Şimdi Ara

c4 volant + baskı 110 hdi 2005

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracım kalkışta titreme yapıyor zorlanıyor ve eskisi kadar ivmelenmiyor gibime geldi. debriyajda oldukça sert bir kaç ustaya gösterdim baskı balata dediler ama benim araç kalktıktan sonra sorun yok iyi kaçıyor bu haliyle araç düz yolda 185 km eğimli yolda 195 i gördü dahda zorlasam çıkardı ama gaz kestim. ama düz yolda hiç zorlamadan 180 nin üzerine rahat çıkıyor. gelelim asıl konuya bu 110 luklarda baskı volant ile beraber değişiyormuş ve bayağı tuzlu bunun ucuz ve sağlam bir çözümü varmı bilen. sabit volant takılıyormuş 2.0 hdi baskısı takılıyormu vs. vs. şehir efsanesi çok ama ben yaptıran ve sorun yaşanmayan bir yöntem arıyorum. yaşadığım yerde yetkili servis yok bazı özel servislerden fiyat aldım ama bana açıkcası fazla geldi enazından değiştiren arkadaşlar fiyat paylaşırsa ona göre davranalım pazarlığımızı öyle yapalım. bana verilen fiyatlar aşağıda

baskı disk bilya=357 tl
    sadece volant = 1050 tl
    baskı+disk+bilya+volant kit şeklinde hepsi= 900 tl
    sadece volant= 900 tl
    baskı disk bilya= 399 tl

bayağı gidiyor fiyatlar. volantta diskte pahalı geldi bana

biraz araştırdım hepsipeugeot.com diye bir site var burada bu parçalar var henüz arayıp fiyat almadım ama sitedeki fiyatlar uygun geldi bana bu siteden daha önce alışveriş yapan varmı güvenilirmidir acaba..

yardımlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum...

• konu güncel yokmu yardım edecek arkadaş..
  • Merhaba.

Değişecekse muhakkak volantı da değiştirin. Yarın birgün volantta sıkıntı olursa ki yüksek ihtimalle olur bir daha şanzuman indirmek size külfet olur. Alacağınız kit muhakkak Sachs 0532 Q4 olmalı. Muhtemelen sizin aracınızda eski tip 0532 P7 kodlu volant ve debriyaj set vardır.

Ankara.da Hakan Peugeot daha uygun fiyat verir tahmin ediyorum. Telefon açarsanız şase numaranızı (son 8 hane) yanınızda bulundurunuz.

İrtibat : 0 312 278 71 37
    http://www.hakanpeugeot.com/
  • öncelikle cevap için teşekkür ederim yeni okudum yazınızı ben şöyle çözdüm ve sizin dediğiniz parçalarla aynı sanırım.
    hepsipeugeout.com adlı internet sitesinden aldım en uygun fiyatı bu arkadaşlar verdi. bu site eskişehirde parça satan duyuk otomotivin sitesiymiş sağolsunlar gerçekten çok yardımcı oldular telefonla ulaştım kendilerine beni yönlendirdiler. şase nonun son 8 hanesi ile tabiki. bana maliyeti aşağıdaki gibi oldu

volant : 515 tl
    balata+disk+bilya : 240 tl
    işçilik : 200 tl
    toplam : 955 tl
    sök tak 5-6 saat rahat sürüyor gerçekten çok parça sökülüyor araçta gördümde şaşırdım açıkcası

ben enaz maliyet ile hallettiğimi düşünüyorum açıkcası öyle fiyat verdilerki bazıları harcadığım tutarın iki katıydı neredeyse ama genelde 1500 tl civarındaydı biz 955 e çözdük ve süper oldu.. umarım bu başlık yardımcı olur ihtiyacı olan arkadaşlara.

• Geçmiş olsun. Muhakkak yeni seri volant ve debriyaj set kullanılmıştır. Eski tip set hem pahalı hem de sorunlu. Bende 9 ay oldu değişeli. Gerçekten çok fazla parça sökülüyor. Bende işçilik olarak 200 TL vermiştim. Verdiğim paranın son kuruşuna kadar helal olsun. Sadece şunu söyleyeyim. C3 C4 ve C5.lerin marş motorunu söküp takmak bile tek başına bu işçilik parasını vermek için kafidir. Sürekli söküp takan biri dahi yardımcısı ile birlikte ne kadar hızlı olursa olsun ne kadar pratik olursa olsun bu işi 6 saatten önce bitiremez.
  • merhaba arkadaşlar geçen hafta içinde 2008 c4 hdi sxpk araç satın aldım... araç 55binde ama 28binde volant, debriyaş komple değişmiş şaşırdım açıkcası hep servis bakımlı araç takılan (volant 0532Q4) parçası ile( 2052F3 debriyaj seti) korkum şu yine böyle bi arıza çıkarırmı takılan parçalar yeni tip parçalarmı yardımcı olursanız sevinirim ayrıca siz aracınızı nerede volantını bu fiyata yaptırdınız?
  • Evet takılan parçalar yeni tip volant ve debriyaj set. Dikkat eder, agresif kullanmazsanız uzun yıllar sorun çıkarmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

domitilla
    Er

[X]

