Şimdi Ara

C ve Sistem Programcıları Derneği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
16.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Programlamaya giriş kursunun 1 Ayını geride bıraktım, şimdilik oldukça iyi gidiyor :)
  • Bu bilgisayar kurslarının öğretimi nasıl acaba merak ediyorum. Ben de .NET ya da photoshop öğrenmeyi istiyorum
  • Daha önce herhangi bir yazılım kursuna gitmediğim için diğer kurslar hakkında yorum yapamam. Yalnız gittiğim kurstan menmunum. Kitapla görsel dersle anlıyamadığım ( daha önce hiç bir programlama deneyimim yok) herşeyi hoca anlıyabileceğin bir şekilde kolayca anlatıyor.

Tabiki bir porgramalma dilini iyi bilen bir insanın böyle bir kursa ihtiyacı olmayabilir. Ama programlama konusunda hiç bir deneyimi olmayan kişilere şiddetle öneriririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Daha önce herhangi bir yazılım kursuna gitmediğim için diğer kurslar hakkında yorum yapamam. Yalnız gittiğim kurstan menmunum. Kitapla görsel dersle anlıyamadığım ( daha önce hiç bir programlama deneyimim yok) herşeyi hoca anlıyabileceğin bir şekilde kolayca anlatıyor.

Tabiki bir porgramalma dilini iyi bilen bir insanın böyle bir kursa ihtiyacı olmayabilir. Ama programlama konusunda hiç bir deneyimi olmayan kişilere şiddetle öneriririm.

Ali vefa serceye selamlar

Arkadasin dedigi gibi temel icin gidilebilecek bi egitimi var .kesinlikle uygulama gelistirmeyi beklemeyin

Programlamaya giris ve csharp a gittm .

Csharpin faydasini goremedm dersler kopuk haftada 6 saat , temel kurallar uzerinde duruyorlar birde.son 2 aydir gitmedm kursa

Yalniz android programlamasinin iyi oldugunu duydum ona bi ara gidebilirm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: klasikk

Ben hafta sonu Programlamaya Giriş Kursuna başlıyorum. Bilgilerimi aktarırım, inş bunu bitirip c ye gitmeyi düşünüyorum.

Hocam sanırım aynı sınıfta olacağız. Kurs bir hafta gecikmeli başlıyor yarın ilk derse gireceğiz.

Hocam malesef ben o kura gidemedim kısmet olmadı 28 ocak takine gidebilirsem gidecem inş. Ödemeyi nasıl yaptınız acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Daha önce herhangi bir yazılım kursuna gitmediğim için diğer kurslar hakkında yorum yapamam. Yalnız gittiğim kurstan menmunum. Kitapla görsel dersle anlıyamadığım ( daha önce hiç bir programlama deneyimim yok) herşeyi hoca anlıyabileceğin bir şekilde kolayca anlatıyor.

Arkadasin dedigi gibi temel icin gidilebilecek bi egitimi var .kesinlikle uygulama gelistirmeyi beklemeyin

Csharpin faydasini goremedm dersler kopuk haftada 6 saat , temel kurallar uzerinde duruyorlar birde.son 2 aydir gitmedm kursa

Hocam c derneğinde ilk önce Programlamaya Giriş Kursu sonrasındada C Programlama Dili Kursuna devam etmeyi düşünüyorum, csharpin faydasını derslerin kopuk olduğundan görememissiniz acaba c programlamada ölemidir tavsiye edermsiniz bende kararsız kaldım buarada ben anadolu yakasındayım ve hafta sonları mecidiyeköye geçecem 3er saatten 6 saat olacak acaba bu yakadaki bilgeadamamı gitsem hafta sonu olması ve avrupa yakasında olması biraz düşündürüyor.

• quote:

quote:

quote:

Hocam c derneğinde ilk önce Programlamaya Giriş Kursu sonrasındada C Programlama Dili Kursuna devam etmeyi düşünüyorum, csharpin faydasını derslerin kopuk olduğundan görememissiniz acaba c programlamada ölemidir tavsiye edermsiniz bende kararsız kaldım buarada ben anadolu yakasındayım ve hafta sonları mecidiyeköye geçecem 3er saatten 6 saat olacak acaba bu yakadaki bilgeadamamı gitsem hafta sonu olması ve avrupa yakasında olması biraz düşündürüyor.

