Şimdi Ara

cafemde a sorunu.server bağlantısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ağımdaaki bütün makineler birbirleri arasında dosya paylaşımını çok güzel. sorunsuz hılı bi şekilde yapıyorlar.bundaa bir sorun yok.

fakat ağımdaaki herhangi bir makine, server a bağlanmak istediği zaman mesela bir albüm kopyalamak istediğğ zaman, kopya yapacak olan makine kitleniyor.15 dk sonra kopyalam işlemi başlıyor.1,5 saat sonraada kopyalama işlemi bitiyor.

aynı işlemi, serverraa bağlanmak yerine, server daan ağ makinesinin paylaşılan belgelerine bağlanıp, albümü oraya kopyalayıp yapıştırıyorum,bu seferde server kitleniyor.yine 1,5 saate albümü kopyalıyor.

dosyanın boyutu sadece 37 mb.19 tane terminal var.bir tane server.2 tane hup var.
    ağı yeniden yapılandırdım sorun düzelmedi.

• DEEPFREEZE KULLANIYOSAN BÜYÜK İHTİMALLE YAPIYO DAHA ÖNCE OLDU BU SORUN VE HER MAKİNAYA HARİCİ ETHERNET KARTI TAKINCA DÜZELİYOR SROUN BİLGİN OLSUN YA DEEPFR..KALDIRIYORSUN YADA HARİCİ ETHERNET TAKIYORSUN AMA MANTIKLI OLANI ETHERNET TAKMAN
  • deep freeze den olacağını sanmıyorum.çünkü server da deef freeze yok.ağ makinelerin hepsinde deep freeze var ve kendi aralarında çok kolay alış veriş oluyor.

sorun server da ama olay nerde bilmiyorum.taramalar yaptırdım spy taramarlı ypatırdım...regstry mechanic ve xp sistem hızı arttıran programla taramal yaptım.system mechanic 6 kurup düzeltmeler yaptım.sonuç aynı.

electra server in etherneti ile ilgili ne yapabilirim._? cafedeki ethernetlerin hepsi aynı diğer maklinelerdeki...realtek markası.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.