Bildirim
c++ yazılıma 0danbaşlamak için idealmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Değil. Kuralları çok fazla ve bana göre popüler diller arasındaki en zor dil. Çoğu kişi uygun olduğunu düşünür ama bunlar genel de C++ bildiğini zannedenlerdir. Ah şu yazılımcı Türkler
_____________________________ -
Bence C ile başlamak idealdir.
* Prosedürel programlama ile işe başlamış olursunuz.
* Popüler dillerin çoğu sözdizimi kurallarını C'den almıştır.
* Orta seviyeli bir dil olması size çok şey katabilir.
* Unix gibi sağlam bir işletim sistemi yazılabilecek kadar güçlü bir dildir._____________________________ -
2 sorum var windows ve mac hangi yazılım çeşidinde yazılmıştır ve mesela bilgisayarımıza bir oyun kurmak istiyoruz diyelim crysis olsun bu.bir şekilde crysisin yazılım kodlarını bulup c++ programına yerleştirip run yaparsak oyunu çalıştırabilirmiyiz _____________________________ -
İşletim sistemleri, sistem programlama alanına ilişkin yazılımlardır. İstisnalar hariç sistem programlama dilleriyle yazılırlar. Bu alanda C tek dildir demek çok da yanlış olmaz. Crysis için kodları, kütüphaneleri vs bulursanız olur tabi (bulamazsınız o ayrı konu) ama o tarz büyük oyunların sadece C++ ile yazıldığını sanmıyorum. Ek diller mutlaka vardır.
Not : Niye bu konu altına yazdınız? Hiç alakası yok konuyla keşke başka konu açsaydınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4kalan -- 22 Aralık 2013; 21:17:12 >_____________________________ -
biraz acemiyim sorularım çok saçma gelebilir diye konu kirliliği üretmek istemedim,yani oyun üretebilmek için c dilini tam diğerlerindende az buçuk bilmek yeterli diyorsunuz peki asıl gerekli olan şey üretkenlik mi sizce _____________________________ -
Hayır alakası yok, öyle birşey demedim yazımı nasıl öyle yorumladınız, ilginç
Neyse başka konu açarsınız burayı kirletmeyelim.
_____________________________ -
Crysis'i bilmem ama belki bazı oyunların kaynak kodunu bulabilirsin, nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama internet Knight Online'ın kodlarını bulmuştum. Dev-C++ ile açmaya çalıştım, derleyemedim. _____________________________ -
visual basic>delphi>c# veya java> c veya c++
ben olsam bu sırada giderim_____________________________ Senin de XAMLına korum Senin de XAMLına korum
https://github.com/goksenpasli -
Okullarda hep C ile başlatırlar. Bence de c ile başla. _____________________________ -
VB ile başlamış olsaydım C# ve Java öğrenmekte büyük sıkıntı çekerdim.
C candır :)_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler