Şimdi Ara

Cabal 2-) 2 temmuzda açık beta!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve karakterler silinmeyecekmiş süper haber

Psn ID : Komple10

[c
  • Şuan indirebiliyo muyuz ne yapmam lazım 2 sinde oynayabilmek için? Bi de acaba eski oyundaki gibi görev&dungeon odaklı bir sistem mi olacak?

Orijinalden alıntı: Valientee

Şu an download açık değil umarım ay başı gelmeden açılır. Biz 5-6 arkadaş başlıyoruz bir klan kurucaz isteyen iletişime geçebilir katılabilirsiniz.

Aion'dan uzun süredir kurtulmak isteyen biri olarak ben de başlamayı düşünüyorum. Büyük bir ihtimalle priest açıcam, iletişime geçebiliriz.

Orijinalden alıntı: shadowz61

Şuan indirebiliyo muyuz ne yapmam lazım 2 sinde oynayabilmek için? Bi de acaba eski oyundaki gibi görev&dungeon odaklı bir sistem mi olacak?

Şuan indiremiyoruz ama ayın 2 sinde indirebilicez ve oyun tamamen başlıyacak
    Minumum gereksinim :
    CPU : Intel Dual Core 2.5Ghz
    AMD Athlon 64 X2 2.5Ghz

RAM : 2GB
    Ekran Kartı : Geforce 9500GT / RAM 512M, ShaderModel 3.0
    AMD Radeon HD 4000 serisi / RAM 512M
    ShaderModel 3.0 Geforce GTS250 / RAM 1G, ShaderModel 3.0
    AMD Radeon HD 4850 / RAM 1G, ShaderModel 3.0
    HDD : 25GB 25GB
    DirectX DirectX 9.0c DirectX 9.0c
    OS Windows XP, Vista, 7, 8 Windows XP, Vista, 7, 8 (64Bit)

[c
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

valla özellik olarak baya dandik çok şaşırdım

Aslında dandik değil bu minimumdu bunlarla high effect kaldırıcağını pek zannetmiyorum grafikleri çok güzel duruyor bence

Orijinalden alıntı: Guitars

quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

valla özellik olarak baya dandik çok şaşırdım

Aslında dandik değil bu minimumdu bunlarla high effect kaldırıcağını pek zannetmiyorum grafikleri çok güzel duruyor bence

valla inş öyledir şu ekran kartı özellikle benim 2009 yılında aldığım ve hala kullandığım kart :D gerçi oyun korede 5 yıl önce çıktı :D

[c
  • Vallaha oyun çıktığı gibi server'ı ele geçirceğimden farketmez bana

[c
  • Pay to win bir oyunmu cabal? Birde yeni başlasak alışırmıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Curtis46

Pay to win bir oyunmu cabal? Birde yeni başlasak alışırmıyız?

cabal 2 konusu burası .

cabal ve cabal 2 ikiside f2p cabal 2 ye alışırsın daha açılmadı oyun :D cabala ise zor

[c
  • cabal 1'i hiç oynamadım 2ye başlayacak biri için problem olur mu? sitesinde 25gb boş alan istemiş sanırım 25 gb olacak keşke 2 gün evvelden downloadı açsalar da kotamız yalan olmasa :(

7 yıl knight oynamış biri olarak mmorpg oyunları o kadar özledim ki başka hiçbir şey aynı zevki vermiyor dün knightı tekrar indirdim oyun çöplüğe dönmüş cabal 2ye başlayacağım, heralde bütün oyunları inceledim 1 tane bile düzgün mmorpg yok cabal 2 her yeri kavurucak.
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

cabal 1'i hiç oynamadım 2ye başlayacak biri için problem olur mu? sitesinde 25gb boş alan istemiş sanırım 25 gb olacak keşke 2 gün evvelden downloadı açsalar da kotamız yalan olmasa :(

7 yıl knight oynamış biri olarak mmorpg oyunları o kadar özledim ki başka hiçbir şey aynı zevki vermiyor dün knightı tekrar indirdim oyun çöplüğe dönmüş cabal 2ye başlayacağım, heralde bütün oyunları inceledim 1 tane bile düzgün mmorpg yok cabal 2 her yeri kavurucak.

MMO oyunu oynadıysan bir sıkıntı çıkmaz zaten cabal 1 le pek alakası yok karakterlerden başka hocam

[c
  • Heyecanlı bekleyiş

You are a cancer spreading it's wings
    So selfishly unaware to the things
    Your existence is doing to my well being
    I feel my heart leaking
  • Kaçta açılacak acaba?

Sanırım bu gece 2'de açılacak open beta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 2 Temmuz 2015; 13:42:19 >

7pm bize göre akşam 19:00 oluyor. Varmı bu işlerden anlayan? İftirdan sonra başlayabiliyormuyuz oyuna?
    Yoksa Sahurdamı siftah yapacağız?

7pm nedir ya?.. İnsan iftar yada sahur diye belirtirdi. Yada kuşluk vakti felan..

Neyse beklemedeyiz...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.