Şimdi Ara

Çabuk Yoruluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

benim çabuk yorulma gibi bir sıkıntım var askerden döneli 6 ay oluyor 3 km koşuyorum pek bir yorgunluk olmuyor saatlerce gezerin çok fazla yorulmam ama gel gelelim
    benim işim öğretmenlik ve okula gidiyorum bedenen yorucu bir yapmasam da beyne biraz fazla yüklenmekten midir nedir bilmiyorum eve geldiğimde başımda bir ağırlık oluyor vücudumun her yeri ağrıyor.

okulda kendimi yormuyorum.ayakta fazla kalmam. aralarda dinlenirim. ama nedense eve geldiğimde böyle bir şey oluyor. ve yorgunluğum kolay kolay geçmiyor.
    acaba hormonal bir bozukluk veya bir hastalığın belirtisi olabilir mi bu.

• B1-b2-b6-b12 kompleksi 15gün dene, düzelirsen devam edersin. Düzelmezse ya psikolojiktir yada bünyende bir sorun vardır( Demir eksikliği, vs)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • sağolun arkadaşlar. bir komplex vitamin bakıyım.bir de magnezyum mu düşük acaba diye şüheleniyorum. ondan olabilir m acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun süre çalışamıyorum.
    2 yıl önce açıldı
    Depoda çok yoruluyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.