Şimdi Ara

Cafe de bakıştığım garson kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam ailecek göl kenarında bi aile çay bahçesi/cafe gibi bir yere gittik orda bir garson kız vardı tam benim yaşlarda (16 yaşındayım) işte kız nasıl tatlı beline kadar rasta/kıvırcık saç sarıyla kahverengi arası üstünde sarı bir tshirt altında lacivert bi kot neyse ben kıza bakıyorum bzen ama öyle fark etmeyecek şekilde falan bir de korkuyorum rahatsız olur diye utangaçım zaten biraz neyse çıkışta bu danışma gibi bi yer vardı orda duruyordu ben de uzaktaydım bi 15-20 metre dömdüm kıza farkedicek şekilde bya bi bktım kız da farketti sonra tekrar baktı biraz gülümser gibi oldu ama ondan sonra aklımdan çıkaramadım geldim internetten araştırdım kızı bulmaya çalıştım ama maalesef.
    Ama ben bu kızla tanışmak en azından bir kez daha görüşmek istiyorum fakat utangaçım da ne yapmalıyım yardım eder misiniz?(Kolyemi düşürmüşüm diye gidip muhabbet açsam olur mu?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mel'unluğu bırak, kalabalığın içine gir. Ayrı düşme, fazla dikkat çekme.
  • Kız da sana iş atmış bakışlarıyla.git bir çay iç ve bu sefer konuş.

• İşte öyle rahat bir tip değilim ya mesela konuşmak için bir soda isteyecektim onu bile beceremedim utanmaktan

• Beline kadar rastadan sonrasını okumadım

• Ya rasta değil işte kıvırcık gibi olanlar var ya dkfkdkd

• Sadece bir adım cesaret gerekiyor kardeşim kendine güven. Yani en kötü ne olabilir hayır desin vs ne olacak daha 16 yasindasin hayatın boyunca 100lerce hayır yiyeceksin belki. bu yasta kendine güvensiz olursan ilerde çok sıkıntı yaşarsın daha hayatın basindasin.
    Bak git yarın bir soda rica edebilir miyim de ve bunu yaparken çok işten güzel bir gülümseme sadece bu.Bak bunu yaptığında bir anda kendine güvenin gelecek inan bana. gulumsemek cesaret getirir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilimin ev arkadaşı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baktı kesin vercek
  • Haklısınız da öyle yakışıklı bir tip değilim giyim kuşamım yerindedir ama gülümseyince öyle tatlı bişey olmuyorum at ağızlı gibiyim ffkfkf bir de hayatım boyunca hep hayır yediğimden korkuyorum yine hayır yerim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfghjkl34 -- 12 Ağustos 2016; 4:26:40 >
  • Sana gulumsemis demekki hoş görülu bir kız ve tipinle karakter analizi yapmaz gibi geliyor bana. dene sansini

• İnşallah öyledir bir de inşallah yaşı büyük değildir çünkü böyle küçük gösteripte 18-19 olabilen kızlara benziyor

• Bir daha git mekana ve muhabbet açmaya çalış ayak üstü. Herhangi birşeyden olabilir mesela cafe hakkında bi şey söyle ( espri de katabilirsin kafana göre) zaten kız da böyle birşey bekliyorsa ordan ilerlersin, devamı gelir zaten.

Edit: Kızlardan ilk adımı beklersen her zaman kaybedersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gon3forevva -- 12 Ağustos 2016; 4:45:30 >
  • Hocam kolyemi düşürmüşüm siz gördünüzmü falan diye girmeye çalışacağım ama dediğim gibi hiç böyle işlere girmedim bu yaşıma kadar korkuyorum elime yüzüme bulaştırırım diye, bu arada zaten yarın gidersem ve kızla konuşmaya çalışırsam kız anlar bir şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfghjkl34 -- 12 Ağustos 2016; 4:46:36 >
  • olm hayatınızda bi daha asla görmeyeceğiniz insanları çok takıyosunuz ya. ula belki 2 gün sonra bi daha asla aynı şehirde olmayacaksınız hatta aynı ülkede bile olmayacaksınız rahatına bak at oltayı. takılırsa mis takılmazsa bak yoluna

• İşte öyle takılmazsa olta hemen yoluma bakabilecek biri değilim baya üzülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dfghjkl34

Hocam kolyemi düşürmüşüm siz gördünüzmü falan diye girmeye çalışacağım ama dediğim gibi hiç böyle işlere girmedim bu yaşıma kadar korkuyorum elime yüzüme bulaştırırım diye, bu arada zaten yarın gidersem ve kızla konuşmaya çalışırsam kız anlar bir şeyler

O söylediğin şeyin pek muhabbet açacağını sanmam. Verebileceği cevap belli zaten görmedim dicek :D Ama dediğim gibi daha güzel bir giriş yapmalısın ama bunu önceden belirlersen yapamazsın. O anki heyecanla eline yüzüne bulaşır. Sen en iyisi mekana git ve doğal ol içinden ne geçiyorsa o şekilde muhabbet açmaya çalış.
  • Ya ben de biliyorum çok muhabbet açmayacağını ama garson kızdan soda bile isteyemeyen bir angut var karşınızda bir de direk selam tanışabilir miyiz yerine getirirsem ve direk hayır derse bir daha konuşamayacağım kızla

• Adı üstünde garson. İşi gereği masalara müşterilere bakmak, onlara gülümsemek zorunda. Bi anlam çıkarma. Akıllı ergen ol. Erkek adam kolye bilezik uğraşmaz. Roleximi düşürmüşüm dersen belki. Bi de garson bakacağına oraya gelen müşterilerden bakaydın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sen o kızı kesen kaçıncı saptin

• Garson kızlara sarkmayın onlarda işini yapıyor öle uzun uzun bakınca birşey istiyorsun zannetmiş olup lakin gülümsemeside şapsala bak gibi olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.