C# kursuna gitmediğim için bilemiyeceğim. Ödeme konusunda çalıştığım kuruma özel bir indirim yaptılar. Ayrıca öğrencilere özel indirimleri falanda var.
    Bilge Adam ve diğer kursları çok araştırdım. O kurslara giden ve menmun olmayan bir çok kişi var. Yalnız C ve Sistem Programcıları derneğinde ders almış olup şikayetçi olan birini hususi aradım ama bulamadım.

Ayrıca Tek pakette binlerce TL para almadıkları, dersleri parçaladıkları için / program giriş/ c# / C# ile Asp.net/ C# ile Uyg geliştirme/ C programlama dili/ C ile uygulama geliştirme v.b gibi

Derslerin parçalanması istediğiniz yerde bırakma kolaylığıda sağlıyor. Bilge Adama gidiyorsun veriyorsun 5-6 bin TL sonra vazgeçtim çıkacam diyemiyorsun.

Ben Programlamaya girişten sonra direk C # kursuna yazılacağım. C ye de gitmek istiyorum ama gözüm korkuyor biraz.

Ayrıca Programlamaya giriş kursunu almadan ne C# nede C dersi veriyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

C# kursuna gitmediğim için bilemiyeceğim. Ödeme konusunda çalıştığım kuruma özel bir indirim yaptılar. Ayrıca öğrencilere özel indirimleri falanda var.
    Bilge Adam ve diğer kursları çok araştırdım. O kurslara giden ve menmun olmayan bir çok kişi var. Yalnız C ve Sistem Programcıları derneğinde ders almış olup şikayetçi olan birini hususi aradım ama bulamadım.

Ayrıca Tek pakette binlerce TL para almadıkları, dersleri parçaladıkları için / program giriş/ c# / C# ile Asp.net/ C# ile Uyg geliştirme/ C programlama dili/ C ile uygulama geliştirme v.b gibi

Derslerin parçalanması istediğiniz yerde bırakma kolaylığıda sağlıyor. Bilge Adama gidiyorsun veriyorsun 5-6 bin TL sonra vazgeçtim çıkacam diyemiyorsun.

Ben Programlamaya girişten sonra direk C # kursuna yazılacağım. C ye de gitmek istiyorum ama gözüm korkuyor biraz.

Ayrıca Programlamaya giriş kursunu almadan ne C# nede C dersi veriyorlar

Sizin kursunuz bu hafta sonu bitiyormu çünkü cumartesi yenisi başlıyor, haftada 2 gün cumartesi pazar 2 gün ve bostancıda oturduğumdan biraz düşündürdü, hocam ilk günden bugüne ne kadar aşama kaydettiniz bide ödemeyi nasıl yaptınız acaba.

• quote:

quote:

quote:

Seviyenizi bilmiyorum , beklentileriniz düşünceleriniz ne düzeyde ögrenim görmeyi beklediginizi bilmiyorum .

Ama eğer hiç bilginiz yok ise programlamaya giriş kursu iyi başlangiç olur .Ali vefa serçe yi seçin kesinlikle

C dede hiç bilgin olmadıgını varsayıyorum , sana c de altyapi atacaklar ancak uygulama geliştirmek sana kalacak , yada uygulama geliştirmek için yeni kursa yazılmak zorunda kalıyorsun.

Yanliş anlaşılmasın ben kötü bi kurum demiyorum , beklentilerim yüksek oldugu için uygulama yazarım diye gittigim için hayal kırıklıgına ugradım.Ha birşeyler ögrendim mi tabiki ögrendim .Memnun olmadıgım konu geçen sürede daha fazla şeyler ögrenebilecek olmamdı .

