Bildirim
c2 hdi mı yoksa polo tdi mı?ya sizce????

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu ikisi arasında polo...
ama ben olsam yine de yeni puntoyu fln beklerdim -
polo -
poloyu abs siz alsam ne kaybederim sizce?? -
quote:
Orjinalden alıntı: doganar
poloyu abs siz alsam ne kaybederim sizce??
cok fazla bişey anlamazsın merak etme... -
peki stil paketi almaya deger mi sizce jantlar sonradanda degistirilir sorun degilde bu yan cıtaları sıyah olunca gri renkte filan cırkın duruyor yaa -
Bence polo..
Abs siz alsan pek bi şey kaybetmezsiin kuru yollarda kazanırsın hatta. Ama ıslak yolda abs çok işine yarar. Islak yolda da yavaş kullanırsın o da yeter. Ama esp donanımını ekliyebiliosan çok güzel olur. Esp çok güzel bi şey -
Şaka gibi bir soru :)
Kesinlikle POLO.... -
quote:
Orjinalden alıntı: doganar
peki stil paketi almaya deger mi sizce jantlar sonradanda degistirilir sorun degilde bu yan cıtaları sıyah olunca gri renkte filan cırkın duruyor yaa
Walla bi çok insan comfortline nin alınabilcek olduğunu ama trendline nin çok güzel durmadığını sölüyo. Daha önce açılmış polo topiclerine bi bak istersen -
O kadar para vericeksin ve hala bu devirde ABS siz bir araba alacaksın. Bence çok mantıksız... -
bencede abs siz olmaz..
bu ikisinden polo derim..çok kalite bence. -
ABS genellikle ıslak yüzeylerde ve buzlu veya sertleşmiş kar kaplı yollarda iyi frenleme sağlayabilmektedir.kuru yoldada gereklidir!!!!!!!,acil durma koşullarında taşıt kararlılık ve geliştirilmiş manevra yeteneğini sürdürmek için tasarlanmıştır,ABS, frenleri saniyede 18 defa kadar pompalayarak, sürücülere belirli ölçüde yönlendirme yeteneği kazandırmaktadır.
...sonuç olarak tercihin polo olursa donanımında abs olması iyi olur...
bu iki seçenekte öncelik ön plana çıkıyo bence,yani donımsa öceliğin c2,yok kalite daha önemli diyosan polo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seek and destroy -- 4 Aralık 2005, 23:52:02 > -
birde C2 ile polo ne alaka yani neden C3 ile polo değil?
açıkcası C3 ile polo desen C3 derdim ama bu durumda bencede polo daha mantıklı gözüküyor. -
bence kalite buda = polo dememe vesile oluo
cunku herşey donanım deil donanım senin hayatını kurtarmıo ama kalite her zaman en iisidir -
ARKADAŞIM BEN C2 1.4 HDI KULLANICISIYIM.ARACIMI ALMADAN POLO YUDA TEST ETTİM.AYRICA 2.5 AY ÖNCE KARDEŞİM POLO DİZEL ALDI.ELBETTE POLO GÜZEL BİR ARABA ANCAK BEN MARJİNAL YAPISI OLAN BİR ARAÇ İSTEDİĞİM İÇİN C2 Yİ TERCİH ETTİM.MOTORUN SESSİZLİĞİ OLARAK İKİSİDE AYNI.YALNIZ C2 NİN İÇ DİZAYNI BENİM POLODAN DAHA ÇOK HOŞUMA GİTTİ.POLONUN DIŞ VE İÇ GÖRÜNÜMÜ AYNI SEGMENTTEKİ DİĞER ARAÇLARLA HEMEN HEMEN AYNI YANİ FAZLA DİKKAT ÇEKEN BİR DİZAYNI YOK.C2 NİN DİZAYNI VE İÇ GÖRÜNÜŞÜ DİKKAT CELBEDİYOR.YAKIT TÜKETİMİ KONUSUNDA CİTROEN ÇOK DAHA TUTUMLU.ASLINDA CİTROEN MOTOR BAKIMINDANDA DAHA TUTUMLU VE UZUN ÖMÜRLÜ ARAÇLAR ÜRETİYOR ANCAK TÜRK İNSANI CİTROENİ TAM ANLAMIYLA TANIMIYOR.BEN C2 DERİM AMA TAMAMEN ŞAHSİ GÖRÜŞÜM BU.BİZİM HALKIMIZ BİR MARKAYI BENİMSEDİMİ ONA KOSUYOR AMA BU O MARKANIN İYİ OLDUĞU ANLAMINA GELMİYOR.BAKARSAN TOFAŞIN KUŞ GRUBU ARAÇLARIYLA RENAULTUN BROADWAYI SATIŞ REKORLARI KILDI.AMA BU ARAÇLAR KALİTELİMİDİR ACABA TARTIŞILIR.
-
Polo,
istisnalar haricinde bir Volkswagen bir Citroen den her zaman daha iyidir(BENCE)
-
POLO elbette...
ABS konusuna gelincede ABS li versiyonunu almanı tavsiye ederim.(ABS az kullanılsada ihtiyaç duyulduğunda çok işe yarar.)C2 yi cok detaylı bilmiyorum,yine de POLO -
PUNTO ne zaman geliyo.
Sanırım bizim arabayı fiat bayiyinde değiştirirsek daha çok paraya sayıyolarmış. -
PUNTO 2006 mart gibi gelecek.Fiatta calısan bir tanıdıktan duydum. -
c2 nin dizelini kullanan biri olarak tavsiye etmem ama tamamen zevk işidir.bence güvenlik konusunda çok zayıf ve motor sesini çok fazla şekilde içine alıyor.performansı bana yetiyor fena değil yani.ama polodaki süspnsiyon ve güvenlik daha iyi diye düşünüyorum.nede olsa alman malı.fransızlar bu konuda birazdaha çalışmaları gerek.
Benzer içerikler
- ford transit marş basıyor ama çalışmıyor
- dizel motor yağ eksiltme nedenleri
- nissan silvia s15
- dizel araç yağ değişimi kaç km
- peugeot 2008 elektrikli yorumlar
- volkswagen tayron
- citroen c4x özellikleri
- kia ev 3 fiyat
- ford focus fiyat listesi
- renault rafale 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X