Şimdi Ara

C6 sistem kullanıyorum ancak birşey sorucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan c6 nın son sürümünü kullanıyorum gayet güzel. ancak spb programının yenisi çıkmış. sorunsuz açılıyor fakat 5800 ın orjinal yazılımında daha iyi çalıştığını duydum. yani V51 e geçmek istiyorum. V51 e geri dönmeyi düşünüyorum. SPB hakkatten çok iyi prgoram.

İŞTE SORU

bu telefon artık hacklı. Nokia Ovi Suite den V60 çıktığında güncellersem hata olurmu ? (hacklı ya) yani orjinal yapabilirmiyim mesela internetten şimdi V51 i kurdum geri. ve sora Nokia Ovi Suite dan yeniden yükleme yapsam orjinal olurmu? "orjinal olmasını istiyorum"

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

şuan c6 nın son sürümünü kullanıyorum gayet güzel. ancak spb programının yenisi çıkmış. sorunsuz açılıyor fakat 5800 ın orjinal yazılımında daha iyi çalıştığını duydum. yani V51 e geçmek istiyorum. V51 e geri dönmeyi düşünüyorum. SPB hakkatten çok iyi prgoram.

İŞTE SORU

bu telefon artık hacklı. Nokia Ovi Suite den V60 çıktığında güncellersem hata olurmu ? (hacklı ya) yani orjinal yapabilirmiyim mesela internetten şimdi V51 i kurdum geri. ve sora Nokia Ovi Suite dan yeniden yükleme yapsam orjinal olurmu? "orjinal olmasını istiyorum"

V51'i Nokia Software Updater veya wireless üzerinden kuramazsın.Telefon çöker.C6'yı nasıl kurduysan V51'i de öyle kuracaksın yani JAF ile.

V60 çıktığında tabiki güncelleyebilirsin birşey olmaz.Ama V51'in kurulu olması gerekir telefonda.

Orijinal olur ama herşey JAF ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 2 Kasım 2010; 17:51:17 >

• spb son derece cacık bir program,ram yemekten başka işi yok.orjinal v51 e dönüğünde hacklı olmayacak.orjinal yazılım tat vermiyecek ve c6 ya geri döneceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

şuan c6 nın son sürümünü kullanıyorum gayet güzel. ancak spb programının yenisi çıkmış. sorunsuz açılıyor fakat 5800 ın orjinal yazılımında daha iyi çalıştığını duydum. yani V51 e geçmek istiyorum. V51 e geri dönmeyi düşünüyorum. SPB hakkatten çok iyi prgoram.

İŞTE SORU

V51'i Nokia Software Updater veya wireless üzerinden kuramazsın.Telefon çöker.C6'yı nasıl kurduysan V51'i de öyle kuracaksın yani JAF ile.

V60 çıktığında tabiki güncelleyebilirsin birşey olmaz.Ama V51'in kurulu olması gerekir telefonda.

tabi biliyorum jafla kurucam. bak şimdi kurdum varyas jafla V51 i. sora açtım Nokia Ovi Suite ı ve ordan tekrar V51 i üstüne kurdum. orjinal olurmu? (sonuçta jafla az sora kuracağım V51 hack sayılır, indiriyorum şuan)

• @NomadCRY Şimdi v60 çıktığında güncelleme yapmak için önce v51 sonra da v60 mı yüklemek gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

İŞTE SORU

tabi biliyorum jafla kurucam. bak şimdi kurdum varyas jafla V51 i. sora açtım Nokia Ovi Suite ı ve ordan tekrar V51 i üstüne kurdum. orjinal olurmu? (sonuçta jafla az sora kuracağım V51 hack sayılır, indiriyorum şuan)

İnternetten indireceğin V51 neden hackli sayılsın yahu.İndir orijinal yazılımı aynen orijinal olacak.Ne alakası var niye hackli olsun

V51'e sırf SPB için geçilmez.O kadar hatalarla dolu berbat yavaş bir yazılıma RAM yemekten başka bir halta yaramayan SPB için geçilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: belllll

@NomadCRY Şimdi v60 çıktığında güncelleme yapmak için önce v51 sonra da v60 mı yüklemek gerekiyor.

