Şimdi Ara

Cache,Overpass vs map rehberleri (yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cache mapını full biliyorum ama isim olarak bilmiyorum.Rekabetçisine o yüzden girmek istemiyorum. Mesela neresi short,long felan onları gösteren rehber varmıdır?

• Short ortadan a bomba giden yer yani sağ taraf.a main mid main b main 3 tane main var. Conectorda ct ile midi baglayan yer. Conector sol taraf shorta çıkıyor. Sonra kapida door iste. B maindeki variller toxic oluyor. Kirilan mazgallardan atladigin yer went room oluyor. Üste attiklari yerde boost deniliyor kaba taslak bunlardan oluyor map dostum. Youtube da mapin incelemesi vardır aratirsan. Anlatabildigim bunlar ekleme yapar arkadaslar.
    Ekliyim bunlari cache icin anlattim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rusher- -- 5 Ekim 2015; 12:09:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 rekabetci girsen her tarafını ezberlersın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Short ortadan a bomba giden yer yani sağ taraf.a main mid main b main 3 tane main var. Conectorda ct ile midi baglayan yer. Conector sol taraf shorta çıkıyor. Sonra kapida door iste. B maindeki variller toxic oluyor. Kirilan mazgallardan atladigin yer went room oluyor. Üste attiklari yerde boost deniliyor kaba taslak bunlardan oluyor map dostum. Youtube da mapin incelemesi vardır aratirsan. Anlatabildigim bunlar ekleme yapar arkadaslar.
    Ekliyim bunlari cache icin anlattim.

eyvallah bro;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dommann

2-3 rekabetci girsen her tarafını ezberlersın zaten

Hocam rütbe mge. şimdi takıma info bilmeden oynarsam satarım maçı:)
  • cs go map spot names diye googleda ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

cs go map spot names diye googleda ara

hocam çok sağol çok işime yaradı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.