Şimdi Ara

C230 kompressor avantgarde yardım . . .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • C230 Kompressor Avantgarde almayı düşünüyorum. Bir tanıdığımda buldum. Araç 2004 model 48.000 km'de spor paket hariç araç hemen hemen full donanımlı son olarak fiyatı 25.000€'ya çekti. Araçla ilgili teknik bilgileri araştırdım ufakta olsa bir bilgim var ama fiyat ve aracın kendisi hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?

forumu aradım ama bulamadım
  • bildiğim kadariyla benzinli araç 2.3 kompressor oldukça çok tüketecektir eski nesil motor kaldı ki 25.000€ bana oldukça fazla geldi. 25k€ 60-65tl para yapıyor üstüne +5bin eklenerek kaba hesap 65-70e c180 olur, 2005-2008 bandından audi a6 olur 2004-2007 aralıgında bmw 5 olur hoş bmwnin ikinci eli adina 'bmwye ilk sahibi biner diğer sahiplerine bmw biner' deniyor ama karar sizin bana fiyat yüksek gibi geldi eski ve müsrif bir motor.

Orijinalden alıntı: Marcelin00

bildiğim kadariyla benzinli araç 2.3 kompressor oldukça çok tüketecektir eski nesil motor kaldı ki 25.000€ bana oldukça fazla geldi. 25k€ 60-65tl para yapıyor üstüne +5bin eklenerek kaba hesap 65-70e c180 olur, 2005-2008 bandından audi a6 olur 2004-2007 aralıgında bmw 5 olur hoş bmwnin ikinci eli adina 'bmwye ilk sahibi biner diğer sahiplerine bmw biner' deniyor ama karar sizin bana fiyat yüksek gibi geldi eski ve müsrif bir motor.

ilk mesaja cevap olarak yazdım sonradan farkettim eski tarih oldugunu özür dilerim yanlişlik oldu iyi forumlar

Yani nispeten yeni bir C230 düşünüyorsanız MTV oranlarını hesaplarken 2.3 lt değil 1.8 lt olarak hesaplamak gerekiyor.

Bilginize

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 E320 CDI MERCEDES NASILDIR?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.