Şimdi Ara

C903 / Cam Driverv / Acoustıc driver (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tepeb
    R1FA028 orjinal cam driver varmı? yada R1FA028 yazılımlı cihaza R1FA036 cam driver atsam sorun olur mu?

olmaz,çalışır
  • Bugün bende c903 satın aldım.Aslında ilk sony ericsson'um değil daha önce t100, w810 gibi maceralarım oldu gayette memnundum sony ericssondan fakat telefonlarını bulamamaktan nokiaya geçici süreli transfer olmuştum. Telefon güzel hoş bir alete benziyor fakat arka kapağı sanki tam takılmıyor gibi geldi bana.Birde şu cam driver'la acustic driver işini halledersem deli olur valla bu telefon.

Test Edilmemiştir Deneyebilirsiniz...

Evet İşte şaheser telefonumuzun ilk modları da yavaş yavaş piyasaya çıkmaya başladı

Bu cam Türk Mobil Sitelerinde ilk burada verildi...

DOWNLOAD

Orjinal DRİVER 2.0

TEST EDİLDİ FOTOĞRAF KAYDETMEME SORUNU ÇIKARDIĞI İÇİN CAM İPTAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACİDBURN45 -- 26 Nisan 2010; 11:41:31 >

• ACIDBURN driverların ikisinide denedim maalesef ikiside sorunlu, şöyleki çekilen fotoğrafı kaydetmiyor telefon bu driverlarla :(

Orijinalden alıntı: tepeb

ACIDBURN driverların ikisinide denedim maalesef ikiside sorunlu, şöyleki çekilen fotoğrafı kaydetmiyor telefon bu driverlarla :(

Olabilir tepeb sonuçta test etmemiştim daha demekki ii bir camdriver çıkmayacak yada uzun süre bekliycez yazılım sürümü kaç biraz önce update yaptırdım R1GA028 YÜKLEDİ ACABA Son Sürümmü?

Bir değişiklik göremedim henüz...
  • arkadaşlar ben telefonu aldığımdan beri kızagı alt köşesinden sola doğru itince sanki bi tuşa basıyormuş gibi 2 3 milim gidip geliyo.bu ilerde sorun çıkarırmı varmı sizdede kızakla ilgili bi gevşekllik sorunu..şimdiden garantiye versem bgunu sorundan sayarlarmı bilmiyorum bide sony nin garantisine servisine sorunlu diyolar izmir için böylemidir bilmiyorum ama kızağın bu durumu canımı sıkmaya başladı ilerde iyice artar diye korkuyorum( bu arada acoustic kousuna yazdım ama başka komularda pek cevap gelmiyo oyüzden)
  • Kızağı itince benim telefonda da oynama yapıyor ama kızak gevşek değil, sallanmıyor sadece itince hafif oynama yapıyor. Sorun olurmu bilmem fakat geçen bir arkadaşımda G705 gördüm onun kızak gevşemişti. C903'ün kızağı ilerde gevşer mi bilmiyorum bu birazda kullanıma bağlı, kızaklı SE kulanlar daha net cevap verecektir. Bu şu anda benim için sorun teşkil etmiyor garan süresi içinde sorun olursa da servisten hallederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 27 Nisan 2010; 13:33:05 >
  • arkadaşlar sağda ara tuşunua farklı bi işlev atayamazmıyız hiç kullanmıyorum onu nasıl değiştirebiliriz bilemedim.bilen varsa yardımcı olabilirmi
  • arkadaşlar bi sorum daha olucak hepsiburada da hpm70 kampanyaya girmiş kargo dahil 18 liraya falan geliyor.c903 ün kutusundan çıkan kulaklığın modelini bilmiyorum ama ondan daha iyi ses verirmi.dönüştürücüsü için almak istiyorum özelliklede ses kalitesi nasıldır c903 ün kutudan çıkan normal kulaklığa göre yazarsanız sevinirim
  • Hım güzel kampanyaymış aslında kendi kulaklığıda hiç fena ses vermiyor ama gürültülü ortamlarda dışarıdaki sesler duyuluyor maalesef. Üzerinde 3.5mm dönüştürücü olması ve yalıtımlı olması avantajıyla HPM-70 alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_bjk
    arkadaşlar sağda ara tuşuna farklı bi işlev atayamazmıyız hiç kullanmıyorum onu nasıl değiştirebiliriz bilemedim.bilen varsa yardımcı olabilirmi

ARA TUŞU YERİNE Dosya Yöneticisi Tuşu Eklenmiştir...Aşağıdaki Şekilde Uygulayın...

İNDİR

Cihazı A2 uploadere bağlayın
    Tpa/preset/Custom klasörüne itm Dosyanızı Atın

Daha Sonra SYSTEM/PRESET/CUSTMENU klasörüne Girin Burda
    Yüklediğiniz Dosya İçin Bi Klasör varsa Silin örnek LEFT_SOFTKEY_HOOK.itm Yüklediysek Burda LEFT_SOFTKEY_HOOK isimli Bi Klasör varsa Silin

Son Olarak SYSTEM/PRESET/CUSTMENU klasöründeki Cust_Menu_Done_Unpacking İsimli Dosyayı Silin A2 Uploaderdan Çıkıp telefonu başlatın

Not : işlemden Sonra Sorun yaşayanlar Olursa Oluşturduğunuz İtm Dosyanızı Önce İtm Olarak Tpa/preset/custom klasörüne Atın

Daha Sonra Pc den İtm Dosyanın uzantısını Rar olarak değiştirin
    Dosyayı Winrar ile Aynı isimde Klasöre Çıkarın Örnek LEFT_SOFTKEY_HOOK gibi bu Klasörü Klasör Olarak SYSTEM/PRESET/CUSTMENUklasörüne kopyalayın Son Olarak Yine SYSTEM/PRESET/CUSTMENU klasöründeki Cust_Menu_Done_Unpacking İsimli Dosyayı Silip Deneyin ...

• işe yaradı teşekkürler :)

daha denemedim ben c902 telinkini c903 e modlamışlar

Özellik olarak flaş daha güçlü oluyor ve 3metreye kadar etki gösteriyor
  • Sana Göndermeden bideneyim dedim Harika bişi yaa...

Modded camera driver for SE C902 by paparazy (1.2p version fix bugs

C903  / Cam Driverv / Acoustıc driver

http://www.mediafire.com/?yyntcwzqryi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACİDBURN45 -- 30 Nisan 2010; 15:43:01 >
  • valla çok iyi olur.deneriz orjinali var nasılsa.ben bu işi bilenler varsa fikir vermesi açısından şunu keşfettim çok yakın çekimlerde (8 10 cm gibi) odaklama ayarlanırken dikat ettim de çok net bi görüntü yakalıyo ama tam orda durmuyo da biraz daha devam ediyo ayarlamaya daha kötü bi görüntü elde ediyo.ama ondan önce o net görüntüyü görebiliyorum ekranda ama tam o görüntüyü yakalamaıyo :D bilmiyorum anlatabildim mi nasıl olur bilmiyorum ama üzerinde çalışılabilir

Yakında Fan SAYFASI KURMAYI Düşünüyorum sizce nasıl olur yavaş yavaş gelişmeye başlıyor tel...

Szinle bu teli coştururuz tepeb ve drummer benimle varmısınız?
    LG G3 32GB
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.