En son bu oyunları oynuyordum Facebook'`ta şimdi eşek gibi yks çalışıyoruz 😑 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
En son bu oyunları oynuyordum Facebook'`ta şimdi eşek gibi yks çalışıyoruz 😑 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam ilkokuldan liseye mi atladınız sanalika falan yıllar oldu
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cafeland oynayabilirsin google playde var |
Dragon City 🙃 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 15 Haziran 2022; 11:21:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ikisi de efsaneydi, hile yapmak da cok basitti ama güzeldi ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
internet cok iyi fırsat su an düzenli ilgilenmiyor olmama rağmen harçlığım çıkıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ahh vildones |
club penguin bi kaydolamıyordum paralı mıydı neydi ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cheat engine açıp az mı kamehameha wave attık be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2008-2012 arası full oynuyordum hiç para vermedim ama vip hesap olayı vardı galiba Bir ara oyuna tekrar giresim gelmişti fakat yakın zamanda oyunun kapandığını görmüştüm bu da çocukluk travmamdır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ordan bi kızla hala konusuyom numarasını almıstım, simdi ikimiz de büyüdük 😿 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fena dayandım 😬 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |