Şimdi Ara

C4 LER NEDEN UCUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar c4 1.6 HDI SX PK modellerini inceliyorum, kısa bir süre içinde araba alacam, fakat emsallerine göre ve donanımına göre fiyatı düşük, bunun sebebi nedir acaba?

• bahsettiğiniz model eski kasa c4 sanırım göstergeleri ortada olan model.

bu tip kasalar herkesin zevkine hitap etmiyorlar o yüzden 2. eli zayıf diye ucuza satılıyorlar.

aynı nissan primera, fiat stilo gibi. tutulmayınca fiyatları uygun oluyorç

alacağınız araba temiz ve sağlamsa alın bence başkasının ne düşündüğünü önemseyin.

satarken ucuza satarım diye de düşünmeyin zaten ucuza alıp ucuza satacaksınız. 0 almayacağınıza göre sorun yok.
  • iyi donanım, az tüketim ve yeterli performans. bulabilerseniz cam tavanlı model alın. keyfi bir kat daha artıyor. en büyük derdi arka süspansiyonalrdan gelen ses. zannedersem serviste hallediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

bahsettiğiniz model eski kasa c4 sanırım göstergeleri ortada olan model.

bu tip kasalar herkesin zevkine hitap etmiyorlar o yüzden 2. eli zayıf diye ucuza satılıyorlar.

aynı nissan primera, fiat stilo gibi. tutulmayınca fiyatları uygun oluyorç

alacağınız araba temiz ve sağlamsa alın bence başkasının ne düşündüğünü önemseyin.

satarken ucuza satarım diye de düşünmeyin zaten ucuza alıp ucuza satacaksınız. 0 almayacağınıza göre sorun yok.

evet eski kasa bahsettiğiniz model, yani konuyu açmaktaki amacım kronik bir sorunu olup olmadığını öğrenmek, parça sıkıntısı motor sıkıntısı elektronik sıkıntı vs yoksa zaten hoşuma gidiyor araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

iyi donanım, az tüketim ve yeterli performans. bulabilerseniz cam tavanlı model alın. keyfi bir kat daha artıyor. en büyük derdi arka süspansiyonalrdan gelen ses. zannedersem serviste hallediliyor.

kesinlikle, yakıtına donanımına diyecek yok, henüz test etme şansım olmadı konforunu ama çok büyük bir sorun olsa buralarda görürdük sanırım.
  • 1. göbeği sabit direksiyon
    2. dar iç mekan
    3. kötü 2. el
    4. arka amartisörden gelen ses.
    5. çok kötü iç tasarım
    6. elektoronık arızalar
    7. ufak kazalarda bile çok büyük hasar alması
  • 8. dandik fransız arabası olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Euro Civic'ler neden daha ucuz?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirhan Sürme
    evet eski kasa bahsettiğiniz model, yani konuyu açmaktaki amacım kronik bir sorunu olup olmadığını öğrenmek, parça sıkıntısı motor sıkıntısı elektronik sıkıntı vs yoksa zaten hoşuma gidiyor araç

sanıyorum şuradaki arkadaşlar daha çok bilgi verebilir.http://forum.donanimhaber.com/forumid_344/tt.htm
  • İc tasarımı cok kotu. Bildigim kronik bir sorunu yok. Alınır yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz kasanın dizeli inanılmaz sesli çalışıyor mahallemizde birinde var birazda km yapmış cidden sesi çok.
  • bence sebepleri çirkin iç ve dış tasarım,kalite,konfor eksiği vs
  • Yeni kasalarıda kendi tarzındaki diğer marka modellerine göre oldukça uygun fiyatlı doğrusu. 50-55 bin liraya oldukça şık ve konforlu bir araç alabiliyorsunuz. Son 3-4 yıl içinde bir çok marka kendini BMW, Audi ile denk görmeye başlayıp saçma sapan fiyatlar çekmeye başlamıştı dandik modellerine. Citroen bu akıma yakalanmamış gibi görünüyor.
  • Direksiyon tasarımını görünce direk gözlerimi çevirdim, ahlakım bozulmasın diye, çok ayıp bişeydi
    Zevkler ve renkler tartışılmaz ama tasarım olarak bana hiç hitap etmiyor. Ama tüketim olarak dizeli çok ekonomik doğruya doğru şimdi.
  • iç tasarım bence fena değil
     C4 LER NEDEN UCUZ
  • görünen tek kronik sorun arka amortisörlerden gelen ses gibi gözüküyor, diğerleri zevke hitap ediyor. evet, göğsü çok çok iyi olmasa da, arabanın dış tasarımı çok kötü değil, ve göğüsündeki eksikliği donanımıyla kapatıyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

iç tasarım bence fena değil
     C4 LER NEDEN UCUZ

Hocam ortada gösterge hayal meyal gözümün önüne geliyordu ama bu kadar kötü bir iç mekan hiç hayal etmemiştim.
  • eski kasa c4'ü dış tasarım açısından çok itici buluyorum ben de..
  • Her ne kadar beğenilmeyen yönleri olsa da c4 ikinci elde fiyatına göre tercih edilmesi gereken bir araç.Bizim arkadaş benzinli boyasız darbesiz 2009 c4 ü 23000 tl ye satmıştı.Bu fiyata millet gidip 2006 model abs siz polo alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

1. göbeği sabit direksiyon
    2. dar iç mekan
    3. kötü 2. el
    5. çok kötü iç tasarım
    6. elektoronık arızalar

katılıyorum şirket aracı olarak c3 kullanan birisiyim 5-6 ay kadar c4 de kullandım sınıfının vasat araçlarından bilakis arka koltuk mesafesi berbat benim polo 9n tekkapının bile koltuk mesafesi ondan iyi ekstra olarak parça çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

1. göbeği sabit direksiyon
    2. dar iç mekan
    3. kötü 2. el
    5. çok kötü iç tasarım
    6. elektoronık arızalar

c4 ün içi nasıl dar anlamıyorum yayla gibi araba ön camı çoğu arabanın 2 katı, çoğu c segmenti araçla diz mesafesi falan aynı golften corolladan daha geniş geri kalan herşeyede harfiyen katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed_ylc -- 21 Mayıs 2012; 18:10:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.