Şimdi Ara

CABAL TANITIM... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
12.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ani gelişen bir olay nedeni ile bikaç gün foruma gelemedim.Rehberi güncellemeye devam edecem.
  • %7Amp nasil basiliyor slotlara bi onu cozemedim :S biri acıklarsa orda drop drop yazıyor bisi anlamadim
  • Kullanılan 2 tür attack arttırmaya yönelik build var.
    1.AMP
    2.Critical
    İlk olarak AMP build:
    AMP build tamamen attack fazlalığının etkili olduğu bir çeşit builddir.Karakterinizin ne kadar fazla attack'ı varsa AMP, skiller ile verdiğiniz hasarlara o kadar etki eder.Yani düşük attack sahibi bir karaktere AMP build uygulamak sadece para kaybıdır.
    AMP build ile vereceğiniz hasar crit builde göre daha az fakat kesindir.AMP her vuruşunuza ekleme yaptığı hâlde crit build sadece crit vurduğunuzda geçerlidir.Yani AMP işinizi garantiye almanızı sağlar.
    2. olarak Critical Build:
    Bu build yüksek attack sahibi karakterlere de düşük attack sahibi karakterlere de uygulanabilir.Özellikle düşük attack'ı olan karakterler bu build sayesinde verdikleri hasarları oldukça arttırabilirler.Örneğin SFS'ler gibi düşük attack sahibi karakterler bu buildi kullanırlar.
    *Yine geldiğimiz nokta şans faktörü.AMP için şansın önemi olmadığı hâlde criticalda eğer critic vuramazsanız critical damage arttıran itemler ile vereceğiniz hasar aynı itemlerin o özelliklere sahip olmayanı ile vereceğiniz hasarla aynıdır.
    *Doğru hatırlıyorsam oyundaki crit rate sınırı %50.Yani eğer max. crit rate veren itemlerden kullanmazsanız(ÖRN/Amulet Of Pain) karakterinize %100'lük rate döşeseniz dahi crit vurma şansı %50'dir.
    *Crit rate ile ilgili asla "Benim %50 crit rate'im var.Yani her iki vuruşumdan birisi critical olacak." şeklinde düşünmeyin.Bunu şöyle bir örnekle açıklayabiliriz:
    Karakterinizde %50 crit rate var diyelim.Skill kullandığınızda bilgisayarın karşısına 100 tane kutu geliyor.Bu 100 kutudan 50 tanesi crit vurmayı diğer 50 tanesi ise normal hasar vermeyi ifade ediyor.Bilgisayar bunların arasından rastgele birisini seçicek.Eğer seçtiği crit kutusu ise crit vurucaksınız değilse normal hasar vericeksiniz.Diyelim ki bilgisayar boş kutuyu seçti ve normal hasar verdiniz.Bu demek değildir ki 100 kutudan 1 tane eksildi.Sonraki vuruşta yine 100 kutu gelicek ve aynı olay tekrarlanıcak.Yani kısaca o rate her skill için kendi başına geçerli.
    İki build ile ilgili kabaca bir bilgi verdim.Şimdi sırada WA var.
    WA'lar oyunda en fazla attack puanına sahip olan karakterlerdir.Yani AMP en çok etkinliğini bu karakterlerde gösterir.Bu nedenle yeterli miktarda paranız varsa WA'nıza güzel bir AMP set yapın ve her vuruşunuzda yüksek hasarlar verin.
    Eğer ben WA için crit build yapıcam diyorsanız işiniz bazı karakterlere göre çok daha zordur.Çünkü ne FS'ler gibi crit buffunuz ne de BL'ler gibi her skillinizde rate ve damage olmayacak.Fakat yüksek attack sayesinde crit geldiği taktirde amp dizmiş bir WA'dan daha fazla hasar verirsiniz.
    Eğer isterseniz bütün setinizi AMP yapabilirsiniz.Fakat bütün seti crit yapmak gibi bir şansınız yok.Çok aşırı para veya şansınız yoksa %14 amp helmet veya %28 amp GS/Dai bulamazsınız.Doğrusu %36'lık crit damage %7'lik AMP'a göre daha çok işinize yarar.Bu yüzden WA'lar
    Helmet ve kullanılan silah crit damage(ama bunu kullanacaksanız helm ve silahınız craft olmalı)
    Suit/Bot/Gloves ise amp(Çağrı'nın da bana önerdiği ve bilmeden düşüncemi onayladığı set)
    Bu şekilde dizilmiş bir set size sadece AMP dizmekten çok daha yararlı olacaktır bence.
    Şimdilik yapacağım açıklama kabaca bu şekilde.
    EDİT:

quote:

Orjinalden alıntı: call of

%7Amp nasil basiliyor slotlara bi onu cozemedim :S biri acıklarsa orda drop drop yazıyor bisi anlamadim

Yeni gelecek pakete kadar slota AMP basılamıyor.Sadece düşürebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 28 Haziran 2008; 22:11:05 >

• Teşşekürler Simurg bu bilgiler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

Teşşekürler Simurg bu bilgiler için

Önemli değil .Pek zamanım olmadığından kabataslak birkaç bilgi verebildim malesef.
  • açılın len cabalcılar geliyor
  • simurg harikasın Bilmeyenlere çok yararı olacak.Ayrı size önerim amp buildi yapmanız.Az ama kesin...
  • E biraz yukarı çıkmayı hak ediyor kanısındayım
  • Up!
  • süper bir rehber hazırlamışsın kafamdaki bütün soru işaretleri kayboldu
  • Up!
  • Eline saglık kardesim ugrasmıssın baya
  • Eline sağlık güzel olmuş
    Fbler Bir süre sonra full dex vermiyorlarmı ?? Yoksa ben mi yanlış yaptım
  • Ellerine Sağlık! Harika!..
  • çok işime yaradı sagol
  • İyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim.
    IlDestilI, eğer bm1 modda kuvvetli olmak istiyorsan int belli bir düzeyde olmalı.Yok eğer uğraşamam öyle şeylerle normal kasarım,normal keserim diyorsan,99 setleri yada mitrillikler kadar int ve str gerisi dexe.
  • Emege Saygı ! Saygı!
  • Up Up konu gerilere düşmesin yoksa yine gereksiz konular açılmaya başlıyo
  • superb i konus nie üst konu yapmiolar

up up!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.