Şimdi Ara

Çabuk yoruluyorum hangi doktora gitmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.16 yaşındayım ve biraz koşunca veya biraz hareket edince hemen yoruluyorum sigara felanda kullanmıyorum bide çok zayıfım ne kadar yesemde alamıyorum.doktora gidecem ama bu tür şikayetlerde hangi bölüm doktoruna gidilir yardımcı olurmusunuz

• Dahiliye bölümüne gitmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer ÇAKICI

Dahiliye bölümüne gitmelisin.

Tamam teşekkür ederim
  • Küçükken astım geçirmiş ve ilaç tedavisiyle bu illetten kurtulmuş biri olarak aynı sorunları yıllardır yaşıyorum. 33 yaşındayım ve hayatımı fena halde sınırlıyor. Seninki de muhtemelen akciğerlerle ilgili bir sorun. Erken teşhis önemli.
  • Daha önce hiç spor yaptın mı? Yapmadıysan normaldir. Bir kaç ay koşu programı uygula hiç gelişme yoksa veya çok az gelişme varsa o zaman gidersin doktora.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

Küçükken astım geçirmiş ve ilaç tedavisiyle bu illetten kurtulmuş biri olarak aynı sorunları yıllardır yaşıyorum. 33 yaşındayım ve hayatımı fena halde sınırlıyor. Seninki de muhtemelen akciğerlerle ilgili bir sorun. Erken teşhis önemli.

Akciğer değilde hipotiroid ten şüpheleniyorum göz kapaklarım felanda şiş.birde çok sinirli birisiyim bunların hepsi hipotiroidin belirtileri arasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.