Bu arada programlamaya girişe gitmeden c# a idemessin işide yalan , c# in ilk günlerinde tanişma faslında sınıfın yarısı direkt c#tan başlamişti( hoş bende programlamaya girişe yarısından başlamiştim) .Elemanların çogu for döngüsü nedir bihaber .

Sormak istediginiz başka soru var ise cevaplayabilirim

• Hafta sonu cumartesi başlıyorum biraz önce konustum, ücretinde il 3 te birini ve 1adet resim istiyorlar, inş hayırlı olur...
  • klasikk Hocam benim kursum 1 Ay önce başladı, Yani nerden baksan bitmesine 1 Aydan fazla zaman var.

Dersimize Ali Vefa Serçe hoca giriyor. Şuana kadar temel şeyleri öğrendik. Veri tipleri, değişkenler, Kontrol yapıları meşhur İf Else Şuanda Dizilerdeyiz. Yalnız konuları baya bir derinlemesine işliyoruz.

Black Rosé Immortal

Hocam programcılık açısından geçmişim 0 ile eş değer. Tamam php kitabı alıp if nedir, else nedir falan azıcık biliyordum ama hepsi o kadardı. Benim beklentim fazla ama

C#, C# kullanarak Asp.net, C# uygulama geliştirme 1, C# uygulama geliştirme 2 kurslarını aldıktan sonra Sanırım tüm bu kursları aldıktan sonra uygulama geliştirmeye başlarım.

Bakalım zaman ne gösterecek, ama şu bir gerçek yazılım işi gerçekten çok fazla zaman ve çalışma gerektiriyor.

• bugün ilk derse girdik devamını getririz ınş.
  • quote:

Black Rosé Immortal

Hocam programcılık açısından geçmişim 0 ile eş değer. Tamam php kitabı alıp if nedir, else nedir falan azıcık biliyordum ama hepsi o kadardı. Benim beklentim fazla ama

C#, C# kullanarak Asp.net, C# uygulama geliştirme 1, C# uygulama geliştirme 2 kurslarını aldıktan sonra Sanırım tüm bu kursları aldıktan sonra uygulama geliştirmeye başlarım.

Bakalım zaman ne gösterecek, ama şu bir gerçek yazılım işi gerçekten çok fazla zaman ve çalışma gerektiriyor.

ilk başlarda bende senin gibi düşünüyordum , benimde php bilgilerim vardı ama programlama bilgimde mevcuttu .

Programlamaya girişin yarısında katılmama rağmen çıtır çerez geldi , lap diye yapiştirirdim cevapları

c# 7 ay falan sürüyor , diğer kurslarda aynı şekilde sürecegi için 20 ayını falan alacak bunu düşündünmü peki ? fiyatıda 4-5 bin tl e denk gelecek .

yani demek istedigim vakit kaybın çok olacak , ha bol bol vaktim var dersen o konuda birşey diyemem . Umarım iyi birşeyler yazabilecek duruma gelirsin.

• quote:

quote:

Black Rosé Immortal

ilk başlarda bende senin gibi düşünüyordum , benimde php bilgilerim vardı ama programlama bilgimde mevcuttu .

Programlamaya girişin yarısında katılmama rağmen çıtır çerez geldi , lap diye yapiştirirdim cevapları

c# 7 ay falan sürüyor , diğer kurslarda aynı şekilde sürecegi için 20 ayını falan alacak bunu düşündünmü peki ? fiyatıda 4-5 bin tl e denk gelecek .

yani demek istedigim vakit kaybın çok olacak , ha bol bol vaktim var dersen o konuda birşey diyemem . Umarım iyi birşeyler yazabilecek duruma gelirsin.

Hocam tek başına çalışmayı denedim ama sıkılıyorum çabucak. Temelde olmayınca daha çok sıkılıyorum konulara aşina olmayinca.
    Gereken miktari hesapladim. Zaman olarakta doğru 2 yıla tekabul ediyor.
    Bende en az 2 yıl daha istanbuldayim :)
    Bakalım zaman gösterecek herşeyi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Black Rosé Immortal

Hocam tek başına çalışmayı denedim ama sıkılıyorum çabucak. Temelde olmayınca daha çok sıkılıyorum konulara aşina olmayinca.
    Gereken miktari hesapladim. Zaman olarakta doğru 2 yıla tekabul ediyor.
    Bende en az 2 yıl daha istanbuldayim :)
    Bakalım zaman gösterecek herşeyi :)

C Kursuna gitmek için Programlamaya Giriş kursuna gitme önşartı arıyorlarmış. Bunlara zaten aşinayıp ne olucak şimdi? @Selçuk ALAGÖZ biraz bilgilendirir misin kurs hakkında veya devam eden varsa anlatabilir mi? Fiyat nedir,taksit , öğr.indirimi, birde hangi insanlar geliyor )And.yakasında oturan varsa yeni açılan kursa birlikte gidebiliriz isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 31 Ocak 2012; 16:44:25 >

• Eğer Progromlama hakkında bir deneyimin varsa programlamaya giriş kursu şartı aranmıyor. Programlamaya giriş kursu hiç bir programcılık deneyimi olmayan kişiler için ön şart. Fiyatları internet adresinden öğrenebilirsin. Öğrenci indirimi olduğu gibi o indirim üzerinden de pazarlık yapmanı öneririm. Ödemeler konusunda oldukça kolaylık sağlıyorlar.

Benim sınıfımda Bir sürü Bilgisayar Mühendisliği okuyan öğrenci var. Ayrıca bir tane Fizik bölümü mezunu, ve farklı meslek guruplarından arkadaşlarda var. Ayrıca Anadolu yakasından gelen 2 kişi daha var benim bildiğim. Metrobüs ile Mecediyeköy durağında indiğinde kursa 10 dk yürüyerek varabiliyorsun.

Dersler sadece Mecediyeköydeki tek bir binada veriliyor. Başka bir yerde bu dersi almak imkansız.
  • quote:

Eğer Progromlama hakkında bir deneyimin varsa programlamaya giriş kursu şartı aranmıyor. Programlamaya giriş kursu hiç bir programcılık deneyimi olmayan kişiler için ön şart. Fiyatları internet adresinden öğrenebilirsin. Öğrenci indirimi olduğu gibi o indirim üzerinden de pazarlık yapmanı öneririm. Ödemeler konusunda oldukça kolaylık sağlıyorlar.

Benim sınıfımda Bir sürü Bilgisayar Mühendisliği okuyan öğrenci var. Ayrıca bir tane Fizik bölümü mezunu, ve farklı meslek guruplarından arkadaşlarda var. Ayrıca Anadolu yakasından gelen 2 kişi daha var benim bildiğim. Metrobüs ile Mecediyeköy durağında indiğinde kursa 10 dk yürüyerek varabiliyorsun.

Dersler sadece Mecediyeköydeki tek bir binada veriliyor. Başka bir yerde bu dersi almak imkansız.

And.yakası köprüden Mecidiyeköy'e varmak kaç saat sürer? (Tek metrobüs var mı yoksa aktarma yapmak gerekiyor mu?

• Hocam aktarma konusunu bilmiyorum yalnız 1 saat bile süreceğini sanmıyorum. Ben Bahçelievlerden Mecediyeköye gitmem bile 20dk sürüyor aşağı yukarı. Sizin eviniz hangi ilçede?
  • quote:

Hocam aktarma konusunu bilmiyorum yalnız 1 saat bile süreceğini sanmıyorum. Ben Bahçelievlerden Mecediyeköye gitmem bile 20dk sürüyor aşağı yukarı. Sizin eviniz hangi ilçede?

üsküdar ama köprüden gelicem

metrobüsün numarası nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 1 Şubat 2012; 13:13:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

quote:

Hocam aktarma konusunu bilmiyorum yalnız 1 saat bile süreceğini sanmıyorum. Ben Bahçelievlerden Mecediyeköye gitmem bile 20dk sürüyor aşağı yukarı. Sizin eviniz hangi ilçede?

üsküdar ama köprüden gelicem

metrobüsün numarası nedir

34A numaralı Metrobüse binmen gerekiyor. Sonra Mecediyeköy durağında ineceksin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.