Şimdi Ara

CAFETERYA AÇMA ÖNERİSİ İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu seçimlere kdar yada hemen sonrasında bir kafeterya açma niyetimiz var tost ve ürüm tarzı düşünüyruz ev yemekleri tarzı ağır kaçar

yanısıra kahve ve çay gazlı içecekler olacak mekan sade olacak öyle mekna 40-50 bin tl harcayacak gücümüz yok

semt olarak bornova küçükpark üşündük baktık inceleme için gittik her 2 metrede bir kafe var orda zor yürür hatta imkansız bi arkadaşda dedi zaten mafyaya çalışırsın onlara haraç vermekten dedi mafya benden nah alır haraç onuda geçtim semt olarak karşıyaka dışında önerisi olan varmı ?

ruhsat çokmu pahalı ilk etapda çıkarmamayı düşünüyorum herşeyi milimetrik yaparsam zaten baştan biteriz

öneriler nelerdir.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackthunderx -- 2 Mart 2014; 17:02:08 >

Orijinalden alıntı: tornadoksk2

Şu seçimlere kdar yada hemen sonrasında bir kafeterya açma niyetimiz var tost ve ürüm tarzı düşünüyruz ev yemekleri tarzı ağır kaçar

yanısıra kahve ve çay gazlı içecekler olacak mekan sade olacak öyle mekna 40-50 bin tl harcayacak gücümüz yok

semt olarak bornova küçükpark üşündük baktık inceleme için gittik her 2 metrede bir kafe var orda zor yürür hatta imkansız bi arkadaşda dedi zaten mafyaya çalışırsın onlara haraç vermekten dedi mafya benden nah alır haraç onuda geçtim semt olarak karşıyaka dışında önerisi olan varmı ?

ruhsat çokmu pahalı ilk etapda çıkarmamayı düşünüyorum herşeyi milimetrik yaparsam zaten baştan biteriz

öneriler nelerdir.?

Cafe yi açtıktan sonra part time çalışırım artık

• küçükparkta dükkan bulursan açarsın. Mafya falanda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

küçükparkta dükkan bulursan açarsın. Mafya falanda yok.

niye bulursam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: an4cond4

İzmiri bilmedigimden yer onerisi yapamicam ama boyle kisitli bir butceyle gida sektorune girmeni onermem. Tecrubeli degilsen cok sıkıntı cekersin.

birader ben karşıyakada oturuyorum 100 bin tl verip cafe devralanlar sinek avlıyorlar akşama kadar oturuyorlar

metro hattı boynca her 2 metrede bir kafeterya var b iş bura yürümez süse dekorasyona para vermeden sade bir mekan düşünüyorum
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

İzmiri bilmedigimden yer onerisi yapamicam ama boyle kisitli bir butceyle gida sektorune girmeni onermem. Tecrubeli degilsen cok sıkıntı cekersin.

birader ben karşıyakada oturuyorum 100 bin tl verip cafe devralanlar sinek avlıyorlar akşama kadar oturuyorlar

metro hattı boynca her 2 metrede bir kafeterya var b iş bura yürümez süse dekorasyona para vermeden sade bir mekan düşünüyorum

Dedigin gibi dusunup batan 2 arkadasim var. Baltalamis gibi olmayim ama artik ya iyi mekan acacaksin yada rakibinin olmadigi bir yerde mekan acacaksin yoksa kazanc tatmin edici olmuyor. İyice arastirmani oneririm.

• quote:

quote:

niye bulursam ?

Bulursan kaçırma derim ama öncelikli olarak 100 bin liralardan başlayan hava paraları mevcut. Ayrıca 50 bine dekorasyona çok diyorsun, diğer dükkanların iç mimarilerinin arasında kaybolursun kimse gelmek istemez.
  • quote:

Şu seçimlere kdar yada hemen sonrasında bir kafeterya açma niyetimiz var tost ve ürüm tarzı düşünüyruz ev yemekleri tarzı ağır kaçar

öneriler nelerdir.?

