olanda çalışıyor Müş A101 bütün semt marketleri almış A101 bim vs hepsini solladı gidiyor
    İyi mal kaliteli. Kampanyalar vs A101 yardırıyor

• A101'in konsepti farklıydı bir kere. Çağrılar küçük marketler değildi. Alıp A101 hipermarkete mi dönecekler anlamadım.
    Not: Küçükyalı'da Çağrı market vardı, onu hayal ederek bu yorumu yaptım.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    2 tane var bizim burada. İkisi de A101 kadar. Sizin oradaki öyle özel denk gelmiş herhalde.
  • Çağrı Semt ve Çağrı Hipermarketler olarak ikiye mi ayrılıyor ? Hiper de de geçerli mi fiyatlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

A101'in konsepti farklıydı bir kere. Çağrılar küçük marketler değildi. Alıp A101 hipermarkete mi dönecekler anlamadım.
    Not: Küçükyalı'da Çağrı market vardı, onu hayal ederek bu yorumu yaptım.

Çağrı semt ile çağrı hipermarket farklı. Siz hipermarket olanı mı kastediyorsunuz acaba?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.