Şimdi Ara

Legend Silkroad-YENİ- KAPALI BETA-26 ŞUBAT 2014'te başlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • JC Planet, yeni bir oyun geliştirici şirket, ilk oyunları olan Legend Silkroad ise konusu ve atmosferi bakımından Türkiye'de uzun süredir popüler bir oyun olan Silkroad'a oldukça benzerlik gösteriyor.

Legend Silkroad'ın kapalı beta tarihi ise 26 Şubat Çarşamba olarak belirlenmiş. Kapalı beta herkese açık olduğu için kapalı beta anahtarı almanıza da gerek yok.
    Oyun hakkında video koymak isdedim ama video bulamadım.Kapalı beta sonrası video koymaya çaılışacağım.

https://www.jcplanet.com/Games/Main

OYUN 26.02.2014 SAAT : 13:00 de açılıyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 26 Şubat 2014; 17:01:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

JC Planet, yeni bir oyun geliştirici şirket, ilk oyunları olan Legend Silkroad ise konusu ve atmosferi bakımından Türkiye'de uzun süredir popüler bir oyun olan Silkroad'a oldukça benzerlik gösteriyor.

Legend Silkroad'ın kapalı beta tarihi ise 26 Şubat Çarşamba olarak belirlenmiş. Kapalı beta herkese açık olduğu için kapalı beta anahtarı almanıza da gerek yok. https://www.jcplanet.com/Games/Main

Ömrümü yiyen şu oyunun ismini ne zaman görsem gene dayanamayıp bi göz atıyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

JC Planet, yeni bir oyun geliştirici şirket, ilk oyunları olan Legend Silkroad ise konusu ve atmosferi bakımından Türkiye'de uzun süredir popüler bir oyun olan Silkroad'a oldukça benzerlik gösteriyor.

Legend Silkroad'ın kapalı beta tarihi ise 26 Şubat Çarşamba olarak belirlenmiş. Kapalı beta herkese açık olduğu için kapalı beta anahtarı almanıza da gerek yok. https://www.jcplanet.com/Games/Main

Ömrümü yiyen şu oyunun ismini ne zaman görsem gene dayanamayıp bi göz atıyorum ya
    İndiriyorum bakalım nasıl oyunmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Alıntıları Göster
    Bildiğimiz silkroadmı bu farklı bi oyunmu yoksa ?

Orijinalden alıntı: PaybackX

Bildiğimiz silkroadmı bu farklı bi oyunmu yoksa ?

Alıntıları Göster
    Hımm... Videolardan anladığım kadarıyla bir kaç ay önce çıkan Çin Silkroad ın global ve ya Eu beta testi.

Konu buydu;

http://forum.donanimhaber.com/m_80736280/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: equinox111

Hımm... Videolardan anladığım kadarıyla bir kaç ay önce çıkan Çin Silkroad ın global ve ya Eu beta testi.

Konu buydu;

http://forum.donanimhaber.com/m_80736280/tm.htm

Alıntıları Göster
    Ben de indiriyorum bakalım nasılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

Ben de indiriyorum bakalım nasılmış

Alıntıları Göster
    account aldım fakat download link bulamadım nasıl indirdiniz acaba [

Edit: Sorun Chrome tarayıcısından kaynaklı sanırım explorer dan deneyince link ortaya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futuré -- 26 Şubat 2014; 13:29:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Futuré

account aldım fakat download link bulamadım nasıl indirdiniz acaba [

Edit: Sorun Chrome tarayıcısından kaynaklı sanırım explorer dan deneyince link ortaya çıktı.

Alıntıları Göster
    Aldığım hesap sitede giriyor fakat oyun login ekranında boyle bir hesap mevcut değil diyor. Aynı hatayı alan var mı acaba ?

Aldığım hesap sitede giriyor fakat oyun login ekranında boyle bir hesap mevcut değil diyor. Aynı hatayı alan var mı acaba ?

Oyun şuan açıkmış bilgilendiren arkadaşlara tşk.ediyorum.Ben işte olduğumdan deneyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 26 Şubat 2014; 16:55:09 >

quote:

Oyun şuan bize kapalı. AKŞAM 20:00 DE AÇILACAK

Oyun açıldı. Bir kaç dakika oynadım. Sonra çıktım.
    Oyuna girerken kullanıcı adı yerine mail adresinizi yazarsanız girersiniz.

quote:

Oyun şuan açıkmış bilgilendiren arkadaşlara tşk.ediyorum.Ben işte olduğumdan deneyemedim.