Bugün; 17:31:13

Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    merhaba arkadaşlar geçen hafta içinde 2008 c4 hdi sxpk araç satın aldım... araç 55binde ama 28binde volant, debriyaş komple değişmiş şaşırdım açıkcası hep servis bakımlı araç takılan (volant 0532Q4) parçası ile( 2052F3 debriyaj seti) korkum şu yine böyle bi arıza çıkarırmı takılan parçalar yeni tip parçalarmı yardımcı olursanız sevinirim ayrıca siz aracınızı nerede volantını bu fiyata yaptırdınız?

hocam hayırlı olsun ne kadara aldınız aracı
  • saol teşekkür ederim. araca biraz fazla verdim sanırım 30bin 200 lira anlaştık. boya değişen yok, içi dışı tertemiz bi araç , bu kmde bakımlı araç bulmak zor, 3 aydır araştırıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz

Evet takılan parçalar yeni tip volant ve debriyaj set. Dikkat eder, agresif kullanmazsanız uzun yıllar sorun çıkarmaz.

çok teşekkürler içimi rahatlattınız..
  • Selamlar bizde 2008 C4 sedan var 1.6 110 dizel araç 193.500 kmde 103.000 kmde volant baskı balata değişti.Şu anda debriyaj çok sert ve araç kalkışta çok titriyor.Servise götürdüğümde değişmesi gereltiğini söyledi ve volant ve debriyaj seti için aşağı yukarı 1.500 tl tutar dedi işçilik hariç.Demin okudum eski parça kodu yeni parça kodu bunda ne gibi değişiklikler var smdiden tsk.
  • arkadaşlar otomatikleştirilmiş vitese sahip bu tip araçlarda kalkışta kavrama yapana kadar çok yüklenmemek gerekiyor. yüklenilirse orada debriyaj balatasını yiyor demektir. kavradıktan sonra 110 beygirin tadına bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

Selamlar bizde 2008 C4 sedan var 1.6 110 dizel araç 193.500 kmde 103.000 kmde volant baskı balata değişti.Şu anda debriyaj çok sert ve araç kalkışta çok titriyor.Servise götürdüğümde değişmesi gereltiğini söyledi ve volant ve debriyaj seti için aşağı yukarı 1.500 tl tutar dedi işçilik hariç.Demin okudum eski parça kodu yeni parça kodu bunda ne gibi değişiklikler var smdiden tsk.

Aracınız düz vitesse Sachs volant ve baskı balata ile değişiyor. Eğer aracınız MCP ise Valeo volant ve baskı balata kullanılıyor.
  • baskı balata ve volatın değişmesi gerektiğini nasıl anlıyorsunuz baskı balata biraz anlaşılır da volant nasıl olacak benimde azar azar sıkıntı başladı gibi titreme falan yapıyor bazen çekişi iyi araç 100000 km de sadece baskı balata olsa olmaz mı illa şanzuman inmişken volantıdamı değişmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

Selamlar bizde 2008 C4 sedan var 1.6 110 dizel araç 193.500 kmde 103.000 kmde volant baskı balata değişti.Şu anda debriyaj çok sert ve araç kalkışta çok titriyor.Servise götürdüğümde değişmesi gereltiğini söyledi ve volant ve debriyaj seti için aşağı yukarı 1.500 tl tutar dedi işçilik hariç.Demin okudum eski parça kodu yeni parça kodu bunda ne gibi değişiklikler var smdiden tsk.

Aracınız düz vitesse Sachs volant ve baskı balata ile değişiyor. Eğer aracınız MCP ise Valeo volant ve baskı balata kullanılıyor.

Aracim duz vites tsk. ederim bilgilendirme icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

baskı balata ve volatın değişmesi gerektiğini nasıl anlıyorsunuz baskı balata biraz anlaşılır da volant nasıl olacak benimde azar azar sıkıntı başladı gibi titreme falan yapıyor bazen çekişi iyi araç 100000 km de sadece baskı balata olsa olmaz mı illa şanzuman inmişken volantıdamı değişmek gerek

Az cok belli eder 1.viteste kalkarken titreme yapar vuruntu olur zaten serviste iken parcanin simsiyah yanmis oldugunu gorursun :)

• 2005 modeol 110 bg c4 ümde benzer sorunu yaşıyorum
    araç kalkarken eskiye göre zorlanıyor(titreme yok) ve debriyaj sert
    başka bi sorun olma ihtimali var mı acaba
  • Horttlatıyım baskı balata 580 volant 1300 elektronik bilya 370 3 litre şanzuman yağ 120 yvarlak :2900 tl cik işçilik 500 tl içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürkuaför -- 2 Mayıs 2019; 15:54:51 >
  • c4 2008 otomatik dizel aracım var kalkışlarda ileri geri titreme vuruntu şeklinde kalkıyor bazen yapıyor bazen yapmıyor yapmama oranı %20

baskı balata dan şüpheleniyorum bu şekilde durum ile karşılaşan oldumu ayrıca baskıbalata volant 2750 orjinal fiyat aldım ayrıca başka bir parçacıdan baskı balatavolant valeo debriyaj hid. rulmanı fte marka toplam 1870 fiyat aldım kararsız kaldım valeo kötümü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.