Şimdi Ara

Vodafone şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattımı yaklaşık bir hafta önce TT'den Vodafone taşıdım ve telefonumun bataryası çok hızlı bitmeye başladı. Dışarıda cebimde powerbank ile gezmeye başladım. Örneğin dün gece 1'de yüzde 75'de bırakıyorum telefonu sabah 8'de yüzde 10 ile buluyorum şarjı.

Neyse kısaca derdimi anlatabilmişimdir. İnternet ve forumda bu sıorunla ilgili yazılanları okudum. Hattı geri taşımnak dışından bir çözüm yok galiba, aynı sorunu yaşayan ve farklı bir çözüm bulabilen, öğrenebilen oldu mu?

• Ya 2g de kullanacaksınız

ya da Vodafone kullanmayacaksınız 

• Ben 15 gün dayanabildim bu duruma. Vodafona geçtikten sonra şarj çok hızlı tükenmeye başladı. Telefonu alıp 2 dakika instagram vs bakıyorum telefonda hemen ısınnma oluyordu. Bende turkcelle geçtim bütün bu sorunlar ortadan kalktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıldı Vodafone kullanmayacağım, bugün gidip geri taşıyacağım hattı.

• Ayarlar kısmında yer alan batarya kullanım detaylarını paylaşır mısınız? @sis651 @Ö1f1

• Hocam, Vodafone'un zaten çok uzun zamandır bataryayı çok tüketiyor diye bir ünü var. Ancak bu ün daha çok 2G ve 3G zamanlarındandı. 4G'de konfigürasyonlar tamamen farklı. Hani gecede %65 tüketim yaptıracak kadar bir Vodafone ile ilgili durum yoktur. Çünkü bunun için şebekede sürekli bir aktif aktarım olması gerekli. Ya sürekli arama yapıyor olmanız ya da bir şeyler indiriyor ya da gönderiyor olmanız lazım. E arama yapsanız bile günümüz telefonları çok uzun saatler sesli görüşme sağlayabiliyor.

Hani Vodafone ile ilgili fark çok daha azdır. Siz telefon ayarlarından pil tüketimi yapan uygulamaları, arkaplanda uyumayanları vs. inceleyin. Galeride olabilecek bozuk bir fotoğraf dosyası galerinin sürekli indekslemesine sebep iişlemciyi uyutmayarak güç tüketiminin uçmasına sebep olabilir.

Bir de kendi deneyimime göre Vodafone baz istasyonu değişimini Turkcell'den bile geç yapabiliyor bazen. Turkcell sık istasyon atlarken Vodafone daha geç atladığından daha bile stabil kalabiliyor bağlantı. Cihazımda şuan Turkcell hat yanında Vodafone üstünden roaming hattı var. Gecede %10 - 15 civarı düşüş oluyor ki, Bluetooth üstünden de saate ve Meshtastic cihazıma bağlıyım. Meshtastic baya pil götürüyor.

Vodafone harici bir sorun da olmalı orada. Yoksa 25 milyon kişi powerbank ile dolaşıyor olurdu sokaklarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone şarj Sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.