Şimdi Ara

Cafemden biri oyun çalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakaryada bir internet cafeye sahibim bilgisayarlarım da iyi, oyunlara her bakan beğeniyor.cod serisi gta serisi vs vs var. ekranın oraya usb uzatma kablosu takmıştım. bi çocukta galiba dayanamadı cod 1 gta samp mafia 2 fifa 13 gibi oyunları flaşına attı. 30dk oturup kalkıyor zannediyor onu izleyemiyorum. bu oyunları dvdye basıp mahhallede satıyormuş. bu adamın yaptığı yasal mı? yasal değilse dava edeceğim

• 2 konu aşağıdaki çocuk çalıyo
  • Senin korsan oyunları onlarca bilgisayara yüklemen ondan daha çok illegal
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

Senin korsan oyunları onlarca bilgisayara yüklemen ondan daha çok illegal

Hepsi orijinal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GO KİMİ!

2 konu aşağıdaki çocuk çalıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

quote:

Hepsi orijinal.

illegal o zaman kardesim yapamaz boyle bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun korsan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Oyun korsan mı?

yok crysis
  •  Cafemden biri oyun çalıyor
  • quote:

quote:

Oyun korsan mı?

yok crysis

Yok artık.
  • Orjinal oyunu kopyaliyo,cogaltiyo,satiyo ve o oyunlar calisiyor.Hacker okan gelmis senin kafeye degerini bil

• quote:

quote:

Oyun korsan mı?

yok crysis

Liseli Detected Vurun Beyler
  • quote:

quote:

Hepsi orijinal.

MrChromosty 'ye katılıyorum o zaman, madem senin oyunlar orjinal adam hacker okan seviyesinde.
  • Cafemin bereketi kaçtı hackerlar gelmiş diyorsunuz firus programı var halbuki
  • quote:

Sakaryada bir internet cafeye sahibim bilgisayarlarım da iyi, oyunlara her bakan beğeniyor.cod serisi gta serisi vs vs var. ekranın oraya usb uzatma kablosu takmıştım. bi çocukta galiba dayanamadı cod 1 gta samp mafia 2 fifa 13 gibi oyunları flaşına attı. 30dk oturup kalkıyor zannediyor onu izleyemiyorum. bu oyunları dvdye basıp mahhallede satıyormuş. bu adamın yaptığı yasal mı? yasal değilse dava edeceğim

Bende seni ihbar edicem korsan oyun bulundurduğun için ;)
  • yok crysis.
  • Ticari işletmelerin lisanssız yazılım ve işletim sistemi kullanmaları yasadışıdır. Windows işletim sistemlerin korsansa cezai ücretlendirmeler de abd yasalarına göre yapılıyor bilginize. Sistemi kurmadan önce ya da kurulum sonrası antlaşma metnine de bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Ticari işletmelerin lisanssız yazılım ve işletim sistemi kullanmaları yasadışıdır. Windows işletim sistemlerin korsansa cezai ücretlendirmeler de abd yasalarına göre yapılıyor bilginize. Sistemi kurmadan önce ya da kurulum sonrası antlaşma metnine de bakabilirsiniz.

Sakin burası Amerika değil Ben bile 350 tl ye orjinal 7 Home Premium aldım korsan Professional kullanıyorum

O konuya gelirsek illegal olup olmaması cafe işletmecisinin sorunudur. Legal veya korsan hiç farketmez oyunlar kopyalanmaz sonraki gelişinde çocuğu gebert.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

quote:

Ticari işletmelerin lisanssız yazılım ve işletim sistemi kullanmaları yasadışıdır. Windows işletim sistemlerin korsansa cezai ücretlendirmeler de abd yasalarına göre yapılıyor bilginize. Sistemi kurmadan önce ya da kurulum sonrası antlaşma metnine de bakabilirsiniz.

Sakin burası Amerika değil Ben bile 350 tl ye orjinal 7 Home Premium aldım korsan Professional kullanıyorum

O konuya gelirsek illegal olup olmaması cafe işletmecisinin sorunudur. Legal veya korsan hiç farketmez oyunlar kopyalanmaz sonraki gelişinde çocuğu gebert.

Akınsoftun internet kafeler için yazılımları var, onlardan kullansın bir zahmet :-)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

quote:

Akınsoftun internet kafeler için yazılımları var, onlardan kullansın bir zahmet :-)

O programı da aşmanın yolu var. Çok önceki yıllarda lisedeyken az saatlerce oynamadık o açıklar sayesinde. Bence o çocuk geldiği anda bir güzel eşek sudan gelinceye kadar dayak atsın, tek çözüm bu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.