Şimdi Ara

Çağlar Boyu Quidditch - Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki kitabı dil farkı gözetmeksizin (ingilizce türkçe yani) nereden temin edebileceğimi bilen var mı ? İkinci el sıfır farketmez

• Harry Potter serisi bittikten sonra bende çok aramıştım neredeyse 4-5 ay aradım ama hiçbirşey bulamadım

Edit: Sahaflara bakabilirsin

Edit2:
    NadirKitap
    Ozan Beedle'ın Hikayeleri - J.K.ROWLING | Nadir Kitap
    http://www.nadirkitap.com/ozan-beedle-in-hikayeleri-j-k-rowling-kitap2663035.html
    bunu buldum işine yarar mı?

Edit3 : http://uploading.com/files/9a7d2f6c/Caglar_Boyu_QUIDDITCH.pdf/ buyur e-kitap olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 20 Ağustos 2013; 22:29:02 >

• Yardımın için sağ ol öncelikle. Ozan Beedle fazlasıyla bulunuyor ya o bakımdan onda sorun yok. Quidditch i ise zaten pdf olarak okudum kütüphanemde bulunsun diye istemiştim
  • Ben de arıyorum Türkiye de yok maalesef
  • 3 yıl önce falan sormuştum bi kitapcıya, basımının durdurulduğunu söylemişti bulunmama nedeni bu sanırım.
  • The Faithful Lover kullanıcısına yanıt
    Ozan beedle kadar tutulmadığı için sınırlı sayıda basıldı ve arkadaşların dediği gibi bulunması mümkün değil, bende çok aradım ama malesef yok.
  • NadirKitap
    ÇAĞLAR BOYU QUIDDITCH - KENNILWORTHY WHISP - KENNILWORTHY WHISP | Nadir Kitap
    http://www.nadirkitap.com/caglar-boyu-quidditch-kennilworthy-whisp-kitap1041713.html

Orjinal fiyatı 2 lira idi, bu arkadaş 6 lira + kargo ya veriyor almak isteyen varsa buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelofiori -- 22 Eylül 2013; 21:36:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ejderhalar aslında Dinozor mudur?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulursam alırım yüzüklerin efendisinde ki silmarillion gibi olmuş eğlenceli olur uzun süre sonra büyü dünyasına dalmak.
  • Geçenlerde harry potter serisi devam edecek gibi haberler çıktı bu haberler doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Geçenlerde harry potter serisi devam edecek gibi haberler çıktı bu haberler doğru mu?

doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: angelofiori

Ozan beedle kadar tutulmadığı için sınırlı sayıda basıldı ve arkadaşların dediği gibi bulunması mümkün değil, bende çok aradım ama malesef yok.

Tutulmadığı için değil, bilerek sınırlı sayıda basıldı, bi derneğe bağışlandı tüm parası. Ve maalesef ben de edinemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

quote:

Tutulmadığı için değil, bilerek sınırlı sayıda basıldı, bi derneğe bağışlandı tüm parası. Ve maalesef ben de edinemedim.

Demek ki yanlış biliyormuşum fakat ozan beedle da o derneğe bağışlanmıyor muydu? Sanırım part 1 ve part 2 de adı çok geçtiği için hala baskısı var. bu arada hala duruyor almak istersen :http://www.nadirkitap.c...whisp-kitap1041713.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

quote:

Demek ki yanlış biliyormuşum fakat ozan beedle da o derneğe bağışlanmıyor muydu? Sanırım part 1 ve part 2 de adı çok geçtiği için hala baskısı var. bu arada hala duruyor almak istersen :http://www.nadirkitap.c...whisp-kitap1041713.html

Ozan Beedle'in Hikayeleri, seri tamamen sona erdikten sonra çıktı, derneğe bağışlandı mı bilmiyorum. Ama Çağlar Boyu Quidditch ve Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar, 5. kitabın çıktığı tarihe yakın bi zamanda çıktı diye hatırlıyorum, hatta haberim olmadığı için ben de alamamıştım.

• Ben de her ikisi de var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok istiyorum ama hiçbir yerde yok. Kitap fuarında yky ye sorduğumda basımı tükendi ama tekrar basılabilir demişti iki sene oldu hala haber yok.

• Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? ve Çağlar Boyu Quidditch yok mu hala piyasada , internette bulamadım?
  • piyasada yok. iyiki babama binbir güçlükle aldırmışım kitapları zamanında. fiyat olarak çok ucuzdu ama şimdi böyle konuları gördükçe manevi değeri kat ve kat artıyor gözümde

ben 12 yaşımda felandım aldıgımda kitapları şuan 22 yaşındayım. 10 yıldır özenle saklıyorum
  • Kızılaya ne zaman gitsem bu 2 kitaba bakıyorum ama bulamadim.Cocuklardan harry Potter'a mektuplari buldum ama bu ikisi yok :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kpwale kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili koleksiyon yapma merakın yoksa, sadece içeriğini merak ediyorsan içerik açısından hayal kırıklığına uğratan kitaplar ikisi de.
  • Ben de ikisi de var satabilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.