Şimdi Ara

C200d amg den sonra a5 40tdi s line?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mevcut arabam c200d amg fl gece paket, 2021 model
    25 bin km de. Performans ve yalıtım konusunda araba içime sinmiyor, kağıt üstünde 160 beygir ama gidişi öyle değil, ayrıca özellikle 120-130 dan sonra içerde öyle bir uğultu var ki beni sinir ediyor. A5 40tdi S line quattro düşünüyorum, 2000 motor ve 204 beygir. Var mı aranızda bunları kıyaslayacak olan, memnun kalır mıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Fikir almak için bir konu açtım, konu arabalar, ne iş yaptığımdan sanane, daha üstte “vay be” diye bir yorumun var haydi kaale almadım, bir diğeri “derdini si…” demiş, ona da ses çıkarmadım.
    Sorduğum arabalar hakkında bir fikrin/bilgin-deneyimin varsa yazarsın, yoksa sadece okursun, konu seni ilgilendirmiyorsa çıkar başka konuya geçersin, “ben siz diye sordum” diyerek bana adab-ı muaşeret öğretmeye kalkıyorsun, ben kiminle nasıl konuşacağımı iyi bilirim, bunu diğer mesajlara verdiğim cevaplara bakarak anlayabilirsin.
    Audi a5 tir konu, nasıl alacağım beni ilgilendirir…
  • Keşke benim de böyle ikilemlerim olsa vay be milyonluk dertler Allah yardımcınız olsunC200d amg den sonra a5 40tdi s line? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni S60 da bir alternatif olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -s-laughter kullanıcısına yanıt
    Volvoya bir türlü ısınamadım…

• Dizel olarak düşünüyorsan Audi güzel fikir. Fakat benzinli düşünüyorsan kesinlikle Bmw.

• 2.0 motor olacaksa ben 45 tfsi alırdım. Şu anda 1.4 tfsi a4 kullanıyorum ama 45 tfsi quattro başka bir dünya. Güç ve yol tutuşun en güzel harmanlandığı bir kombinasyon, tabi bence…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 tdi motor Mercedesten sonra fazlasıyla tatmin eder,quattro olması ayrı güzel,yetmedi yazılımla daha fazlasını da alırsın
    c serisi kadar balon bir araba görmedim hayatımda,a5 alabiliyorsan saniye durma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Peki konfor, yalıtım? Beklentimi karşılar mı?

• leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

abicim c serisinin üstüne 2 level ekle quattro a5 işte

bindiğin araba 5 e falan olsa düşün derim de c fiyasko birçok konuda

• A5 Sportback 45 TFSI S-Line alıp keyfine bak 265 HP
    0-100 km 5.6 sn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A5 1.4 tfsi cok kullandim. Ruzgar sesi alir direksiz kapilardan dolayi. Sert arabadir mercedes kadar yumusak olmaz.
    4.0 tdi motoru ise a4 de kullandim. Gidisi, ivmelenmesi mercedesten sonra ucak kullaniyor hissi verir.
    Konfor ariyorsaniz segmen yukseltmeniz gerekir. Yok araba bastimi gitsin, yol tutsun, ruzgar sesi v.s. ben onemsemem derseniz A5 4.0 tdi iyidir mutlu eder.

hangi kafayla kaç level ekledin babuş C serisi güzel bir motor şanzuman kombinasyonuyla a5 denenen passat kırması arabanın içinden geçer

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Direksiz cla kullandım daha önce, c den çok farklı değildi rüzgar sesi, işin kötüsü c nin yaltımı hayal kırıklığı yarattı bende, a5 in yalıtımı da bu kadar olsa, hiç olmazsa “gider” diye düşünüyorum…
    Segment yükseltme fikrine katılıyorum aslında a6 almak lazım lakin fiyat farkı çok fazla…

• c serisinin o bombok rüzgar sesini mastika çalan trimlerini

c 63 alınca düzeltirsin belki

hayatında tekerini silmediğin arabalarla ilgili yorum yapma,kullanıcısı bile ikrah etmiş arabadan

quattro bir audinin sürüş olarak passatla hiçbir alakası yoktur,1.5 tfsi almıyor adam

audi kaliteyi parayla satmaz,a5 dediğin arabayı alabilen adam sümük atmaz c ye.

konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Mayıs 2022; 14:52:46 >
  • leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

a5 alırken janta dikkat et 18 19 alma yeter. hem paran cebinde kalır hem konforlu seyahat edersin.volvo aslında hepsinden konforlu ama istemiyorum demişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Mayıs 2022; 14:56:11 >
  • A5 sınıfı gereği daha sportif bir araç süspansiyon olsun sürüş karakteri olsun daha sert gelecektir. Ayrıca yine sportif tasarımından dolayı arka yaşam alanı baş ve ayak mesafesi daha dar olacaktır. Bütçeyi bilmiyorum ama şu aşamada beklentilerinizi gözönüne alınca e kasaya geçmeniz daha mantıklı olacaktır.

• alkgs A kullanıcısına yanıt
    E kasa olarak güzel ama, bendeki motorun aynısı E de var, ben zaten performanstan şikayetçiyim, mümkün olsa E300 dizel alsam ama çok para…

Sakin ol şampiyon. Gerçi profilindeki vw logonu, fanatikliğini, anlatım bozukluklarını ve buram buram varoşluk kokan tabirlerini görünce ne tip bir adam olduğun az çok belli oluyor. Yine de konu sahibine yardımcı olması açısından yazıyorum.

11 farklı mercedese sahip oldum. Audi, bmw hiç almadım fakat kısa süreler kullandım. C serisi olarak W204 FL 180 CGI 1 yıl, W203 220 CDI 1,5 yıl kullandım. A5 ten aldığım sürüş zevki passattan bir tık fazla bile değildi. Ruhsuz bir araba. Tasarım ve malzeme kalitesini ayrı tutuyorum. Sürüş olarak mercedes bmw nin yanına yaklaşacak bir araç değil. Öncelikleriniz farklıysa tabiki tercih edilebilir.

• engelleyip kaçmış birde
    adam w205 gibi milletin mahkemelik olduğu arabayla 2.0 tdi quattro a5 i kiyaslayip ruhsuz yazıyor ya şaka gibi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.