çağrı merkezinde çalıştınız mı ? bir bilginiz var mı ?
teşekkürler ...
eski kız arkadaşım çalışıyordu acıbadem hastanesinin call centerında pek memnun değildi 2 yıl sonunda da istifa etti, hatta ordaki arkadaşlarından çoğu istifa etti; çağrı merkezinde çalışıyorsan ilk öncelikle çok sağlam sinirlerin olacak, küfüre varan hakaretlere karşılık vermeyecek, görüşmeyi sonlandırıyorum tarzı şeyler söyleyeceksin, d-smart call centerında çalışan bir arkadaşım 7 ay sonunda takım lideri oldu 1500tlye çıktı maaşı şu an haftada 5 gün 15:00 - 24:00 arası çalışıyor, sormak istediğin şeyler varsa yardımcı olmaya çalışırım hiç çalışmasam da çok duymuşluğum var :D
quote:
Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR
eski kız arkadaşım çalışıyordu acıbadem hastanesinin call centerında pek memnun değildi 2 yıl sonunda da istifa etti, hatta ordaki arkadaşlarından çoğu istifa etti; çağrı merkezinde çalışıyorsan ilk öncelikle çok sağlam sinirlerin olacak, küfüre varan hakaretlere karşılık vermeyecek, görüşmeyi sonlandırıyorum tarzı şeyler söyleyeceksin, d-smart call centerında çalışan bir arkadaşım 7 ay sonunda takım lideri oldu 1500tlye çıktı maaşı şu an haftada 5 gün 15:00 - 24:00 arası çalışıyor, sormak istediğin şeyler varsa yardımcı olmaya çalışırım hiç çalışmasam da çok duymuşluğum var :D
yorumunuz için çok teşekkür ederim :) kolay kolay sinirlenmem küfür konusunda da hassasım ama o da nadir olur heralde :/ lider olmak gibi bir derdim yok 4 ay falan çalışmayı planlıyorum :) peki arkadaşlarınız ne kadar maaş alıyordu ? lider olmadan önce
quote:
Orijinalden alıntı: komikolojimsi
quote:
Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR
yorumunuz için çok teşekkür ederim :) kolay kolay sinirlenmem küfür konusunda da hassasım ama o da nadir olur heralde :/ lider olmak gibi bir derdim yok 4 ay falan çalışmayı planlıyorum :) peki arkadaşlarınız ne kadar maaş alıyordu ? lider olmadan önce
1000 lira maaş alıyordu haftada 2 gün izni vardı d-smart net'te çalışan, acıbadem'de çalışanlar da 900 civarı alıyorlardı geçen yıl, ama servisi vardı, 200 liraya yakın setcardı vardı, sen nerede çalışacaksın kısmetse ?
quote:
Orijinalden alıntı: komikolojimsi
çağrı merkezinde çalıştınız mı ? bir bilginiz var mı ?
Bende part time olarak satış işinde çalıştım call center' da... 6 Gün günde 4 saat 600 + Prim alıyordum sigortada yarım yatıyordu satışa bağlı prim alıyorduk en çok satış yapan +100 TL alıyordu 800 aldığım bile oldu part çalıştığım halde Takım liderleri 1500, Müdürler 2000 civarı alıyor, arkadaşlık ortamı çok iyi olur call centerlarda, fakat çok yorucu ve dil dökmen gereken bir iştir binbir çeşit andavalla görüşüyosun çünkü hele birşey satmaya çalışacaksan yandın ki ne yandın.. inanılmaz bir baskı ve stress vardır.. Haftada 2 gün tatil olur genelde full çalışanlara
yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum . arkadaşım aradı bugün şirketin adını falan bilmiyorum aceleyle koşulları söyledi . 800 küsür maaş , prim , servis , sabah 10 akşam 8 ' e kadar olduğunu biliyorum . arkadaşımlada konuşamadık tam , ben 4 ay çalışacabileceğim bir iş arıyordum üniversite sınavı meseleleri için . pazartesi günü işte görüşmeye gideceğiz o zaman öğreneceğiz daha kesin birşey yok bakalım :)
Ben şu anda çalışıyorum. 20 Marttan beri çalışıyorum. Bugün istifa ettim. 13 temmuza kadar çalışcam. Neyse işte iş çok streslidir. Ultrasabır gerekir. Kimse sevdiğinden çalışmaz, sadece mecburiyetten katlanır o andaval müşterilere. Gerçekten mağdur olan ve anamızı ağlatmayan müşterileri tenzih ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme