Bildirim
ÇAĞATAY AKMANIN ŞARKISI ÇALINTI ÇIKTI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
günaydın panpa -
-
Solist : Çağatay Akman
Söz: Koray Albayrak & Çağatay Akman
Müzik: Mehmet Ali Sezer ( Melodi, 1994 Yılında Mehmet Ali Sezer Tarafından bestelenen ve kanunla koruma altına alınan 'Herşeyim Oldun' İsimli esere aittir. ANNA RF, 2011 Yılında yayınlanan şarkısında, Mehmet Ali Sezer'e ait olan melodiyi izinsiz olarak kullanmıştır.
Katkılarından Dolayı Mehmet Ali Sezer'e Teşekkür Ederiz
videonun açıklamasında bu yazıyor zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: Santiago Munez
Solist : Çağatay Akman
Söz: Koray Albayrak & Çağatay Akman
Müzik: Mehmet Ali Sezer ( Melodi, 1994 Yılında Mehmet Ali Sezer Tarafından bestelenen ve kanunla koruma altına alınan 'Herşeyim Oldun' İsimli esere aittir. ANNA RF, 2011 Yılında yayınlanan şarkısında, Mehmet Ali Sezer'e ait olan melodiyi izinsiz olarak kullanmıştır.
Katkılarından Dolayı Mehmet Ali Sezer'e Teşekkür Ederiz
videonun açıklamasında bu yazıyor zaten.
Pek benzemiyor ama neyse.
Edit; Genede bu onu orijinal bir eser yapmaz.Taklitler aslını yaşatır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55913A58C -- 28 Nisan 2017; 22:40:49 > -
-
ben sadece çalıntı olayını açıkladım yoksa bana kalırsa ergen şarkısı zaten sözler falan. benzer benzemez orasını bilemiycem orjinalini dinlemedim hiç.
alıntı diyebiliriz ya da müziğin yeniden düzenlenmesi ama çalıntı olmuyor bu durumda. -
Bu baya mağara yalnız.Soğuk muydu bari?? -
Allah razı olsun hocam. -
mağaraya net baglatmisin hayirli olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Matthew Murdock
Allah razı olsun hocam.
Cümlemizden kıymetli dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Smoke with ne la. Sen olayı yanlış anlamışsın sigara ile her gün diyorsun öyle , smoke weed everyday dicen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X