bu sene giren varmı dostum yani temiz falan diye açıklama yapıldımı duydun mu duyduğum kadarı ile kabinler duş falan da varmış can kurtaran
H.içi gidiyorum ben. Plaj sakin oluyor. Ama plajda girmeni tavsiye etmem hep yosun kaynıyor. Plajın diğer tarafında ki açık denize bakan yer daha güzel. Hem kum temizleme derdin yok.
Bugün de gittim ama denize girmedim. Çünkü rüzgar güneyden estiği için Adalar' ın pisliği dolmuştu.
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
H.içi gidiyorum ben. Plaj sakin oluyor. Ama plajda girmeni tavsiye etmem hep yosun kaynıyor. Plajın diğer tarafında ki açık denize bakan yer daha güzel. Hem kum temizleme derdin yok.
Bugün de gittim ama denize girmedim. Çünkü rüzgar güneyden estiği için Adalar' ın pisliği dolmuştu.
hocam zaten ben gittiğim zamanlar seninde dediğin gibi kumsal tarafından değilde açık tarafından giriyodum çünkü bi ara kokuyodu yav su, temiz falan diyolar dı ama. diğer taraf dediğin gibi daha temiz hatta palet alıp açılıyorum da hatta bi ara iki dalga kıran arasında yüzüyodum benim gittiğimde cankurtaran da yoktu ama çalısmalar vardı
adalar a gideceğime caddebostanda girerim daha iyi ada ya gitmeyi düşünüodumda
Geçende yüzdüğümde yunuslar eşlik etmişti.
hocam sen yanlış anladın sanırım burnu büyüklük yapmak istemedim zaten senin kadar iyi bildiğimde söylenemez yüzmeyi o iki dalga kıran ın arası da o kadar uzun değil zaten genelde herkez geçer öylesine yazılmış bişey
Yunus örneğini temizlik açısından vermiştim. Yunuslar kirli yerlere pek girmezler de...
Walla plajını bilmemde sahilinle kız arkadaşla oturması güzel oluyor haftaiçi sakin. Rahat rahat....
quote:
Orjinalden alıntı: YANGIN-61
Walla plajını bilmemde sahilinle kız arkadaşla oturması güzel oluyor haftaiçi sakin. Rahat rahat....
Benim gördüğüm kadarıyla çimenlerin üzerine uzanarak öpüşmekten ötesini yapanlar da var.
Ben caddebostan sahılıne yakın oturuyorum. Denize girecekseniz gireceginiz son yerlerden biri bu sahil olsun. Yok temizmis, yok raporluymus yok hicbir sorunu yokmus mus.. Haftasonlari ve ozellikle okullarin kapandigi donem sonrasi (tam bu siralar) sahil ana baba gunu olur gunduzleri.. Aksama dogru içeni, delireni, s.cani boldur. Her taraf pis çöp ve bira şişeleriyle dolu olur. Deniz de bundan nasıbını alır. Ayrica cok denizanasi var sahilde. Daha 1 hafta once 50 60 tane secebildik oturdugumuz yerden kuzenimle
Istanbul'da Buyukcekmece'de denize girmistim yillar once. Keyif almamistim pek. Bir keresinde de Buyukada'nin bir koyunda girmistim her yer denizanasiydi. Heybeliada sahili fena degil, cakiltasli sahili var ama denizi daha temiz. Caddebostan sahilindeki denize gercekten hic imkaniniz yoksa, paraniz ozel temizlenmis sahillere gidece kadar bile yoksa ve saglik konusunda ileride sorun yasamaktan gocunmayacaksaniz gidin derim. Dogma buyume Goztepe'de oturan biri olarak derim ki, Caddebostan sahilinden uzak durun denize girmek icin tabii
zaten hala karar veremedim hocam çocukken giderdik oraya okuldan kaçıp bi ara da çok met etmişler di o zaman gitmiştim 2,3 sene oldu sanırım zaten açıkta giriyorum bana pek dokunmuyo çok açıkta yani sahilden 45,50 m falan açılıyorum bide kumsal tarafından değilde diğer tarafından giriyorum daha temiz oluyo en azından ada lar dan gerçi bu gece ağvaya gideceğim kısmetse
bende yakınım esasında caddebostan a kadıkoy tarafı
haftada 3 gün sahil e bisiklet sürmeye giderim bu sabah oldukça sakindi sahil sabah 8 gibi 3-5 kişi anca yüzüyordu caddebostanda denizde çok güzl görünüyodu aslında içim gitti yanımda mayo olsa cumburlop atlıcaktımda mayosuz almıyolarmış evet çoluk çocuk çok oluyo ama sabah saatleri eser yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme