Şimdi Ara

C903 / Cam Driverv / Acoustıc driver (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arka kapağı Çıkarın hoparlör deliği olduğu yere bakın kapakta orada ufak bi bant var o bantı çıkarın

C903deki ses artışına bakın resmen walkman volume booster gibi bağırıyor
  • valla olmasına olurum da bu benim ilk sony telefonum :d yukardaki yazılardan anlaşılacağı gbi pek bişey bilmiyorum.fun sayfası da olabilir yada sadece c903 e özel bi bilgi ve paylaşım sayfası da olabilir burda biçok şey öğrendim ama başlığın adı cam driver ve acoustic le ilgili ama içerikte çok daha fazlası var. telle ilgili tek aktif çalışan forumda burası o yüzden her türlü şeyi buraya yazıyoruz.açıkçası donanımhaberde de yeniyim daha ne dh i ne telefou tam anlamıyla kurcalayamadım böyle bi işi üstlenemem ama yapacak arkadaşları elimden geldiğince desteklerim

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

facebookta bu telefon için hergün yeni bir bilgi grubu aççam ama önce o bilgileri toparlamam lazım süper ya bataryaya zararı yoksa :D kendimden nefret ediyorum 5800 falan alcaktım nerdese allah korumuş :D

anti nokiaaa

• fan saufası harbiden iyi olur bende alırsam c903 peşinizden bende gelirim

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

Arkadaşlar c903 Kullananlar için söylüyorum

Arka kapağı Çıkarın hoparlör deliği olduğu yere bakın kapakta orada ufak bi bant var o bantı çıkarın

C903deki ses artışına bakın resmen walkman volume booster gibi bağırıyor

O band toz önleyici, onun çıkartılması halinde ses gelen kanala toz ve cepte oluşan tüyler girebilir. Bence çıkartılması sakıncalı bir durum. Ayrıca ben kapağıda çıkartıp sesi denedim ama bir fark algılayamadım.

Düzenleme: Harf hatası. ( Herseferinde olmasa şaşarım:) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 7 Mayıs 2010; 10:15:47 >
    LOGITECH Z-5500
    PES2013 ID: woody_wood
    PES2014 ID: woody_wood
  • Ya ben şunu anlayamadım. tel. içindeki acustic klasöründe 66 dosya var, burada yayınlanan ses yükseltme acustic'inde 64, ve yine burada orjinal diye yayınlanan acustic klasöründe 62 dosya var :/ şimdi diyelimki 64 tane olan yükseltme yazılımını yükledik ve bozuk çıktı eskisini atmamız gerekti yayınlanan 62 tanelik orjinal yazılım geri attık ama bozuk olan dosyalardan 2 tanesi de eksik olan dosyalar? Peki o zaman ne olacak? Bu dosyaları kendi tel. çıkartmanın bir yolu yokmu? Ben konunun başında yayınlanan programı indirip açtım msdos ekranı çıktı ve press and key yazıyor ve bir tuşa basınca otomatikme pencere kapanıyor :S anlamadım gitti. Acaba vin7 demi çalışmıyo program. Başka bir yolu yokmu bun dosyaları çıkartmanın. Kusura bakmayın ama bende daha yeni başladım sony ericsson kullanmaya.
    LOGITECH Z-5500
  • Arkadaşlar
    Modded camera driver for SE C902 by paparazy (1.2p version fix bugs) yazılımı fena değil resimlerin renkleri ve keskinliğinde gözle görülür bir artış oluyor. Gece deneme fırsatım olmadı ama onuda akşam denerim. Bir iki gün takılayım bir aksilik çıkartırsa burada herkesle paylaşırım.

Arkadaşlar yazılımın gece çekimini de denedim ve orijinal yazılımına geri döndüm. Şu anda paparazy sadece gündüz çekiminde iyi gibi akşam olunca iş değişti. Gündüz de evde foto falan çekerken beyaz dengesini floransana alın daha başarılı oluyor. Aslında bizlerin yaptığı bu iş em acele etmek hemde öküz altında buzağa aramak ama yinede yapıyoruz işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 7 Mayıs 2010; 23:06:13 >
    LOGITECH Z-5500
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSwaH

Ya ben şunu anlayamadım. tel. içindeki acustic klasöründe 66 dosya var, burada yayınlanan ses yükseltme acustic'inde 64, ve yine burada orjinal diye yayınlanan acustic klasöründe 62 dosya var :/ şimdi diyelimki 64 tane olan yükseltme yazılımını yükledik ve bozuk çıktı eskisini atmamız gerekti yayınlanan 62 tanelik orjinal yazılım geri attık ama bozuk olan dosyalardan 2 tanesi de eksik olan dosyalar? Peki o zaman ne olacak? Bu dosyaları kendi tel. çıkartmanın bir yolu yokmu? Ben konunun başında yayınlanan programı indirip açtım msdos ekranı çıktı ve press and key yazıyor ve bir tuşa basınca otomatikme pencere kapanıyor :S anlamadım gitti. Acaba vin7 demi çalışmıyo program. Başka bir yolu yokmu bun dosyaları çıkartmanın. Kusura bakmayın ama bende daha yeni başladım sony ericsson kullanmaya.

Bu konu hakkında bana yazrdımcı olabilecek varmı???
    LOGITECH Z-5500

• quote:

quote:

Ya ben şunu anlayamadım. tel. içindeki acustic klasöründe 66 dosya var, burada yayınlanan ses yükseltme acustic'inde 64, ve yine burada orjinal diye yayınlanan acustic klasöründe 62 dosya var :/ şimdi diyelimki 64 tane olan yükseltme yazılımını yükledik ve bozuk çıktı eskisini atmamız gerekti yayınlanan 62 tanelik orjinal yazılım geri attık ama bozuk olan dosyalardan 2 tanesi de eksik olan dosyalar? Peki o zaman ne olacak? Bu dosyaları kendi tel. çıkartmanın bir yolu yokmu? Ben konunun başında yayınlanan programı indirip açtım msdos ekranı çıktı ve press and key yazıyor ve bir tuşa basınca otomatikme pencere kapanıyor :S anlamadım gitti. Acaba vin7 demi çalışmıyo program. Başka bir yolu yokmu bun dosyaları çıkartmanın. Kusura bakmayın ama bende daha yeni başladım sony ericsson kullanmaya.

Bu konu hakkında bana yazrdımcı olabilecek varmı???

dostum sen kafa yorma 64 müş 62 miş felan

düzgün çalışır verdiğim orginal acoustic

• a2 tool da acoustic klasörüne gir Read olması lazım o klasörü a2tools klasörüne kopyalıyor

Orjinal acoustiği yada birebir orjinal acoustic verilmiş onu at...
  • Denemek isteyen olursa v5.0_Final_Mega-PowerShot-Pro_C903_by Divine Jakiro.zip diye bir camdriver yayınlamış Çin'li bir vatandaş. Ben ilk versiyonunu kullandığımda flaş patlamama olayı vardı, bu versiyonu denemedim açıkçası çalıştığını düşünüyorum şu da var orjinalinden iyi olmadığını düşündüğüm için denemedim. Zannedersem video modun da iyileştirmeler mevcut. Yapan Çin'li vatandaş genelde video ya özen gösteriyor herhalde. Denemek isteyen varsa buyursun denesin.

VGA 15fps ile 30fps

http://www.youtube.com/watch?v=SR0eOb1IVM4

http://www.4shared.com/file/PqOgKmdf/v50_Final_Mega-PowerShot-Pro_C.html
    LOGITECH Z-5500

• Arkadaşlar bende denedim ama telefon artık hata veriyor açılmıyor ve orjinal dosyalarını yedeklememiştim. Acaba elinde orjinal fs ve main dosyası olan varmı acil lazzım lütfen yardımcı olabilirmisiniz ?
  • tele add kısmından main ve fs yi yükledim sonra custom kısmını atmayuı denedim fakat do not open closed gibi bi hata verdi bende custom yüklemeden açtım. sonrasında ise tel açılınca yapılandırma hatası şebeke operatörüne veya servis merkezine başvurun yazıyor
  • arkadaşlar merhaba ben c903 markalı telefonuma tema attım flash ancak atarken galiba sistem dosyaları ile oynadım yani üzerine yazdım su an tel acılmıyor ne yaptı isem sonyericsson sitesinden güncel yazılımprogramını indirdim sün sürüm yüklü diyor değiştirdiğim dosyalar bunlar sizde mevcut ise paylaşma imkanınız varmı.
    Layout_Main.xml => TPA/SYSTEM/LAYOUT
    Softkey Hooks => TPA/PRESET/CUSTOM
    Fonts & FONT.XML => TPA/PRESET/FONTS
    Android_MenuKB.swf => TPA/PRESET/SYSTEM/DESKTOP/FLASH
    Startup, splash, and Shutdown => TPA/PRESET/SYSTEM/SETTINGS

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 5 Eylül 2010; 0:33:22 >
  • daha demin benim mesajımın üstünde bi mouse resmi vardı arkadas kaldırmıs ...
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.