Gel balçova ya aç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

niye bulursam ?

Bulursan kaçırma derim ama öncelikli olarak 100 bin liralardan başlayan hava paraları mevcut. Ayrıca 50 bine dekorasyona çok diyorsun, diğer dükkanların iç mimarilerinin arasında kaybolursun kimse gelmek istemez.

mimariye gelecek müşteri aman deyim hiç gelmesin

öyle müşteri bana lazım değil

diğer 2 arkadaşı batanada cevabım şu 100 bin felan gibi rakam bağlarsan büyük umutlarla girişirsen batarsın

karşıyakada sokak köşesinde bir abimiz vardı adam 2 senede ev araba ve yazlık aldı hepsini 2 senede aldı mekanda 5 metrekare

• hava parasına gelince hava parası yok yasadışı ve istenemez şikayet edersen adamın başı ciddi belaya girer haksız menfaaat temin etmeye giriyor oda çete suçuna giriyor.

hava parası dediğim devir ücreti gayette yasal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 2 Mart 2014; 19:39:23 >
  • Allah bol kazanc versin kardesim ne diyim :)

Yaşın kaç bilmiyorum ama bir git bornovada dolaş bakalım kiraları gör, hava paraları duy. Öyle kolay olmuyor o işler.

hava parası dediğim devir ücreti gayette yasal

sen kaç yaşındasın acaba ben 40 yaşın üstündeyim devir alan yok sıfırdan yapıcam kendim

siz sitemin kurbanısınız işde alışmışsınız soyulmaya bir dükkan tutup içine 4-5 masa koymayı kimse akıl edemiyormu?

boş dükkanın ne devri olacak ?

devren satılık değil sıfırdan kendim yapcam bu forumdaki cahil sayısı bir hayli yüksek
  • hayallerinden ve hitap şeklinde gerçektende belli oluyor 40 yaşın üzerinde olduğun. Bak çok net söylüyorum boş dükkan bul ondan sonra konuş. Özellikle küçük park çevresinde. dünyadan haberin yok ama bizleri cahillikle suçluyorsun.
  • quote:

hayallerinden ve hitap şeklinde gerçektende belli oluyor 40 yaşın üzerinde olduğun. Bak çok net söylüyorum boş dükkan bul ondan sonra konuş. Özellikle küçük park çevresinde. dünyadan haberin yok ama bizleri cahillikle suçluyorsun.

birader izmirde tek semt küçükparkmı? 50 tane semt var bak örnek veriyorum

adam karşıyakada 5 metrekare dükkanla 2 senede evini arabasını ve yazlığını aldı üstünede bankada parası var

yukarıdkai satırı iyi oku bak 5 metrekarede içeride masa sandalye bile yok
  • evet öyledir, hadi kardeşim bizlerde senin yaşındayken bu tarz hayaller kurduk. o abin ( 40 yaşındayım diyorsun , herhalde abin 50 yaşında ) dikiş tutturdu diye sende tutturacan öylemi ? ancak sen bu kafa ile çay ocağı açarsın ki , izmirdeki çay ocakları bile senin bütçeni aşıyor. git yat uyu yarın okul var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 2 Mart 2014; 19:54:55 >
  • quote:

evet öyledir, hadi kardeşim bizlerde senin yaşındayken bu tarz hayaller kurduk. o abin ( 40 yaşındayım diyorsun , herhalde abin 50 yaşında ) dikiş tutturdu diye sende tutturacan öylemi ? ancak sen bu kafa ile çay ocağı açarsın ki , izmirdeki çay ocakları bile senin bütçeni aşıyor. git yat uyu yarın okul var.

bak bilader 1972 doğumluym ben terbiyeni takın efendi ol aam 5 metrekare ile bunları yaptı devren alırsan banka soysan yetiştiremezsin biliyorum devren satılıkları geçen çorba salonu varı bura 2 milyon tl istedi kim verir ???

çorba yapcan satcanda ne zaman amorti edecekte kara geçicen o iş esas yaş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.