2001 ford focusum var satıp caddy almayı düşünüyorum bu konuda görüşü olan
Eğer yük amaçlı istiyorsan güzel karar... Şunu söyleyeyim,yol tutuşu asla ford focus kadar iyi olmaz. Ama yük için çok ideal. Fiyatı yüksek ama neticede vw kalitesini alıyosun.
aman batbor 1 yıl önce sıfır aldım uzun yollarda km yaptım şimdi 107 binde iyi düşün alma derim diğer sayfalardada yazdım biraz şans işi ama bende 3 tane var üçüde aynı sorunları çıkardı ki benden kaynaklanan bir sorun değil bu çünkü farklı kişiler kullanıyor bilgi istersen veririm
önce tşk .. binmek için düşündüm bazılarını görünce özeniyorum... pişman olurmuyum bilmiyorum ..
tşk
bir kere focusun yol tutusundan sonra caddy ye binince zorlanırsın . çünkü araba yüksek oldugu için virajlarda cok yatıyor. ama ticaret yapcam diyorsan orasını bilemem.
abicim ticaret ile uğraşmıyorsan caddy i napcan . bu zihniyette sırf bizim memlekette var. hey allahım ya
soruların varsa 0312 292 72 67 ara yardımcı olayım
quote:
Orjinalden alıntı: alysentr
abicim ticaret ile uğraşmıyorsan caddy i napcan . bu zihniyette sırf bizim memlekette var. hey allahım ya
Kesinlikle katılıyorum buna...
ya abi bak bende t5 var ve bu araçta VW in ABT denen modifiye olayı var altı alçak olduğu için sorun olmuyo virajlarda çok iyi yol tutuşu oluyor sen caddye de abt yaptır derim alacaksan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme