Şimdi Ara

Mimari Tasarım için hazırladığım sisteme öneri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdaşlar. Birkaç haftadır sistem üzerine kafa yoruyorum. Uyumlu bileşenler seçmeye çalıştım ama emin değilim. Bu konuda işinin ehli arkadaşlardan yardım gelirse memnun olurum.

MSI PSU MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ GOLD POWER SUPPLY

Msı X870 Gamıng Plus Wıfı Am5 Ddr5 8200MHZ(OC) 3x M.2 Usb4 HDMI 5g Lan Wıfı 7 Rgb Atx

Kingston Beast Rgb 64GB (2X32GB) Ddr5 6000MHZ CL30 Siyah RAM-KF560C30BBEAK2-64TR

Noctua NH-D15S 140MM Fanlı Sessiz Intel Amd Uyumlu Işlemci Soğutucu

NZXT H7 FLOW RGB SİYAH 3x12cm FANLI MidT ATX Kasa

AMD Ryzen™ 9 9950X Soket AM5 4.3GHz 64MB 170W 4nm İşlemci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Peki hocam bir bilgayarcıya sorduğumda bu sistem çöp dedi ve kasanın yetersiz olduğunu kullanılan cpu fanın beş para etmez olduğunu söyledi. Haliyle ben de bu sistemden çekinmeye başladım . Sizce böyle bir durum söz konusu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 23 Haziran 2025; 15:28:21 >
  • Noctua'lar resmi olarak TR'ye gelmiyor diye biliyorum. Bireysel olarak getirip satanlarda da gümrük tarifesi nedeniyle fiyatlar yüksek.
    Elinizde noctua varsa kullanın yoksa alternatif ürünlere bakın, ya da 360 mm sıvı soğutma alınız.
    https://www.gaming.gen.tr/urun/407611/thermalright-frost-commander-140-black-tl-d14x-140mm-tl-c12pro-120mm-5-x-8mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
    https://www.gaming.gen.tr/urun/568937/thermalright-phantom-spirit-120-evo-tl-k12-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
    İnceleme:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Peki sizce yoğun yükte render işlemleri gibi . Bu fan yeterli olur mu ?

https://www.hepsiburada.com/deepcool-ls720-s-zero-dark-intel-amd-uyumlu-360mm-sivi-sogutma-p-HBCV00005XMC9Q?ftid=2rwiogf5c4j3lajh&magaza=Aptek&url_src=ios-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate
    Kendim kullanıyorum benim sistemin biraz eski r9 5950x var maks 63 derece gördüm %100 yük altında. R9 9950x ile kullanan arkadaşım maksimum 72 gördü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB

İşimizi görecektir...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.