Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 102 lwl wizardımı satıyorum mercury serverinda rank: g.master/app. itemleri full 10m parası var en son geçen yaz oynamıştım bıraktım alacak olursa eğer izmir içinden ucuz bir fiyata satabilirim
  • Chaos Lamp düşürdüm.Bu ne işe yarar kullanıyım mı satıcıya mı satayım yoksa pazar kurup mu satayım ?Oyunda yeniyim sorumu mazur görün
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogii

102 lwl wizardımı satıyorum mercury serverinda rank: g.master/app. itemleri full 10m parası var en son geçen yaz oynamıştım bıraktım alacak olursa eğer izmir içinden ucuz bir fiyata satabilirim

senin wizard noob kalmış yaw benm o levelde wizardım dual trans oldu geçen gunlerde
  • @sirkiller17
    Npc 250k dan aliyor, kırınca da genelde pot düşer, orta oranda mappart, eod, veya muster card düşer, minimum oranda +6 pelerin düşer. Jüpiterde biri +7 pelerin düşürdüm lambadan diyormuş birde.

@dogii
    Bu oyunda char satmak yasak.. Anlamazlar deme anlıyorlar.. Başın ağrımasın sonra.

@EXCELANCEE28

@Barış
    Şu patch ile sanıyorum bir süre kurtulacaz o bot işinden. Bu arada pk yapinca sayilmamasi iyiymis.

Bu arada, hepinizin bildiği gibi patchimiz haftaya geliyor, en azından gm öyle dedi bu sefer. Patch in gelmesi demek, sanırım benim için oyunun sonu demek olacak, zira 10-15m gibi bir para ile ne skilleri alabilirim, ne de 635 def ile pvp yapabilir, mob kesebilirim. Dual Trance oldum tamam, bir faydası olmadı lâkin. Cabal Bölümümüz açılırsa forumda, orada paşa paşa takılır, ya da offical foruma üyelik almayı becerebilirsem orada olurum.

Birde, *erl falan diyen bir hata aldım, topicte biraz araştıracam neymiş ne değilmiş. Genede çözümü bilen varsa bi pm ediversin.

• quote:

Orjinalden alıntı: sirkiller17

Chaos Lamp düşürdüm.Bu ne işe yarar kullanıyım mı satıcıya mı satayım yoksa pazar kurup mu satayım ?Oyunda yeniyim sorumu mazur görün

Bende de 7 tane chaos lamp oldu.

shopa satsam 1750k ii para benim için şuan ama bi yandan diom ya iyi bişi çıkarsa
  • @çağrı;
    Hocam o parayla 3-4 gün pazara takıl olay tamamdır.Az ticaretle olayı çözersin
  • o
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dogii

102 lwl wizardımı satıyorum mercury serverinda rank: g.master/app. itemleri full 10m parası var en son geçen yaz oynamıştım bıraktım alacak olursa eğer izmir içinden ucuz bir fiyata satabilirim

senin wizard noob kalmış yaw benm o levelde wizardım dual trans oldu geçen gunlerde

walla sırf o skill kasma olayı yüzünden bıraktım oyunu zaten skill kasarken insan bayıyo oyundan yoksa çoktan dual trans olmuştum bu arada char satmak neden yasak

