Şimdi Ara

CADENCE ZXC KIT6 16CM COMPENANT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Focal 165v1 aldığımdan dolayı satılıktır. Şubat ayından itibaren 2 ay kullandım sonra çıkardım duruyor,kutusu garantisi hepsi vardır kargo ücreti alıcı öder pazarlık yoktur ve 100yt'dir. Aşağıda sıfır fiyatı ve inceleme linki veriyorum.

CADENCE ZXC KIT6 16CM COMPENANT

120ytl oldu100ytl son yoksa satmıcam

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=7286

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 22 Haziran 2008; 21:12:37 >

Referanslarım; kerub x4 / necat / ataruz / DarthVaderRSi x2/ shbndn / jedah / ironpumb / buzmavili / ozzyouz x2/ eorhan83 / xpress / feyt180 / eagle66 / @coyote / devil_bozzo / eczaneonline / Rockford Fosgate x2/ lacrymatoire x5 / hiickimse / irfun4ever / kartal3457 x6/ sishli / andar / muhamedda / ahmeteyup / visor x2/ OğuzK / turkcracker x3/ berataktepe / shanke x2/ bloodymoon1907 / malcomgerenimo / delon / nurmuhammed / yavuzkumral / coskunkumral / AMFİBİ / GaMeLeCtROniCa / Acizim / muhtar5 / ahilgaz x2/ teskocu x3
    olumsuz referansım: Batuhan Bayazıt (Verdiği sözü tutmadı bana zararı 350ytl),wyzonline (çocuk+küfürbaz),individual

• pm
    Referanslarım: NakkaSss(İstanbul), DiabloXT(Nevşehir-Ankara),mc.kork(Ankara),sezerkiran(Antalya),Hazar(İstanbul),HarryBlade(Fethiye),digitaldelisi(Afyon), DnzD7 (Bursa), mav1l1 (Bursa) , karakahin (Trabzon) , nurmuhammed (Isparta) , kasr-ı arifan (İstanbul)ve daha yüzlerce alışveriş
    2005'den bugüne DH...

BURSA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midrangemi, Pioneer Ovalmi ?
    2 yıl önce açıldı
    Cadence s3w15 Mono Anfi Tavsıyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.