Anlatamadım

C6 N97 yazılımının üzerine NSU veya wireless ile V51 veya farklı bir yazılım kuramazsınız.Bunu demek istedim ben.JAF ile kurmak zorundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 2 Kasım 2010; 18:00:10 >

• zamanla bulacak doğruyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

zamanla bulacak doğruyu

kim?Bensem buldum doğru yolu ama yol biraz mıcırlı ondan NomadCRY gibi üstalara tutunuyorum :D
    Bu arada cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

spb son derece cacık bir program,ram yemekten başka işi yok.orjinal v51 e dönüğünde hacklı olmayacak.orjinal yazılım tat vermiyecek ve c6 ya geri döneceksin

yorumlarınız için teşekkürler. arkadaşlar spb bence çok başarılı bir program. e neredeyse bir işletim sistemi yani. ram yesin artık. ancak spb program içinde herşey çok ama çok hızlı. hiç kullanmadınızmı. görselliği olarakda bence en iyi sistem diyorum ben. 3D anime geçişlerinde gıram kasma yok. ram yiyor evet ama hızda veriyor. nokianın kendi yazılımı ram yemiyorda ne oluyor. c6 yı çıktığından beri kullanıyorum memnunumda o hızlı. ancak spb daha hızl arkadaşlar. şuan c6 üzerinde spb nin son sürümünü kulllanıyorum uygulamalara girişi dosyalarda aşağa kaydırma hızı falan çok daha hızlı. ve spb nin eski sürümünü c6 çıkmadan önce kullanıyordum daha hızlıydı bu yenisi biraz yavaş c6 da. oyüzden V51 e geçicem spb için. bildiğiniz işletim sistemi....

@ NomadCRY

internetten indirilen her sistem jaf ile kuruluyorya ben jaf ile kurulan herşey hack sayılıyor sandım. bilgi için teşekkürler.

• arkadaşlar orjinal sisteme geçtim :D tabiki c6 dan yavaş. ancak spb nin son sürümü olan 3.7 hakkatten herşeyden çok daha hızlı. en azından c6 da bile kullanmanızı tavsiye ederim. orjinal sisteminde hakkatten daha hızlıymış...
  • Bunu görsel olarak mı gözlemlediniz yoksa hızı tespit etmek için bir yazılım kullandınız mı?
  • ben yapmadım ama yapanlar var internette okudum. c6 da kullanıyordum zaten oyüzden orjinale geçtim. bende hızlandğını hakkaten hissettim. pisikolojik deyil :D
  • SBP bana göre son derece berbat bir program.Görselliği genelde beğeniliyor ama bence iğrenç.yani kendi fikrim.
    Heryerden birşey fırlıyor.Arayüz hiç orjinal durmuyor.Çin malı gibi oluyor bence telefon.

Ama size saygı duyarım yanlış anlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_
    SBP bana göre son derece berbat bir program.Görselliği genelde beğeniliyor ama bence iğrenç.yani kendi fikrim.
    Heryerden birşey fırlıyor.Arayüz hiç orjinal durmuyor.Çin malı gibi oluyor bence telefon.

orjinal durmuyor bencede hiç kullanışlı değil deneme amaçlı kurdum 10 dakika sürmedi baydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_
    SBP bana göre son derece berbat bir program.Görselliği genelde beğeniliyor ama bence iğrenç.yani kendi fikrim.

orjinal durmuyor bencede hiç kullanışlı değil deneme amaçlı kurdum 10 dakika sürmedi baydı

valla enteresan :S bence gayet başarılı bir program. 5 ev ekranı oluşturabiliyor ve istediğiniz kısayolu yapabiliyorsunuz tasarım tamamen size ayit.. 3D anime geçişlerinde zerre kadar kasma yok. ya spb programı arayüzü boyunca hiçbir kasılma yok. tabiki bunlar sizin fikriniz renkler ve zevkler tartışılmaz. ama yani nokianın kendi sistemi ve c6 sı görselliği çok sade. yani baya sade:D nokia zaten yazılımsal bi sorunu var. yazılımcıları iyi deyil. ya arkadaşlar koskoca n97 ye bakın donanımlar süper ama ya sistemine bi bakın. bide iphoneye bakın. ki aradaki fiyat farkıda çok az. nokia bi güzel yazılım yapsa varya süper olucak. ya adamları pc ye yaptkları Nokia Ovi Suite programı bile kasyıro yahu :D 4 GB ram 4 çekirdek işlemci.... yok abi arada bi donuyor çok yavaş haritaları yüklicem bazen hata veriyor birdaha deniyorsunuz.....

• Arkadaşlar sakın C6 FW üzerine v60 Çıkarsa kurmaya çalışmayın telefonunuzu kendi ellerinizle öldürürsünüz. Flash atsanız dahi düzelmez. Anca jaf box'la
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkyZ

Arkadaşlar sakın C6 FW üzerine v60 Çıkarsa kurmaya çalışmayın telefonunuzu kendi ellerinizle öldürürsünüz. Flash atsanız dahi düzelmez. Anca jaf box'la

bilgi için sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.