Şimdi Ara

RAMPAGE KB-R101 IMPRESSIVE RGB KRISTAL SWITCH MEKANIK GAMING KLAVYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 RAMPAGE KB-R101 IMPRESSIVE RGB KRISTAL SWITCH MEKANIK GAMING KLAVYE

Merhabalar,

22 Mart 2021 tarihinde aldığım klavyemi yenisini aldığım için satıyorum.

Kronik olan sol tarafında bulunan bant şeklindeki parçayı çıkarıp attım, bilekliğin ledi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.

Kutu içeriği eksiz olması lazım, sıfır alıp kutusundan çıkardım daha da dokunmadım, şu anda kutusunda temizlendi yatıyor.

Göndermeden önce kontrolünü yapar videosunu çeker o şekilde kargolarım.

www.vatanbilgisayar.com
    RAMPAGE KB-R101 IMPRESSIVE RGB KRISTAL SWITCH MEKANIK GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-kb-r101-impressive-rgb-aydinlatmali-kristal-switch-mekanik-gaming-klavye.html

Yukarıda bulunan linkteki klavyenin aynısı, belki daha ucuzu vardır bilmiyorum ama bu rakama istinaden ve yukarıda yazdığım durumlardan dolayı 2500tl olarak yazıyorum, sadece para ile takas olur kargo kesinlikle ve kesinlikle alıcıya aittir karışmam. Pazarlık abartmamak şartıyla sünnettir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Referanslarım; kerub x4 / necat / ataruz / DarthVaderRSi x2/ shbndn / jedah / ironpumb / buzmavili / ozzyouz x2/ eorhan83 / xpress / feyt180 / eagle66 / @coyote / devil_bozzo / eczaneonline / Rockford Fosgate x2/ lacrymatoire x5 / hiickimse / irfun4ever / kartal3457 x6/ sishli / andar / muhamedda / ahmeteyup / visor x2/ OğuzK / turkcracker x3/ berataktepe / shanke x2/ bloodymoon1907 / malcomgerenimo / delon / nurmuhammed / yavuzkumral / coskunkumral / AMFİBİ / GaMeLeCtROniCa / Acizim / muhtar5 / ahilgaz x2/ teskocu x3
    olumsuz referansım: Batuhan Bayazıt (Verdiği sözü tutmadı bana zararı 350ytl),wyzonline (çocuk+küfürbaz),individual

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.