Alıntıları Göster
    Oyun açık beyler ben oyundayım şuan

Değişiklik:Oyun a 5dk ancak dayandım çok vasat bişey olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 26 Şubat 2014; 17:00:18 >

• quote:

Herkeze hitap edicek oyun bulmak gerçekten zor.KAPALI BETASI Bugün başlayan "ECLİPSE WAR ONLİNE" yi bir dene bak bakalım.Konusu burda var yeni açtım.

Alıntıları Göster
    girdim baktım oyun silkroadla uzaktan yakından alakası yok,metin 2 den farksız oyun :D

quote:

Herkeze hitap edicek oyun bulmak gerçekten zor.KAPALI BETASI Bugün başlayan "ECLİPSE WAR ONLİNE" yi bir dene bak bakalım.Konusu burda var yeni açtım.

link bulamadım mesajında ben de kendim araştırdım üye oldum 2gb client indiriyorum cb için bide ona bakayım sağol haber verdiğin için, bu arada kapalı betaya herkez mi girebiliyor?

• quote:

quote:

quote:

link bulamadım mesajında ben de kendim araştırdım üye oldum 2gb client indiriyorum cb için bide ona bakayım sağol haber verdiğin için, bu arada kapalı betaya herkez mi girebiliyor?

Evet girebiliyor. oyunun forum linki :http://forum.donanimhaber.com/m_88414840/tm.htm
    Evet girebiliyor. oyunun forum linki :http://forum.donanimhaber.com/m_88414840/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

dostum yorumlarını bekliyorum

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Alıntıları Göster
    oyunu indirdim üyeliğimi aldım, oyuna girdim 10 lvl kadar dayana bildim ve direk sildim. Oyunun yakında uzaktan silkroad ile alakası yok, oyunun target sistemi berbat ve optimizasyon sorunları var. Umarım bu haliyle oyun çıkmaz yoksa oynayan olmaz gerçi oynayanda görmedim. :) Ayrıca görev sistemi berbat hangi görevi aldığını hangi görevlerin kaldığını anlayamıyorsun hiç hoşuma gitmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: West!

oyunu indirdim üyeliğimi aldım, oyuna girdim 10 lvl kadar dayana bildim ve direk sildim. Oyunun yakında uzaktan silkroad ile alakası yok, oyunun target sistemi berbat ve optimizasyon sorunları var. Umarım bu haliyle oyun çıkmaz yoksa oynayan olmaz gerçi oynayanda görmedim. :) Ayrıca görev sistemi berbat hangi görevi aldığını hangi görevlerin kaldığını anlayamıyorsun hiç hoşuma gitmedi.

Alıntıları Göster
    Aynen akşam eve gidip oyuna girince tam bir hayal kırıklığı.Denemesi bile zaman kaybı.

quote:

Hem Mouse ile yön verip hemde WASD ile kontrol yapılamaması çok kötü.İlk doğduğumuz ana şehir berbat geldi bana.Grafikler falan hakikaten çöp.Yaratık kesmek için biraz ilerdim daha iyi oldu sanki.Atmosfer fena değil ama oynanış berbat.Bir şeyler yapmaya çalışmışlar ama olmamış.Optimizasyon kötü her şey kötü.Oyun denemez buna.Beta açmakla çok büyük hata ettiler.Alfa bile değil bu.
    Köklü değişiklikler yaparlarsa 1 seneye güzel bir oyun çıkabilir karşımıza.Karakter detayları fena değildi hoşuma gitti.Ama diğer alanlar çamur gibi görüntü var.Gtx760'ta bile kasmalar yaşanıyor.Bana nedense biraz Forsaken World'ü anımsattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

quote:

quote:

Hem Mouse ile yön verip hemde WASD ile kontrol yapılamaması çok kötü.İlk doğduğumuz ana şehir berbat geldi bana.Grafikler falan hakikaten çöp.Yaratık kesmek için biraz ilerdim daha iyi oldu sanki.Atmosfer fena değil ama oynanış berbat.Bir şeyler yapmaya çalışmışlar ama olmamış.Optimizasyon kötü her şey kötü.Oyun denemez buna.Beta açmakla çok büyük hata ettiler.Alfa bile değil bu.
    Köklü değişiklikler yaparlarsa 1 seneye güzel bir oyun çıkabilir karşımıza.Karakter detayları fena değildi hoşuma gitti.Ama diğer alanlar çamur gibi görüntü var.Gtx760'ta bile kasmalar yaşanıyor.Bana nedense biraz Forsaken World'ü anımsattı.

Alıntıları Göster
    oynayan var mı oyun cok boş bir oyuncu bile goremendim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.