• arkdaslar oyunu kurdum dün ama hata werio gameguard da .erl sorunu oyuna girerken yukarda disconnect dio ve atıyo bunun çözmümü nedir gameguard ı sildim kendisi internetten indirdi ama çözümü gene olmadı yardım lütfen
  • bu oyun bnde önceden kuruluydu format attım yeniden yükledim bu sefer bu hatayı werior anlamadım yardım PLZZZ
  • 3 günde 32 lvl force blader kastım ama pc kaldırmak zorundayım
  • Size birşey soracam ya bu oyunu indirdikten sonra(The setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the program) dio yardım edein
  • arkdaslar bn bnm sorunumu cozdum bu aradagerek kalmadı yardımlarınıza pekte olan olmadı ya
  • Yardım eden yokmu??
  • @VGroove
    Bilmiyorum hocam, eger AVG antivirüs kullaniyorsan "Resident Shield" ayarini kapatmayi dene
  • Oyuna girerken çalışan programlarınızı kapatın. Anti-virus vs. Bir CS ci olarak, windows açıldığında sXe programını açarım. Ancak sXe açıkken cabala girilmiyor. Sizde verdiği hatayı veriyor bende de. Gameguardda değil sorun yani boşuna tekrar tekrar indirmeyin.
  • Bende de geçen gün *.erl hatası vermişti, ama daha o sabah girebiliyordum, pc ye restart atmıştım, girmemeye başlamıştı. Offical foruma baktım, birçok vatandaşta var bu sorun, orda tartışılırken farkedilmiş ki, o hatayı alan herkeste AVG antivürüs var. Birde, oyuna giremeyenler, AVG update yaptıktan sonra girememeye başlamış. Sonra birisi dedi, "Resident Shield" ayarını kapatın oluyor diye, denedik oldu vallahi.
  • ama unutmamamız gereken bişey daha comado firewall da da aynı sorunu yaratıyor yani sizdede olan güvenlik duvarları da bu soruna neden olabilr
  • arkadaslar wizarddan çok sıkıldım completer skilleri gelene kadar başka bi class kasmayı düşünüyorum..fb düşünüyorum..fb lerde bişey dikkatimi çekti classa özel magic attack skili olmamasına rağmen int e vermek gerekiyo gerek orb kullanmak için gerekse de growth level için...g.master ve gelecek olan comp skili dururken expert magic attack skili kullanmk saçma geliyo bana...ben 60 a kadar growth için int verip daha sonra onları dex ve str geçirmeyi düşünüyorum...yani 100+ da neredeyse yok sayılacak int olmuş olacak diyeceksiniz nasıl orb kullanmayı düşünüyosun? bende diyorumki nasıl olsa magic attack skili kullanmayacam buff için falza yüksek levelli orb da kullanmayabilirim...diyeceksiniz ne giyecen?...bende diyecemki martial set giydririm nasıl olsa str ve dex ağırlıklı olacam rahat olması lazım dimi:D....ve en son diyeceksiniz ki bunu yapacağına blader aç rahat rahat kas...bende son olarak diyorumki (Çok ileriyi düşünen birisi olarak)150 den sonraa aynı tür 2 ve 3 tane buff kullanılabiliyo bladerde de critical rate ve attack veren blade buff ları olduğu için fb istiyorum...gerek bu buff ları gerekse debuffları...bence pvp ve monster için çok iyi bir char olur..en azından herkesten farklı bişey kullanmış olurum..eksiklerim veya yanlışlarım varsa düzeltin....ha bide fb nin skilleri görsellik bakımından bence en güzel skiller...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuems -- 24 Şubat 2008; 16:36:13 >

• İlk olarak, Force Blader da atak önemli bir unsur. İnt minimum düzeyde verip, crystal kullanmak en mantıklısı, zira crystal de atak daha fazla. Martial ise, açıkcası şu ana kadar duyduğum en saçma fikir. Str ve dex eşit gidersen, patlar o force blader. Blader str-dex eşit gitmelidir, force blader değil. Ya str, ya dex abanıcaksın ki genelde dex abanılır. Kyleoth vardı güzel bir fb, amp armor sete geçmeden (ki geçtikten 1-2 hafta sonra bıraktı oyunu) önce 750 civarı dexi vardı. Fb pvp için değildir, ki Kyleoth un bırakma sebebi de buydu, %40 ın üzerinde amp si, +7Eof u ve 750-800 arası defi olmasına rağmen. Fb nin olayı dungeon. Feci stun yapıyor, continious damage sayesinde korkunç exp ler alıyor. Bide completer skilleri haftaya gelecek, gelene kadar kasayım diyorsun, sanırım 30-40 lvl olursun.

Sanırım şu an, Fb-Bl-Fa-Wa ile ilgili soruların tamamını yanıtlayabilirim, zira fb-bl-fa dan dual trans, wa dan da dual trans görünümlü trans/gm olmak üzere mevcut.

• Arkadaşlar oyunu daha yeni yükledim siteden pc ye kuriim derken kurulumun yarısında bu hatayı veriyo yoksayla yeniden deneyi tıkladım pc kafayı yedi durdur diyincede kurulumu kapattı.Bilen varsa bana söyleyebilirmi bu sorunun çözümünü..

CABAL ONLİNE
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.