Şimdi Ara

C901 ŞARJ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısa süre önce 2. el SE C901 telefon aldım.Ancak daha önce oluşmayan şarj problemi bende oluştu ve çözümünü bulamadım,şöyle ki :

Ana problemi telefonu ne kadar şarjda tutarsam tutayım %84ün üzerine çıkmıyor...
    Ayrıca telefon açıkken şarjı taktığımda şarj olmuyorken kapatıp şarjı taktığımda görüyor ve bu durumdayken açtığımda şarj olmaya devam ediyor...Ancak açıkken şarj oluyor gözüktüğünde şarjda ne kadar durursa dursun şarjı çıkarttığımda şarja taktığım yüzdesi artmamış olarak alıyorum...
    "Bu açıklama biraz komplike oldu ama aynen böyle..."

Başka şarj aletleriyle deneyeyim dedim ancak onlarda da sonuç aynı oluyor...Ki kendi şarj aleti de denediğim şarj aleti de orjinal...

Önceki telefonum SE C510 du...Fabrika ayarlarına döndürdükten sonra 2 gün giden şarjım 1 gün gitmez olmuştu,her SE kullanıcısının sıkıntı yaşadığı Asya telekoma elden götürüp bilgisayarda yapılan bir işlem sonrasında telefonum tekrar eski şarj süresine kavuşmuştu...

Acaba bunda da o tarz yazılımsal bir sorun mu var merak ediyorum...

Bu konu hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

En olmadı yeni pil alayım diyorum ama şu olanlar onun da çözüm olmayacağını akla getiriyor...

?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakar -- 29 Aralık 2011; 15:39:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S6 ŞARJ KABLOSU TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    LG G2 Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.